Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 488
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 75
Награди на ВЕРЕЯ могат да се вземат до 10.09, ако има налични. Друг е въпросът, че вече почти няма продукти с точки. Но ако сте събрали точките, потърсете къде има останали награди

Сега се връщам от Кауфланд (София, Мал. долина) - пълно е отгоре до долу на студените витрини с промоционални Верея.
Прясно, кисело, айряни, плодовите млека, всичко има.

# 76
# 77
Днес КК от 6 кода 2х5.

Включих се и за Fuzetea, че то вече няма интересни игри.
Подарявам код за 40% отстъпка за всички продукти на Skullcandy. Ако някой го иска, да пише.

# 78
  • Варна
От вчера насам регистрирах 6 кода на КК и всичките бяха "Sorry". Имам още няколко, мисля да поизчакам, явно в момента не пуска.

# 79
Имам 1 код на фюз тий, ако някой го иска да ми пише.
Даден е!

Последна редакция: нд, 01 сеп 2019, 22:13 от milena_dyakova86

# 80
Играта с бон на Чио чипс я има във Феста, Кюстендил. Купих два, за раница, но като видях кутията в която се пускат вероятността е към  - безкрайност 😁😉 Дали се теглят на място или се предават, много ми е интересно, защо са я отваряли 🤔
Имам и въпрос отново за Сокове Теди - някой играл ли е там, как и къде, куфара е много хубав и ми се иска да пробвам 🤩

# 81
Мисля че има и в Кюстендил Фантастико-провери там за Теди(мин.понеделник имаше талончета на касите във Ф.Овча купел)

# 82
  • София
Захарче, благодаря за темата!

Късметлийски месец на всички!

Тази вечер бях в Лидл и бяха заредили Прингълса, който е на промоция от утре- единият вид е без кодове, а другите два- с кодове за старата игра. Не знам дали във всички магазини ще е така, но имайте едно наум, ако купувате.

# 83
Днес чакам наградите в my sparx,дано да почне да пуска ,че само сори ми се пада

# 84
  • София
Днес чакам наградите в my sparx,дано да почне да пуска ,че само сори ми се пада
Едва ли ще почне, тея двамата от предната страница изядоха всички ваучери Simple Smile

И аз чакам Спаркс, само там участвам. Така и не стигнах да гледам на Милка клипчетата и да гласувам, до Баунти пък хич не стигнах..

# 85
Не помня дали го видях  публикувано тук .

# 86
От Спаркса преди малко от 2 капачки едно голямо НИЩО

# 87
Срока на Fuze tea е удължен до 15.09 Simple Smile

# 88
# 89
Този списък с печеливши на ваучери от Дистрикт само на заявените ваучери ли е или на всички?

На друго място могат ли да се харчат ваучерите или само там?

Общи условия

Активация на акаунт