Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 848
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 365
В нашия супер вчера си купих Сникърс,че от скука да се включа и аз в играта. Продавачката вече ме знае като искам КБ,значи ще играя,пита сега за какво? 🤣 Ама  печелиш ли нещо,пита. Обръщам се да си ходя и гледам-играта на Швепс! 😍 Викам има ли чаши,да купувам,тя каза,че не знае още нищо. 😂 Но важното е,че ще има де,много се зарадвах,защото чашките са много хубави и поне две ще опитам да си спечеля.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2019, 14:10 от Не се сърди, човече

# 1 366
# 1 367
И аз видях в квартално магазинче играта на швепс. Много се чудя дали да се включа, защото гледам да не купувам газирано вкъщи. Снощи регистрирах една бележка за сникърс.

# 1 368
От СпортДепо ми отговориха, че се очаква да бъде пусната функционалност на сайта при която може да направите поръчка от сайта с доставка до магазин и да платите с ваучерите на място в магазина.

# 1 369
ако им пиша да ми добавят нещо към поръчката дали ще го напратя и да си доизползвам ваучера и без това ми разделиха поръчката на 3 пъти и съм получила само едната част
на мен ми отговориха, че не може да ми обеденят поръчките-  ако искам да ги откажа и пак наново-  но не са сигурни че желаната стока и номерация ще я има в наличност

# 1 370
Търся код на КК,давам на чипса.

# 1 371
От прингълс, аз се отказах и хвърлих кутията.5 дни пробвах сигурно.А мин.месец и на съпорта писах, бисквитки, кеш, в мен бил проблема.Имали те рег.влизания от бг.Е, сега нямат!'Отврат игра.И каква регистрация..Много лоша реклама с тая игра.Аз и без това рядко купувах, сега хич!
Виждам че не само аз съм с проблеме код. Аз им намерих контактн форма и им драснах че имам проблем с кода. Има-няма час по-късно ми върнаха мейл с друг код който да регистрирам (и беше приет).

# 1 372
За другото не знам, не съм следила ваучерите.... но днес рано сутринта пускаше и съм с 4*5лв

# 1 373
Ееее, изпуснала съм пак цирка с просещите.
На мен от 10тина кода ми пусна 5лв, заявих малка сума. Ако намеря за какво ще я използвам, ако не - ще пусна ваучера тук, за някоя дама, която не е силвето.

# 1 374
В Озон при плащане с Виза даваха % отстъпка, не е игра с награди.

# 1 375
  • София
Аз се чудя още ли се връзвате Simple SmileТакива хора обикновено са абсолютно невзрачни и изключително завистливи в реалния живот, и понеже никой не им обръща внимание и не им завижда в реала, се опитват тук да се изкарат много важни, за да ги забележим и да им завиждаме. Обаче пропуска тънкия факт, че тук не си завиждаме, а напротив - много хора се радваме на чуждия късмет и дори самите ние да не спечелим. Та така Simple Smile

McDonalds имат игра само днес с foodpanda и TakeAway.

# 1 376
Регистрирах шест кода от кОлата, все сорЕ. Купих си билети за слушалки, колкото да чакам нещо.

# 1 377
  • при късмета
В Озон при плащане с Виза даваха % отстъпка, не е игра с награди.
Добре, че уточни, аз не обърнах особено внимание

# 1 378
разменям шапка с автограф на Криско за кодове от кока кола

# 1 379
  • При децата ми
Вчера сутринта регистрирах 8 кода и спечелих - 5 лв. Вечерта регистрирах още 12 и нищо!

Общи условия

Активация на акаунт