Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 751
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 680
Подаръка от АЕГ пристигна - ароматизирани кърпички за сушилня с много приятен аромат.

# 1 681
Благодаря ви,много сте мили! 🤗
За сега с Беки ще пробваме да направим схемата. 🤗  Само не виждам как да поръчам до конкретен магазин и тя да я вземе от там. 🤔

# 1 682
В понеделник поръчах маратонки за ММ от СД, без ваучер. Днес статуса на поръчката е "приключена", т.е. предадена е на куриер. Явно тези с ваучерите не бързат да ги обработят. Момичето от магазина ми каза, че само на сайта имат намаление, по магазините са заредили новите колекции. Затова поръчах онлайн, но нямало проблем да ги сменим в магазина или да ни върнат парите, ако не сме доволни от полученото. Доставка до магазин не правят, когато имат акции като сегашната (намаления). Пише го в сайта им.
Скрит текст:
Услугата Click&Collect НЕ е валидна по време на големи сезонни разпродажби и намаления, Black Friday или други подобни акции!

По време на големите сезонни разпродажби в SPORT DEPOT (Януари/Февруари/Март и Юли/Август/Септември, Black Friday) онлайн поръчките имат удължен срок на доставка. Средният срок на доставка през този период е до 7 работни дни, като в зависимост от натоварването и обема поръчки в някои случаи срокът на доставка е възможно да достигне до 14 дни. Възможно е доставката да бъде извършена на части, като в случай че доставката НЕ отговаря на условията за Безплатна доставка клиентът заплаща само първата такса, а останалите са за сметка на Спорт Депо. Опцията за доставка в наш магазин НЕ е валидна по време на сезонни разпродажби!

# 1 683
За дневната награда всеки ден ли трабва да се регистрират касови бележки ?
Минавам да се похваля вчера съм спечелила дневната награда от Сникърс- ваучер.Пратих си данните сега ще чакам.Смятам утре да ходя до СД, ако не ми мине котка път.

# 1 684
Петя ,честит ваучер!Би ли споделила , за кой маг. е и предишния ден ли  регна бел.?т.е.денят преди тегленето?Благодаря!
Имам си одеалце от Нивеа-благодаря, че отново споделихте обектите(в Елитис на Халите в София имаше цял кашон с одеала, чадъри не видях, картите бяха огромен куп)!

# 1 685
  • Nesebar
На фюзтий страницата я няма писах им във фейсбук няма отговор, и последни печеливши няма .В Метро имаше игра с покупка на Пантен и там няма печеливши (:

# 1 686
  • София
И аз идваш с  fuztea...

# 1 687
Минавам да се похваля, че днес си получих кухненската везна от играта на Йоткер. Много е хубава, Лео експрес ми я доставиха.

# 1 688
  • Пловдив
За дневната награда всеки ден ли трабва да се регистрират касови бележки ?

Не

# 1 689
Може ли снимка на везната? И аз я чакам,но нямам инфо за доставка още(в София), само мейл от форума, че са ми приети данните.Благодаря!

# 1 690
  • Пловдив
Петя ,честит ваучер!Би ли споделила , за кой маг. е и предишния ден ли  регна бел.?т.е.денят преди тегленето?Благодаря!
Мерси. Като дойде ще пиша за къде е. Последната регистрирана бележка ми беше от неделя, одобрена в понеделник.

# 1 691
# 1 692

И аз я получих, но съм в движение и не я извадих от кутията, има и едно пакетче с подправки. Много хубава изглежда Simple Smile

# 1 693
Благодаря за снимката, Миленка!Супер е!

# 1 694
Колонката от прингъл дойде, спечелена на12.09, но е от последната им игра (големите колонки бяха от предната)

Общи условия

Активация на акаунт