Звездни компромати - септември'19

• 244 286
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 615
Деми съм я гледала в X Factor, иначе въобще не й познавам творчеството и винаги беше много мила, приятна, с чувство за хумор.
Харесва ми, че въпреки че е качила и си знае, че е далеч от топ форма - не се е свила и увила в два ката широки дрехи. Да, едричка е, но това си е тя и нейното тяло. Каквото - такова!
Аз ако бях публична личност, сигурно щях да ги въртя в стил "Андреа" 😂

# 616
Деми защо е напълняла? За Селена Гомез знам, че има сериозни здравословни проблеми, но Деми Ловато?
Деми е наркозависима, преди няколко месеца щеше да умре от свръх доза, слава Богу се спаси. Като малка е била тормозено в училище на база телосложение и е станала булимичка заради което, борила се е с депресия, и изобщо има проблеми с психическото здраве. Сега се възстановява момичето, килограмите са ѝ най-малкият проблем, те дори не са ѝ чак толкова наднормени, но е хубаво че си ги е приема и не се срамува от себе си. Аз лично много ѝ симпатизирам, голям талант е и ми струва като добра и лесно ранима душа. Има много хубава песен по повод зависимостта. Буквално ѝ чуваш мъката.

# 617
Да си се представляваш искаш да кажеш?
Да, има си задник Деми, но поне е натурален нейния, а не е някакъв поставен задник примерно. 😂
Мисля, че имаше проблеми някакви тя, малко по-далеч от задницата й.

# 618
Благодаря
Да, аз също я харесвам, но не знаех за проблемите й нищо конкретно.

# 619
  • Далечният изток
Снимките на Деми Л. са от месец май, но в ИГ от тогава са обработени. Сега обаче е решила да се покаже такава, каквато е. Писала е в ИГ - омръзна ми да се срамувам от тялото си и да обработвам снимките си, само за да се харесам на другите. Казва, че отваря нова страница в живота си и не иска повече да се опитва да отговаря на чужди стандарти.

# 620
Моника Валериева не видях снимката да е качвана. Като описание е написала, че това е най-доброто място от където да отговори на хората, които я коментират.

# 621
  • гр.Пловдив
Ето още един екземпляр ,много я харесвам ,истински динозавър мачкащ всичко по пътя си Smiling Imp

Загуби US open от канадката ,доста се разстрои,но пак ще е готова за нови подвизи Smiling Imp

# 622
Никак не я харесвам, толкова е груба и не само външно. Струва ми се лош човек.

# 623
  • Далечният изток
Как ще е загубила, като още не са играли....... Мачът е в събота от 23,00 ч.

Но пък се надявам искрено да си пророк, teddynm!

# 624
Празник е, хората празнуват Joy

# 625
Серена е абсолютна Годзила

# 626
Отвратителна и гнусна жена, по-отблъскваща и от Тони Батинкова Sick

# 627
Е, за това вече не съм сигурна. Седя и се чудя коя ми е по-противна и не мога да реша.

# 628
  • Viena
Тоца не е гнусна,по-скоро жестоко объркана и останала в миналото с лекият си Пернишки маниер!

# 629
Направо си ми е гнусна и противна. Има нещо в лицето и погледа ѝ.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт