Звездни компромати - септември'19

• 244 359
  • 2 537
  •   1
Отговори
# 765
Помня, че Карбовски даде трибуна на Иван покрай развода му с Вихра. Тогава Иванчо оплю бившата си жена в национален ефир, нарече я провинциалистка, употребяваща  думата ''бонбона"...Без никаква мисъл какво причинява с тези изказвания на собственото си дете.

# 766
Не я харесвам Ирина, защото е манипулатор. При това агресивен такъв. Забелязала съм как по интервюта държи да убеди всички в собствената си теза, само тя да говори, съответно ако насреща е по-корав човек почва да повтаря колко не е прав. Тънко вкарва чувството за вина у другия, че не я разбира. Едва ли не човека е толкова дебелокож, толкова не на нивото й...Бе гад е.

# 767
А към днешна дата какво се случва с Вихра?

# 768
А към днешна дата какво се случва с Вихра?
Не написа ли книга? Или бъркам?

# 769
Аз смятам, че и двечките са си лика прилика. Какви са през призмата на Иван, изобщо не ме касае.
Той и Вихра е обичал и с нея е бил щастлив, но му е омръзнала. И стрина Ирина ще му омръзне, може би по-бавно, времето ще покаже.

# 770
# 771
Аз смятам, че и двечките са си лика прилика. Какви са през призмата на Иван, изобщо не ме касае.
Той и Вихра е обичал и с нея е бил щастлив, но му е омръзнала. И стрина Ирина ще му омръзне, може би по-бавно, времето ще покаже.

Трябва да се намери някоя да му обясни колко е нещастен.

# 772
Ирина е лош човек! Коварна жена с хитри ходове към набелязаната цел - богати мъже!
Многоутробна е и не е проблем да ражда бебета на набелязаната цел!
Недостойна жена, поне в моите очи!

# 773
Те още ли живеят под наем?

# 774
Е, не може да ги ражда до безкрай. 40така и тропа на вратата.

# 775
Да, но Ирина вече му е обяснила, как е зарязала целия си охолен и подреден живот само в името на любовта си към Иван. Мисля, че добре му е насадила чувство за вина.

# 776

Трябва да се намери някоя да му обясни колко е нещастен.

То и при нея ако се появи някой по-състоятелен любовта ще заговори. Нали спомена за първия си мъж, че били млади, оженили се по любов, първото дете, след това второто. Ми тя и за Иван по любов се е омъжила.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2019, 13:08 от blackcat6

# 777
На мен Ирина не ми е симпатична. Нямам доказателства, че е злобна или манипулатор. Това, което ме отблъсква е нейната флегматичност. Добре изглежда жената, но Иван прилича да и е син.

# 778
Умна жена е, парите на Иван й стигат , къде ще тръгне на 40 години. И убеждава Иванчо колко е щастлив с нея. И с многото й деца.

# 779
Ирина е очевидно манипулативна и и личи. Затова написах, че е истинска в предаването. Благодарение на това ѝ качество Иван е оцелял, по неговите думи. Благодарен ѝ е, щастлив е, тя работи, това което ѝ харесва/поне така изглежда/, той има успешен бизнес, получава уюта и вдъхновението, от което се нуждае, децата им изглеждат щастливи... Ние какво мислим си е наша работа. На мен ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт