Звездни компромати - септември'19

• 244 279
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 600
Много са нелепи Венсан и Тина, особено на червения килим в Кан..все едно дъщеря си е повел. Макарончовите и там не е здрава работата. Брр...

# 601
  • До морето
Буклата, честно, не спира да ме изумява как може да е толкова спряла в 2005-та. Младо хубаво момиче С ПАРИ и възможности, може ли толкова пък да не й идва на акъла колко е нелепа с тая прическа за сватби и погребения. Сутрин, обед, вечер, делник, празник - тя изглежда по абсолютно един и същ начин!

# 602
Според мен няма какво да се дразни Моника, много пък важна, нали имаше и тя един художник, с около 20 години по-млад. Какво се случи с него?
След толкова години брак, по-скоро при развода са си издрали очите повече за подялбата на имотите си, отколкото заради младото Тинче.
Очевидно не им е приятно да са близо един до друг, жалко, наистина не се поглеждат.
Мен лично, ако бях една Моника Белучи 😂😂😂, по-биха ме подразнили Венсанотиновете демонстрации из медиите, и инстаграм, сватба, бременност, бебе, любов, то невиждано чудо, евтинее някак, особено на фона на вулгарният и също евтин вид на Тина, който на мен ми допада, обаче. На Моника може да не й харесва това.

# 603
  • Далечният изток
Мегън Маркъл отново нарушила протокола - хванала самолета /чартърен полет/ и хукнала към Ню Йорк да гледа финала на ЮС Опън с участието на приятелката си Серина.

Бруклин Бекъм и Хана Крос се разделили - като доказателство таблоидите сочат, че вече не се следват в ИГ. А на нея много не й пукало и си пускала снимки от плажа:
Скрит текст:

И Виктория:
Скрит текст:

Анджелина и деца на пазар:
Скрит текст:

Марая Кери:
Скрит текст:

Деми Ловато - хм, чак се чудех тя ли е, ама тя била....
Скрит текст:

Бела и Джиджи снощи в Ню Йорк:
Скрит текст:

Сара Джесика Паркър:
Скрит текст:

# 604
Виктория Петрова е толкова красива жена и така зле представена на екран! Косата й е твърде тъмна, състарява я, често с бели корени, постоянно прибрана надве - натри назад. Гримът безумно тежък, почти в стил Ивана.
Толкова ли нямат добър гримьор и фризьор в тази телевизия?

Тя от студентка си ходи така.

# 605
Захара на Анджито много готина станала, а като бяха малки, тя най- малко ми харесваше.
Деми Ловато без коментар Neutral Face

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 20:56 от PreslavaD

# 606
  • София
Тези двете Хадид кой ги набеди за красавици. Винаги едни и същи умрели физиономии.

# 607
  • Rock & Roll feeling ...
Хадидките и "натокаи" пак не мога да ги харесам. Бозливи жени.

От децата на Джоли най-противното евър ми е Мадокс, нейния любимец.

# 608
Скрит текст:
И аз я проверих сега Simple Smile с Алексито Сокачев си имат дъщеричка.
И с Ice Queen сме наборки Joy

Две дъщерички Wink

Екимова и Биляна Йотовска били приятелки:
Скрит текст:

"Бpазилcки миниcтъp подкpепи Болcонаpо: Бpижит Макрон наиcтина е много гpозна":
https://www.24chasa.bg/novini/article/7641159

То пък на мъже, и то известни политици, страшно им прилича да обсъждат по грозен начин публично жената на трети такъв. 24 часа и трибуна им дал, ама пропуска ли се скандал?

Това е от сферата на фантастиката. И то долнопробната. Кой нормален човек би повярвал, че държавници ще си позволят да правят коментари за външния вид на жената на президент. Това да не са Бойко и сие...
Е не е фантастика,Макрон беше разочарован от думите на бразилския президент
Жена му е грозна ,но е недопустимо подобно поведение от мъже и то на подобен пост

# 609
Изненадана съм от себе си, но Бела Хадид ми харесва в лице. Красиви и хищни очи има, фина, котешка една такава.
Сестра й я намирам за сладка и секси, но красива не ми е.
Горката Деми Ловато! Много ми е симпатична. 😔

# 610
И аз харесвам Бела понякога, Джиджи също. Но само на някои снимки.

# 611
Не е грозна жената на Макрон , стара е . Разликата им шокира

# 612
Деми защо е напълняла? За Селена Гомез знам, че има сериозни здравословни проблеми, но Деми Ловато?

# 613
  • До морето
Джиджи май си е хубавка по рождение, докато Белла е доста префасонирана. Имам чувството, че майка й отишла при хирурга със снимка на младата Карла Бруни й е казала: "Направете я така!"

# 614
Много щастливи изглеждат децата на Анджелина. Purple Heart Шайло какво се е скрила в това яке, горката, половите си белези ли се опитва да прикрие??

Общи условия

Активация на акаунт