Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (90) - септември 2019

• 119 750
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 710
Взех си мостри Савекс от Кауфланд. Благодаря на Silveti, че сподели линк в който видях, че се взимат от Информация Flowers Hibiscus Но..няма такова отношение - безмълвно, с явно неудоволствие да ти ги тикнат буквално в ръцете. Много неприятно ми стана. Би било добре на това точно гише да подбират служители с поне базови умения за комуникация и професионална любезност.

# 1 711
И какво сега? Купувачката на гласове ще ходи в Тоскана. Grinning "Честито" на всички балъци, които избрахме да участваме по честния начин. Да ни е за урок при следващи игри. Това е само поредното доказателство, че в България просъществуват и успяват хитрите и безцеремонните. Да си знаете, ако искате да напреднете в живота. Hug

# 1 712
  • оттам, откъдето започва България
Много хубаво, че са ти дали. При нас като попитах ме гледат странно и казаха, че въобще не са чували за такива безплатни мостри.

ПП И тази вечер ще направя опит, че минаха 2 дни от запитването ми. Може пък да са им ги доставили.

# 1 713
Днес пазарувях в Анет бургас нямат чаши на швепс, нито дори картончета..  а иначе са налепили 5 плаката

# 1 714
didka, аз директно показах екранна снимка с публикацията, защото прочетох по-напред, че на някой казали, че не знаят. Мострата на омекотителя е хубава, защото стига за 10 пранета.
Между другото видях във фейсбук, че Лидл се разграничават от фалшива страница Lidl.Bulgaria, която провеждала някаква игра с плюшковците. Hushed

# 1 715
  • оттам, откъдето започва България
Току-що се връщам от Кауфланд. Служителката ме гледа усмихнато и пита откъде съм научила, защото те не знаят за такава кампания. Писах и на формата за контакти на Савекс, да видим дали ще ми отговорят.

Не помня дали е споделяна тази игра: https://www.facebook.com/velingradvoda/photos/a.517620948639241/ … ype=3&theater

# 1 716
  • Сливен
Влизам да се "похваля",с най-високото ниво в Спаркса -125 ниво.И да покажа,колко кредита изисква даден билет за награда,преди време някой питаше ,но вече сега с 125 ниво мога да покажа.

# 1 717
Еха, супер! Аз от години си стоя на 10-то ниво...

# 1 718
Току-що се връщам от Кауфланд. Служителката ме гледа усмихнато и пита откъде съм научила, защото те не знаят за такава кампания. Писах и на формата за контакти на Савекс, да видим дали ще ми отговорят.

Не помня дали е споделяна тази игра: https://www.facebook.com/velingradvoda/photos/a.517620948639241/ … ype=3&theater
Тозои Кауфланд в който ходих вчера , докато се разхождах течеше реклама по  уредбата им за мострите на Савекс и да се търсят на информация. Така като си тръгвах си взех едни. Омекотителя е за 10 пранета, а праха една доза предполагам - едно малко пакетче течен прах е.

# 1 719
  • have faith and be patient ..
То не е ли капсула?

# 1 720
Игра за име на вино с парична награда.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10157849023863570&id=196378853569

# 1 721
Това което на мен ми дадоха не е капсула.

# 1 722
Вчера излизайки от К., се сетих  за мострите  и  жената на "информация" ми даде една капсула Савекс.Попитах за Семана-"има едно кашонче, но пише за друг филиал, на нас са оставили само капсулите"

# 1 723
Ех, как си ги измислят. Нали са обявени мостри на две неща. Rolling Eyes Smile
Сигурно си прибират всичко от кампании и игри.
И аз днес получих някакви кърпички от АЕГ. Rolling Eyes Smile

# 1 724
И какво сега? Купувачката на гласове ще ходи в Тоскана. Grinning "Честито" на всички балъци, които избрахме да участваме по честния начин. Да ни е за урок при следващи игри. Това е само поредното доказателство, че в България просъществуват и успяват хитрите и безцеремонните. Да си знаете, ако искате да напреднете в живота. Hug

Може да бъркам, но ми се стори че нито една от двете играли с измама не печели.
Едната е Олга а другата Диана, а печеливша е Десислава.

Общи условия

Активация на акаунт