Кралски работи и клюки - септември 2019

• 124 480
  • 2 987
  •   1
Отговори
# 2 580
Абе не вярвам аз на тия истории. Не знам защо, но точно за техния случай съм мега скептична. Нито за Хари и Мегън съм била, нито за някой друг, ама тука направо ... приятели от деца, срещнали се на сватбата на сестра й (където той нищо чудно да е бил с бившата си жена, дето му е натрапила и бебе на всичко отгоре). И той ми изглежда един супер ухилен към обектива винаги, жаден за внимание някак.

# 2 581
  • Чужбина
Мене не може да ми е жал за някакъв си там мултимилионер.

Само дето ми се струва малко тъпо, че са направили бебето още в началото и никога не са оженили. Защо в продължение на 3 години и половина, откакто са се запознали, не са се оженили?

Тоя е мотал девойката.

Но пък, от друга страна, се грижи много за детето. Защото майката е бизнес-дама и постоянно пътува. Той го водел и вземал от ясла 4 пъти в седмицата. Или поне така пише по вестниците.

Вероятно майката няма чак толкова време за детето и ще се наложи и Беатрис да се включи в отглеждането.

# 2 582
  • в сърцето на един мъж...

Бащата е бил ниска класа, повишен, жени се за по-богата жена. Понеже е поддръжник на правилния крал, получава титла. Баща й е ърл. В български език няма такова обяснение или превод. Това е човек, който притежава земя, но няма титла. Едуард му дава титлата след като се жени за нея, за благодарност. Братята й също получават такива. По време на войните, те снабдяват Едуарт с пари и селяни за войската.

# 2 583
Ако връзката е била обречена, защо бебе?!

# 2 584
Е тя е забременяла първия месец. Не е като да са се направили дете в края на връзката. А и нея не я знаем каква е, може да не е стока...
Детето в факт, щом той се грижи добре за него и е всеотдаен баща, какво повече може да се иска. Можеше да не го поглежда.

# 2 585
  • Бургас
Може пък тя да не е искала да се омъжва. Няма да първата

# 2 586
Аз пък не разбирам тая работа - от първия месец на срещите и бебе... То това си прилича на опит за връзване.

# 2 587
  • Чужбина
Но на този Моци фемилито си има вземане-даване с РФ отдавна. Пък и е много богат.

Пасва.

Да, майката на сина му е готина мацка, но може пък и да не са се разбирали.

# 2 588
Как не я е срам да забременее отведнъж жената? Бива ли такава излагация Simple Smile Сега тоя мъж вместо да е свободен за принцесата - той с ремарке... само защото тя хванала от раз. Еххх

# 2 589
Хех, проблема си е техен, дали я е срам, че е забременяла от раз или не, си е работа на двамата, не моя. Да са мислили. Нито нея съжалявам, нито на него се радвам. Такива неща се случват всеки ден. И не съм им в къщата, че да знам кой е виновен и защо така се е случило. Възрастни хора са, да се оправят.

# 2 590
Ама той син ли има? На последната снимка е с рокля детето...Astonished
Въпреки, че то след децата на Наоми Уотс и Бранджелинови вече нищо не може да ме учуди при богатите и известните...No Mouth

# 2 591
Ама разбира се, просто това тиражиране как тя забременяла светкавично, за мен е мега тъпо. Както могла, явно така забременяла, по природните закони Simple Smile

# 2 592
Аз не ги мисля тези как ще си изгледат децата. Мисля, че и пари, и обгрижване ще имат за всички деца  - вкл. за добри университети и добра среда. Дано и любов да получат, но така или иначе все ще са добре и ще имат избор и възможности в живота.

# 2 593
second, ето нещо за теб Simple Smile
Тази снимка ми е ужасно изкуствена
Скрит текст:
Тези ми допадат много повече: https://www.instagram.com/p/B23wOreghd7/?utm_source=ig_embed& … tm_campaign=dlfix
На третата снимка от черно-белите Моци-то ми прилича страшно много на актьора Дърмот Мълроуни.

Не мислите ли?
Голяма слабост ми е той. Оттам и Моци на моменти ми е симпатичен, на моменти ми мазнее.
Абсолютно на него прилича, от ,,сватбата на най-добрия ми приятел,,. И аз много го харесвах там.

# 2 594
Да, майката на сина му е готина мацка, но може пък и да не са се разбирали.
Редова азиатска кифла на селфи,в реала цапната в лицето с правата лопата..Задникът на първата снимка  наполовина  на втората и третата.Колко да е готина.
Биологичен часовник,бял млад богаташ с титла и връзки.Аз се чудя как не е заченала още преди първата им среща.
И се радвала на брака му с принцесата,чакала семействата "да се обединят". Що не вземе да го предаде на младоженката в църквата,а после да седне до сватя Сара.

Общи условия

Активация на акаунт