Звездни компромати - септември'19

• 244 288
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 585
Жената на Макрон сигурно се чувства ужасно, постоянно има подигравки по адрес на мъжа ѝ заради нея..

# 586
https://woman.bg/novini/monika-vensan-i-tyahnata-nelovka-sreshta … -kilim.63167.html
Да се насочим към Моника и Венсан! Неловка среща, защо, нали отдавна са разведени?Наложило се, видяли се!Нещо покрай развода ли?

# 587
Сигурно е била наясно омъжвайки се за ученика си президент...
Мис Крокодил едва ли е имала и един работен ден.
Миндили всякакви обикалят по платените телевизии и звездеят.

# 588
Злите езици говорят, че  Хекимян играе за другия отбор.

# 589
Скрит текст:
И аз я проверих сега Simple Smile с Алексито Сокачев си имат дъщеричка.
И с Ice Queen сме наборки Joy

Две дъщерички Wink

Екимова и Биляна Йотовска били приятелки:
Скрит текст:

"Бpазилcки миниcтъp подкpепи Болcонаpо: Бpижит Макрон наиcтина е много гpозна":
https://www.24chasa.bg/novini/article/7641159

То пък на мъже, и то известни политици, страшно им прилича да обсъждат по грозен начин публично жената на трети такъв. 24 часа и трибуна им дал, ама пропуска ли се скандал?

Виктория Петрова е наистина красива жена, на мен всякак ми е хубава, дори с тая скучна прическа и грим. Като че ли живец ѝ липсва напоследък, някак омърлушена ми е или пък така ми се струва.
Скрит текст:

# 590
И ти да си лягаш до Кралев, и ти ще си омърлушена.

# 591
  • Варна
Страхотни очи има Виктория Петрова, на които тази чернилка не им трябва. На последните две снимки е по-свежа.

# 592
Много е красива Виктория.
Жалко обаче че досега не продължи тия красиви гени. Дано и се случи. Искрено и го пожелавам.

# 593
https://woman.bg/novini/monika-vensan-i-tyahnata-nelovka-sreshta … -kilim.63167.html
Да се насочим към Моника и Венсан! Неловка среща, защо, нали отдавна са разведени?Наложило се, видяли се!Нещо покрай развода ли?
И на мен ми направи впечатление още от първите появили се снимки, че се чувстват много некомфортно в компанията си. Упорито избягване на погледи, сковани физиономии. Явно развода е бил много тежък.

# 594
  • София
Много е красива Виктория.
Жалко обаче че досега не продължи тия красиви гени. Дано и се случи. Искрено и го пожелавам.
Дано, ако го желае, скоро да й се случи, защото е вече на 41 години и няма още много време. Разбира се, винаги може да си осинови детенце.

# 595
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Скрит текст:
И аз я проверих сега Simple Smile с Алексито Сокачев си имат дъщеричка.
И с Ice Queen сме наборки Joy

Две дъщерички Wink

Екимова и Биляна Йотовска били приятелки:
Скрит текст:

"Бpазилcки миниcтъp подкpепи Болcонаpо: Бpижит Макрон наиcтина е много гpозна":
https://www.24chasa.bg/novini/article/7641159

То пък на мъже, и то известни политици, страшно им прилича да обсъждат по грозен начин публично жената на трети такъв. 24 часа и трибуна им дал, ама пропуска ли се скандал?

Това е от сферата на фантастиката. И то долнопробната. Кой нормален човек би повярвал, че държавници ще си позволят да правят коментари за външния вид на жената на президент. Това да не са Бойко и сие...

# 596
Ами сигурно не е лесно да се преглътне фактът, че бившият ти е с близо 40 години по-млада. За жена , като Моника може би е удар по самочувствието.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 18:00 от BaDBluEeYeS

# 597
# 598
  • София
Ами сигурно не е лесно да се преглътне фактът, че бившият ти е с близо 40 години по-млада. За жена , като Моника може би е удар по самочувствието.
Едва ли. Точно Моника ми изглежда толкова над нещата и толкова уверена в себе си, че едва ли отдава такова значение на 40 години по-младата нова жена на Венсан. Мисля, че е наясно с кризата на средната възраст при мъжете и отдавна е надживяла развода.

# 599
  • Бургас
Никол Станкулова ми е много неприятна и лично аз не виждам нищо хубаво в нея.Виктория е хубава жена и за мен,очите и са прекрасни.

Общи условия

Активация на акаунт