Звездни компромати - септември'19

• 244 148
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 75
Същинска Миляна каква беше...

Ирена Милянкова.

# 76

Зидан колко деца има?

Не знам, но това в дясно от него искам да го осиновя.
И аз, и аз!

# 77
Стринка калинка иринка, учудващо ми хареса в последните 2 поста от предната тема.
Малко повече за книгата, която дочиташе, имате ли инфо?
Благодаря за темата  Flowers Blossom
Книгата е страхотна! Четири части са, последната още не е преведена на български. По първата част има и сериал на НВО.
Кой е сериалът по hbo?

# 78
  • където ми харесва

Зидан колко деца има?

Не знам, но това в дясно от него искам да го осиновя.
И аз, и аз!
Аз не искам да го осиновя, искам да си го дондуркам само 😁😁😁
п.с- щях да кажа, че искам да го накърмя, но се сетих какво може да последва и се отказах 😁

# 79
  • в морето до колене
Скрит текст:

Още трима симпатяги от Венеция - Джъд Лоу, Паоло Сорентино и Джон Малкович. Един от друг по-изСулени Grinning
Но Малкович е най-готин за мен.

# 80
На Джъд Лоу ми иде да му загащя ризата и да го перна отзад.

# 81
  • София

От толкова кич ме заболяха очите 😟. Младоженеца като наказан на снимките 😌

# 82
Такъв сладур беше като млад, но нещо на последък не ми харесва особено. Някакъв разпуснат, неподдържан ми изглежда.

# 83
  • Варна
Стринка калинка иринка, учудващо ми хареса в последните 2 поста от предната тема.
Малко повече за книгата, която дочиташе, имате ли инфо?
Благодаря за темата  Flowers Blossom
Книгата е страхотна! Четири части са, последната още не е преведена на български. По първата част има и сериал на НВО.
Кой е сериалът по hbo?

https://m.imdb.com/title/tt7278862/

# 84
Скрит текст:

Още трима симпатяги от Венеция - Джъд Лоу, Паоло Сорентино и Джон Малкович. Един от друг по-изСулени Grinning

След като гледадах първи сезон на “Младият папа“ с Джъд Лоу и препоръчах на приятелките ми , всички станахме католички.
И не ми пречи, че е с изхлузени панталони. Да ги свали!

# 85
Тази Луда, тотално я пере съчмата.
Хубаво, оженилда се е за младото си гадже. Ама, тя е над 50 годишна, какво ще му даде на това момче (освен кинти)?
Луна е 71-ви набор. 48 годишна.

# 86
Лия и Преслава :

# 87
  • където ми харесва
Тази Луда, тотално я пере съчмата.
Хубаво, оженилда се е за младото си гадже. Ама, тя е над 50 годишна, какво ще му даде на това момче (освен кинти)?
Луна е 71-ви набор. 48 годишна.
Може, на мен ми изглежеа по-дърта.
Мисълта ми е, понеже някой спомена обратния вариант, най-малкото, ако младо момиче се ожени за доста по-възрастен мъж, поне може деца да има.
А тази жена, освен че е луда, злобна и агресивна, е на възраст, в която и това не може да даде.
За това се зачудих...

# 88
Благодаря за темата!

Славея е от кичозна по - кичозна!
Булката е Виолета.
От телефона не знам как да пусна снимки в скрит текст, затова само една на Славея, която била кума:

Извинявам се, бъркам ги. И двете са кичозни, но за булката направо съм в потрес, не мога да харесам толкова натруфени булки, очите ме заболяват. 😃

# 89
Цитат на: баба с очилата link=topic=11r39610.msg39245185#msg39245185 date=1567344684
Скрит текст:

След като гледадах първи сезон на “Младият папа“ с Джъд Лоу и препоръчах на приятелките ми , всички станахме католички.
И не ми пречи, че е с изхлузени панталони. Да ги свали!
Много му се чудих на сериал,единственото ми притеснение е да не е много религиозен....

Общи условия

Активация на акаунт