Кралски работи и клюки - септември 2019

• 124 479
  • 2 987
  •   1
Отговори
# 2 595
Е че нормално се държи жената. Какво очаквате - да си оскубе косата и да вие на умряло ли? Може да е азиатка и пак да има достойнство.

Факт е, че мъж, който си е паднал по тази "кифла" едва ли е влюбен лудо в Беатрис. Пък ако ще и цялата й кралска рода да ръкопляска наоколо.

# 2 596
Азиатската кифла е успял архитект. Винаги може и повече парички да падат, обаче и сама добре се е справяла.

# 2 597
Реално пред медии няма какво друго да каже. Все пак и тя си пази положението и евентуалните придобивки от Моцко.

# 2 598
  • Чужбина
Факт е, че мъж, който си е паднал по тази "кифла" едва ли е влюбен лудо в Беатрис. Пък ако ще и цялата й кралска рода да ръкопляска наоколо.

А защо, според теб, се жени за нея?

Не, не се заяждам. Сериозно ми интересно да знам, какво мислите.

Защо тоя мъж се жени за Беатрис?

# 2 599
Винаги има какво лошо да каже, но явно е умничка.

# 2 600
Според мен е мега жаден за внимание, а като съпруг на Беатрис ще има своите звездни мигове.

# 2 601
  • Чужбина
Според мен е мега жаден за внимание, а като съпруг на Беатрис ще има своите звездни мигове.
Бианка, тоя мъж е по-богат от всеки от роял фемилито.

Красив мултимилионер с бизнес и супер контакти заради семейството, в което е роден.

Жаден за внимание ... Това ли му е мотивацията?

Ей го тука с майка му и Дейвид Камърън:

Но, ако наистина е такъв нарцистичен тип, тогава не се учудвам, че не могат да се разберат с азиатката.

И тя май така го раздава.

# 2 602
Защо Майкъл Джексън се ожени за дъщерята на Елвис? Не е бил богат и известен ли? Тук е същото. Не е до пари само, а до блясък и среди.

# 2 603
  • На топло
Много ги мислите Беатрис и Моци😂.
Ще ги видим само на сватбата им, после на някая друга сватба на родата. Ще си родят 2-3 деца и ще си живеят живота на богати аристократи. Нещо като Китти...
Няма да са в центъра на вниманието като Кейт и Уилям например.
Да се чува нещо за сестра и откакто се омъжи?
На мен чиста визуално Моци ми харесва.
Другото е предположения и фантастика, подробностите за предишната му връзка.

# 2 604
  • София
Ей, не вярвате вече в любовта...

Изчетох по диагонал, че много сте изписали...за братовчедите removed - точно такива които са през поколение са, това съм запомнила....ама като станат няколко пъти removed и настава каша.

И още - за принцеса Шарлът, не е титла, а style.
Ако не се променят нещата, някой ден, когато се омъжи може мъжът и да получи титла от краля (Уилям) и тогава освен принцеса, което ще е винаги, може да стане графиня, херцогиня.
Ако пък се променят нещата би могла да стане и in her own right...та дано сме живи да видим Simple Smile

# 2 605
  • Чужбина
Майкъл Джексън, според мен, не е добър пример. Той не бе на другия бряг, а в страната на Питър Пан.

Много ги мислите Беатрис и Моци😂.

Другото е предположения и фантастика, подробностите за предишната му връзка.

По-добре да се дръвчем за тях, отколкото заради ММ. Днеска пак са я наравили на пух и прах в Дейлито:

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-7511673/Meghan-fulfil … royal-duties.html

Някой да ми припомни, каква реклама е направила ММ на H&M, че го обсъждат в коментарите ...

# 2 606
  • Бургас
Може пък да се обичат хората. Що да не? Пък Моци вече има титла, принц няма да стане. Пари не му липсват. Беатрис може да има опулени очи и кофти стил, ама всъщност да е много забавна, мила и тн.

# 2 607
Е в Клюкарника сме все пак Simple Smile

Тя и Ивана Тръмп навремето се омъжи за някакъв, дето се кълнеше във вечна любов... адски им личеше, че няма да изкарат много.

# 2 608
За бъдещата титла на Шарлот ето това имах впредвид:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Princess_Royal

# 2 609
Много ги мислите Беатрис и Моци😂...
А-хам, ама те много ключово позиционираха обявяването на годежа. Пък единият от братовчедите се скина от напъване.
https://twitter.com/scobie/status/1177576434245799936

Арчи Харисон носи евтин  гащеризон от Х и М и скъпи чорапи, които дори са му малки.

Общи условия

Активация на акаунт