Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 827
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
И аз да попитам за Нивеа, ако може... Simple Smile

# 1 531
В периода 1 септември – 20 октомври 2019 година всяка касова бележка със закупени NIVEA продукти на стойност минимум 10 лв. с ДДС може да ти донесе моментни награди! Спечели NIVEA одеяло или NIVEA двупластов, обърнат чадър! Ето тук има и списъкът с магазини:
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/promo

# 1 532
Аз спечелих чадъра на Nivea от магазин Елитис.

# 1 533
Много благодаря за припомнянето! Изтрила съм го от таблета(и от паметта си Wink ) защото ,когато са били датите в София, бях извън нея...Магазин Елитис има ли го още в Халите ? Благодаря!

# 1 534
Докъде са готови да стигнат хората, за да спечелят. Не мога да преценя  едната плаща да се гласува и иска определен брои за да дари пари за деца, а на другата уж близък пише да я подкрепят за да не печели плескавицата. Не мога да повярвам че и двете са ги събрали честно. Екскурзията за двама е общо 1230лв. преди 2месеца я видях на автогарата и снимах обявата, за същия период е както в условията на Пикантина- 14-18.10, самолет само с ръчен багаж, 4нощувки, обиколки. Радвам се че още първите дни видях как бързо се трупат гласове и не си губих времето. Вчера погледнах и водачката беше с над 3000 гласа, сега разбирам как ги е събрала. Наистина са махнали броя гласове, дано изберат победителя по по-честен начин. Прикачвам снимка на екскурзията от Dary Travel

Последна редакция: сб, 21 сеп 2019, 22:24 от rosicapi

# 1 535
  • Вестерос
Не само българите - преди седмици четох една статия, че инфлуенсърите (общо всички, без да се делят по националности) масово използвали услугите на сайтове за продажба на последователи. Примерно, на профила му пише, че го следват 10 000 души, а реалните живи хора са около сто. Рекламодателите пращат пари и продукти, защото се надяват на реклама, а реално не получават нищо.
Това се знае от години, същото беше и в youtube.

Има няколко българки, които наистина ги канят по хотели, за да рекламират Grinning Най-известната е Катерина, сега качва снимки с годеника си главно. Но те се издържат от продаване на обработки за снимки... което за мен е безумие да си купиш конкретно обработване и да си го стартираш в програмата на телефона си.

Взех си мострички на Виши от Санита Делта планет мол Варна. И с талончето най-сетне си взех минерал 89 Simple Smile Предния път забравих да използвам талона, а много ми допадна мострата на минерала.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2019, 23:02 от Tiffany А

# 1 536
Включих се и в играта на Омо и Коколино за пералня и сушилня.

Може ли линк?

# 1 537

Има още 2 номера, но не се виждат

# 1 538
Момичета ,получих ваучера от Лидъл,но не знам мога ли да го използвам няколко пъти или трябва наведнъж

# 1 539
Ваучерите се използват наведнъж.
Допълних сумата с цигари за ММ Smile

# 1 540
Някой има ли sms от Милка, защото единия номер прилича на моя, но като нямам sms едваааа ли съм аз 😁😂

# 1 541
  • Русе
Малко извън темата....Ама има ли в момента някоя от вас, мацки на Албена? По маратонките заподозрях 🤔

# 1 542
  • Димитровград
Ваучера от лидъл може на колкото части искате.

# 1 543
Странно, на мен в нашия Лидъл ми
казаха, че трябва да се оползотвори наведнъж.
Не се оплаквам, само ваучери да има Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 544
Ваучера е в гифт карта,която може да се ползва колкото пъти искате стига да има наличност,също може и комб.плащане с кеш,карта или купон 😉

Общи условия

Активация на акаунт