Звездни компромати - септември'19

• 244 091
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 405
Тогава ми е по-приемлива от сега.Корекци,корекции,ама се е оляла. То човек трябва да знае кога да спре. Иначе може да ме дразни, но поне с нейния сега изглежда истински щастлива, даже горда. Докато с предния, всичко беше фалш. Докога ще устиска любовта им обаче, времето ще покаже.

# 406
И на мен ми допадаше с нормалния си вид повече, телосложението й си пасваше с нос, коса, очи, сега е огромни устни, ужасен нос, виме, направо нз още 10-15 години какво ще е, никога не мога да кажа, че е под 40 години, но сама си го е направила.
Не мога да я харесам, защото веднъж като си се продала за многото пари, после любов, любов, ама пак и той ако може да се с пари.. ясна е такава жена.

# 407
Не мога да си кривя душата и да кажа, че преди е била по-добре. И преди и след корекциите все си е грозна. Мечока също ми е много противен и в лице и в тяло. И двамата имат много гадни очи, за съжаление и Блажко ги е наследил.

# 408
Вдъхновена от вчерашната ни дискусия, открих стари снимки на Синди. Невероятна е! Това е истинска жена, и в лице и в тяло е просто перфектна.
Скрит текст:

Още като дете и аз мечтаех поне малко да приличам на нея, дори бенката, на която подобна и аз имам й стои очарователно.

# 409
  • Пловдив
Четохте ли, че...Михаела Филева твори като Винсент ван Гог Simple Smile
Скрит текст:

Сигурно от виното е така вдъхновена Head Band

# 410
  • Пловдив
Григор Димитров победи Федерер.на US Open. Браво ,Гришо

# 411
  • София
Добре де, толкова красиви, ама наистина красиви жени има от преди ерата на пластичната хирургия, та се чудя какво се случи с тия гени, че така да се префасонират масата известни  в днешно време в стремеж да са идеални. И световни модели като Синди, а и не малко български модели от 90-те и периода 2000-2005-та са истински красавици, а сега се правят на маймуни. Единици са тези, които наистина имат корекции (моля, да ме извини Др. Е., но не мога да нарека устните на Мария например подобрение) в рамките на нормалното, без да е натрапчиво и дразнещо. Имам чувството, че ако не се харесат след интервенция, изпадат в паника и уж, за да я оправят се получава омагьосан кръг, от който няма излизане. Само пластичните хирурзи печелят от цялата работа. Алисия например много ми харесваше като визия преди 3-4 години, но и тя вече е подпухнала по снимки, Гала беше пример за перфектна жена над 40-те, а стана като медената питка в лице. Защо, за бога, не спират навреме?!

# 412
  • София
Тоца с 1-2 умерени корекции щеше да е много добре, но тя тотално се оля. Защо й трябваше повторно да си уголемява гърдите, при положение, че предишните й бяха екстра. Джуките също станаха необятни. За останалото да не говорим. Може би трябва да вложи повече усилия в правописа, че запетайките ги ръси като сол, но не и там, където е нужно. Всъщност най-дразнещото при нея е огромното самочувствие без покритие. Това няма оправия.

Изкефих се много на старите снимки на Синди. Не случайно навремето ми беше номер 1 от всички манекенки. Скачах като луда на упражненията й всяка сутрин преди училище. Тялото е беше съвършено.

# 413
  • София
Сем. Бекъм
Скрит текст:
Кайли Миноуг
Скрит текст:
Никол Кидмън
Скрит текст:
Рита Ора
Скрит текст:
Сам Смит
Скрит текст:
Наоми
Скрит текст:
Мая Джама
Скрит текст:
Стормзи
Скрит текст:
Ричард Мадън
Скрит текст:
Том Джоунс
Скрит текст:
Гай Ричи
Скрит текст:
Гордън Рамзи
Скрит текст:
Ел Фанинг
Скрит текст:

# 414
Вече Тоца и другите джукести ми идват наистина в повече. Синди беше невероятна жена и модел, но сега също има такива. Наши и чужди модели, които си изглеждат добре без да е играл прекалено много скалпела. И да е играл, то е било прецизно и с мярка. Ще дам два примера за страхотно изглеждащи модели. Разбира се, страхотни за моите разбирания Simple Smile

Ирина Шейк
Скрит текст:

Диляна Попова
Скрит текст:

# 415
  • Rock & Roll feeling ...
Гала беше пример за перфектна жена над 40-те, а стана като медената питка в лице. Защо, за бога, не спират навреме?!
+ 1.

Това явление с пластиките при красиви жени... Явно те си казват "защо не" , вместо "така съм си добре" .
Анелия например нищо не си е пипала по лицето, а на въпрос дали би си коригирала носа отвърна " да не съм луда, та аз имам най-сладкото носле в поп-фолка" .

# 416
  • София
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Дъщерята на Мила Йовович - Евър Габо Андерсън.
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:
Рами Малек и Луси
Скрит текст:
Кендъл Дженър
Скрит текст:
Кейти Пери
Скрит текст:
Сиена Милър
Скрит текст:
Рене Зелуегър
Скрит текст:
Марая Кери
Скрит текст:
Карли Клос
Скрит текст:
Дженифър Лоурънс
Скрит текст:
Гуинет
Скрит текст:
Том Холанд
Скрит текст:
Кая Гербер
Скрит текст:
Шарън Стоун
Скрит текст:

Миналата година е позирала на същото място, със същия бански.
"Дебелата" Нина Добрев Grin
Скрит текст:
Супер момиче е.
Джеймс Франко и гадже
Скрит текст:

# 417
Ивайло Тоцин ми изглежда, като човек , който нон стоп е на черешата. Нищо чудно, като изтрезнее и да избяга с 300 от   нея..
Напомнят ми на ето тази реклама https://youtu.be/aWKYGsm3Ue8

# 418
На мен ли ми се привижда Франко да е надебелял?

Хари Стайлс от мен. Хубаво момче, хубаво пее, ама какво му стана и на него..
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 419
Малко ми е педигри палс този юнак.

Общи условия

Активация на акаунт