Звездни компромати - септември'19

• 244 332
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 720
Ейййй Аида , изпревари ме! Сядайте и включвате БТВ то! 😂😂😂
Дали ще спомене за злобата и завистта,  която се излива върху нея от глигани в анцузи? 😂

# 721
  • Далечният изток
Ето я Ирина, ако не можете да гледате в момента и ви липсва:
Скрит текст:

Просекото липсва, да вземат вода да й налеят, на нищо не прилича:
Скрит текст:

Само косата й ми харесва общо взето. А, и роклята.

# 722
Ау, и на нея и трябва Урбазон, като нажилена китайка е!

# 723
Пинг-понг топчетата под очите не ѝ правят никак добра услуга...

# 724
Много се е прекроила стрина.

# 725
Ирина в профил ми прилича на Нана. А с нея какво се случва, знаете ли? Последното, което знам, но то беше отдавна, е че ракът се е върнал и продължава да се бори. ☹️

Серина е като наша Тоца с тези орлови нокти. Как пък не ги троши от сервизи и забивки. 🤨

# 726
Не е развали къща тя, а направИ къща! И то хубава къща! Така каза Карбовски за нея.

За филърите и ботокса - всяка година преди първия учебен ден ги подновява. (Децата ни са в едно училище, та я гледам с интерес)

# 727
Иван изглежда щастлив.

# 728
Харесват ми и двамата с Иван. Доста по - истински и реални от доста други нашенски звездни двойки.

# 729
Не мога да гледам, но на тези снимки е като дядо Коледа с тези бузки. Предозирала е.

# 730
Дъщерята на Ирина я нарисувал с "и, разбира се, твоята чаша с маргарита"... Смях се с глас. Какъв резил!
Ава е точно копие на Иван.
Харесвам Иван и Ирина като двойка.

# 731
За мен лично пък - точно този нюанс на русото с точно този модел подстрижка, правят най-лелинската прическа на света! Комбинацията с ярко червено червило допринася за слелчасването, барабар с дънковото якенце - Мадона от 80-те.
Кожата й е гладка и поддържана, фигурата чудесна. Стилът й на обличане не е моят, но това са подробности.

# 732
И на мен ми допадат. И се чудя защо още се оправдават за разводите си. Гледат си децата, децата пък изглеждат усмихнати и щастливи, едно голямо семейство.

# 733
Ивана ми прилича на Бони!
Божкее, как ги подиграват пластичните хирурзи, хихии, хем париците им взимат, хем, ги правят едноглави и празноглави!

# 734
Ирина ми харесва визуално ,само прическата можеше да  е друга ,в Брадъра ми беше доста антипатична , но не явно са хармонична двойка с Иван. На мен Вихра също ми е неприятна плюс ,че я намирам безкрайно невзрачна и скучна-като жена и като водеща.

Общи условия

Активация на акаунт