Кралски работи и клюки - септември 2019

• 124 454
  • 2 987
  •   1
Отговори
# 120

Аз вярвам че бащата Меркел  обича дъщеря си не по малко от майка и. ММ е живяла с баща си  доста време ,точно неговите връзки са дали тласък  за артистичната и кариера която пък я тласка в едни по богати среди  неговите връзки използва не на майка си . Нещата са по средата но отношенията и  с роднините и са грозни   ,   ще ми е интересно когото  проговорят  партньорите, любовници, съпруг или гаджета на ММ   какъв цирк ще  е.

# 121
Мерси, daviz! Обувките значи са златисти сандали и ѝ стоят мн изящно и подхождат на роклята, за обеците не съм сигурна.
Тази ще разкрива болезнени тайни за брака си....😳

Рускините са много бойки и гласовити и обикновено не си оставят магарето в калта. Възможно е да очаква да ѝ платят да си трае.

# 122
Toзи човек, ако беше отговорен, нямаше да има два развода зад гърба си и на практика да оставя децата си да живеят без баща. Напуснал е Дория, когато Мегън е била на 2 години. Няма що, голяма обич и голяма отговорност. И не мисля, че имал кой знае какви връзки, той е само един осветител, нищо повече. Мегън е ходила с него да гледа как се снимат филмите. Може би това се брои за тласкане  в богатите среди? Rolling Eyes

Роклята на Мери е страхотна, а и тя самата изглежда невероятно! Отива ѝ този цвят. И прическата и чантата са супер!

# 123
Прекрасна рокля на Мери, въпреки бабешкия цвят.
Уилям като по-млад с коса е голям симпатяга. За жалост Уиндзърови не остаряват добре, нито един от тях.

# 124
Аз такава обич като на Томас не я разбирам. 🤣
Един родител не би трябвало да си злепоставя детето така пред света, каквото и да е направило то. Според мен любовта му към парите и вниманието е по - голяма. Може и той да излезе с някоя книга.😂😂

Мери е разкошна. А от кое събитие са снимките?

# 125
  • София
Един родител не би трябвало да си злепоставя детето така пред света, каквото и да е направило то. Според мен любовта му към парите и вниманието е по - голяма. Може и той да излезе с някоя книга.😂😂

Мери е разкошна. А от кое събитие са снимките?

Carlsberg Foundation's Research Awards 2019
https://www.carlsbergfondet.dk/en/News/News-from-the-Foundation/ … esearchprize-2019
Още снимки https://www.newmyroyals.com/2019/09/crown-princess-mary-handed-out.html
Ще се окаже пола и блуза роклята Blush

# 126
Сетих се на кого ми заприлича Мери.

# 127
Прекрасна рокля на Мери, въпреки бабешкия цвят.
Уилям като по-млад с коса е голям симпатяга. За жалост Уиндзърови не остаряват добре, нито един от тях.
А, сакън, сал един Чарли остарява добре, но и той се брои. Като го гледам какъв е бил като млад, сега изглежда доста по-прилично (добре не мога да го нарека никога). Уилям също е взел конската физиономия, присъща на фемилито (а донякъде и Хари). Дано и децата им да не я наследят.
Сетих се на кого ми заприлича Мери.

О, боже, Хубава жена! Наистина роклята е почти същата! Много ретро, брз да е банална и много шик!

# 128
  • На топло
Един родител не би трябвало да си злепоставя детето така пред света, каквото и да е направило то. Според мен любовта му към парите и вниманието е по - голяма. Може и той да излезе с някоя ........
Ето какво е казал в интервюто.
"I don't want anything from Meghan or Harry but I'm not going to shut up until the whole truth is out there. I will continue to contradict anything said about me that isn't true'. "
Не иска нищо материално от Мегън и Хари.
Но иска истината да излезе на бял свят 😄.
Ако наистина е платил 200 000 долара, а Мегън твърди, че сама си е плащала....🙄

Време е Мегън да излезе с официална позиция по въпроса.
Ясно е, че някой от двамата лъжееее!!!

# 129
Според мен е възможно медиите да му плащат.

Да покаже фактурите и ще стане ясно.😅

# 130
Ако наистина е платил 200 000 долара, а Мегън твърди, че сама си е плащала....🙄
....тогава резила за MeAgain ще е неописуем.Каквото и да каже или направи занапред,ще бъде освирквано.
В случая смятам,че каквото не се купува с пари,се купува с много пари.
Ще му наплатят вероятно повече,за да "признае",че понеже е бил наранен,си е отмъстил глупаво и че дъщеря му е ангел небесен.
Е,айде сега-бил се развеждал два пъти.Има хора,които и повече пъти са се разделяли.Интересно как се е запознал с  Дория,тя винаги изглежда толкова депресирана и тъжна на семейните снимки.Да не е нещо за зелена карта?Я дайте клюките,не сме под клетва.

Колкото повече гледам Мерината рокля,толкова по-малко ме дразни цвета.Може би този бабешки цвят идва пак на мода след горчицата и пъпеша.Отива и на нея,и на случая.
Какво ви учудва в случая с рускинята и очаквал ли е някой нещо друго.Ще плати кралят(не беше ли бивш)и тепърва ще плаща.

# 131
Никакви фактури няма да покаже Томас, да не мислите, че ги пази (ако изобщо е плащал).  Говорим за събития преди колко ... 15-20 години?

# 132
Е, той не ги е плащал на ръка, ако искат от университета могат да му съдействат и да покажат кой точно е плащал. Или от банката.

# 133
Всичко ще покаже, като му дойде времето. Да не мислите, че е плащал в брой?
При жив баща, който не е убиец, педофил или изнасилвач, изобщо не мога да разбера поведението ѝ. Вероятно става дума за огромни дефицити.

# 134
Абе всеки би бил наранен, ако детето му публично го обиди и излъже за сметка на него. Естествено е да се защити.
Дориа досега изобщо нещо казала ли е пред някой журналист? Не за този случай с баща и, а изобщо от как дъщеря и стана дукеса? Не вярвам да не са проявили интерес към нея.

Общи условия

Активация на акаунт