Бебешката количка - цяла наука за второ висше №43

• 65 465
  • 813
  •   1
Отговори
# 510
Новата Mutsy Icon видяхме ли? Ето ревю.

# 511
  • Бургас
Супер е! И колко е компактна като се сгъне! Идеална за многодетни с хронична липса на място. 😁
Само шасито нещо не ми харесва - с тази извивка като счупено ми стои.

# 512
Ааа, то това е въпрос на вкус. Ниото ми е с такава. Карам си го с кеф. Повече ме впечатли възможността дръжката хем да е телескопична, хем не. Мен нещо дизайна на колелата не ме кефи 😁

# 513
https://www.hippoland.net/chipolino-kombinirana-kolichka-3v1-pre … ranit-kkpre0191gg
Някой има ли мнение за чиполино према ...исках кика бу дивайна но най рано поръчка се прави на 10.01 и кой знае кога ще дойде .....а до тогава може бебето да се роди

# 514
  • София
Момичета, моля за мнение за тази количка, ако някой има впечтления: https://www.pramworld.co.uk/cosatto-wow-i-size-travel-system-accs-bundle-fox-tale
Или пък за подобен модел, пак ще см много благодарна Simple Smile

# 515
Mimi999купих моята количка 20 дни след като родих дойде за 2 дни,преди това не ми е трябвала,аз имам дивайна,мн ми е удобна и я пуквам от използване...

# 516
# 517
Значи... имаме Nuna mixx.. всичко добре, обаче предните колела са пластмасови и шасито се разкърца по нашите разбити улици. Препоръчайте ми ЗДРАВА колича, която не скърца и е проходима! Как са cybex-ите? Там имате ли такива проблеми? Jane muum, stokke trailz? Иска ми се да я сменя с нещо удачно.
Първото отгледах със Stokke Trailz , май е 2018г🤔
Много проходима и удобна ми беше, тежка е , но ако не се налага да я носите някъде , няма да имате проблеми.
Сега с второто имам Cybex Priam , но не най-новият модел. Хубава е количката, само че съм овца и малко под афект от странични неща , натиснах коша повече на шасито, та на коша адаптерите заминаха. Въпреки всичко , обаче, не трябва да се счупи така, защото не съм скачала отгоре, да каже човек , че съм приложила някаква сила. Рекламирахме на мястото, където я взехме, оттам към Сайбекс. Понеже нямат същите кошове и тн, защото количката е лимитирана серия от минал модел, ни предложиха пълен комплект нова количка. Така вече сме с новия Cybex Priam. Утре ще я изпробваме. Старите не ги поискаха, единствено помолиха да ги занесем за снимка на дефектите и нещо за описване по серийния номер на количката.

Да питам мамите с Cybex Priam 2019. Тъй като при избора на количка един от минусите, които ме бяха отказали от по-новият модел беше липсата на заключване на шасито в сгънато положение, пречи ли ви това при качването в автомобил?

# 518
Значи... имаме Nuna mixx.. всичко добре, обаче предните колела са пластмасови и шасито се разкърца по нашите разбити улици. Препоръчайте ми ЗДРАВА колича, която не скърца и е проходима! Как са cybex-ите? Там имате ли такива проблеми? Jane muum, stokke trailz? Иска ми се да я сменя с нещо удачно.
Първото отгледах със Stokke Trailz , май е 2018г🤔
Много проходима и удобна ми беше, тежка е , но ако не се налага да я носите някъде , няма да имате проблеми.
Сега с второто имам Cybex Priam , но не най-новият модел. Хубава е количката, само че съм овца и малко под афект от странични неща , натиснах коша повече на шасито, та на коша адаптерите заминаха. Въпреки всичко , обаче, не трябва да се счупи така, защото не съм скачала отгоре, да каже човек , че съм приложила някаква сила. Рекламирахме на мястото, където я взехме, оттам към Сайбекс. Понеже нямат същите кошове и тн, защото количката е лимитирана серия от минал модел, ни предложиха пълен комплект нова количка. Така вече сме с новия Cybex Priam. Утре ще я изпробваме. Старите не ги поискаха, единствено помолиха да ги занесем за снимка на дефектите и нещо за описване по серийния номер на количката.

Да питам мамите с Cybex Priam 2019. Тъй като при избора на количка един от минусите, които ме бяха отказали от по-новият модел беше липсата на заключване на шасито в сгънато положение, пречи ли ви това при качването в автомобил?
Няма никакъв проблем с качването в кола.На мен ми се налага почти всеки ден да я слагам в багажника.Шасито си стои сгънато и не се отваря.

# 519
Момичета, може ли мнение дали си заслужава покупката на  тази количка

# 520
Момичета, може ли мнение дали си заслужава покупката на  тази количка
Имаме подобна, https://jorko.bg/product/bebeshka-kolichka-bella-2-v-1-siva/.
Честно да призная за тези пари ни изкара вече 9 месеца. Ще сподяля някои недостатъци, които обаче не ми попречиха да прекарваме почти по цял ден навън:
-Има едно тънко матраче, а не като на другите кошове за новородено да е като кресло /не знам дали се изказаха правилно/
-Моето дете от доста рано прояви интерес да вижда околния свят, което наложи сядането в полулегнало положение, което беше супер неудобно за бебето. Освен, че тялото й беше повдигнато на този тип колички се закопчава и при краката, при което детето от полулегнало се превръща в полуседнало.
-"Стените" са от нещо като бризентов плат, пази от вятър, но не е като на останалите колички. Всички около нас са със различни видове Лорели, които сякаш са по устойчиви на климатичните промени.
Горе долу това са наблюденията ми, но както казах за тези пари не съм очаквала и толкова. Сега ако трябва да купувам количка обаче ще бъде Kika bo Diviana или Cangaroo icon, около 200 лв по-скъпи.

# 521
Момичета, освен в online4baby, амазон, къде другаде да следя за промоции на Mutsy Evo? В първия я има в момента на много приятна цена, но пък не ми се иска чисто черна количка.....

# 522
  • Бургас
Моята я взех от Ибей, но там трябва здраво следене на оферти.
Днес видях, че в Айко е намалена на хиляда сто и няколко лв. Може да погледнеш в сайта им.

# 523
Аз моята я взех от BabyCity. /български сайт, но имаше много добри оферти преди 1 година/

# 524
Здравейте, мами. Може ли мнение за Cybex Agis - M Air 4?

Общи условия

Активация на акаунт