Кралски работи и клюки - септември 2019

• 124 522
  • 2 987
  •   1
Отговори
# 2 565
  • Чужбина
Есме го е обяснила добре.

Те са половин, защото общият им прародител е имал две жени. Единият е свързан с първата жена, а вторият е свързан с втората съпруга.

Връзката на Евгения е през майка й.

Обаче, ако направим такива родословни дървета на хората в България, всичките горе-долу ще се окажем роднини. Особено хората по райони.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 20:04 от Eleonora_27

# 2 566
Годеникът в някои пози ми напомня далечно за Джуд Лоу, но не може да се сравнява с него Simple Smile

Е, как, нали знаете теорията за 6 degrees of separation, тя не е точно за роднински връзки, но колко му е и за там да има приложение Simple Smile

# 2 567
Да и аз сега го схванах, като го разписах.😅😅😅

# 2 568
  • Чужбина
Годеникът в някои пози ми напомня далечно за Джуд Лоу, но не може да се сравнява с него Simple Smile
Бледо копие ... Джъд е много по-убав.

second, в Дейлито има нова статия за ММ:

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-7511673/Meghan-fulfil … royal-duties.html

Меган Маркъл е решена да „изпълни желанията на сърцето си“ и да не позволи на собствените й нужди да „избледнеят“, сега, когато тя е член на Кралското семейство. Тя иска да бъде модел за подражание както на млади момчета, така и на момичета.

# 2 569
Да се женят за принцове?

# 2 570
  • Чужбина
Мале...хвърлих един поглед у пресата ... Големи спорове се водят за новия на Беатрис.

Става въпрос за детето. Едни са на страната на изоставената майка, други разправят, че мъжете трябвало вече да вземат противозачатъчни, а не да разчитат само на жените да се грижат за тая част.

# 2 571
  • Бургас
С тия братовчеди и братовчедки съвсем се омотах. Кой кум, кой сват, кой на булката брат Joy
Маделейн на представянето на детската си книжка

# 2 572
Това, че ще се жени за Беатрис, не означава, че няма да се грижи за детето си. Пък и тя не е working royal, няма да имат кой знае какви задължения с бъдещия и мъж.

# 2 573
  • Чужбина
Това, че ще се жени за Беатрис, не означава, че няма да се грижи за детето си. Пък и тя не е working royal, няма да имат кой знае какви задължения с бъдещия и мъж.
Да, те имат общо попечителство над детето. А и тя живее в Лондон, така че няма да има проблем, той да го гледа, както се уговорят.

Но много хора съчувстват на майката, както и аз.

А другата страна на спора казва, че момичето е забременяло на първия месец, след като са се запознали с Моци, и затова връзката им била обречена.

# 2 574
second, ето нещо за теб Simple Smile
Тази снимка ми е ужасно изкуствена
Скрит текст:
Тези ми допадат много повече: https://www.instagram.com/p/B23wOreghd7/?utm_source=ig_embed& … tm_campaign=dlfix
На третата снимка от черно-белите Моци-то ми прилича страшно много на актьора Дърмот Мълроуни.

Не мислите ли?
Голяма слабост ми е той. Оттам и Моци на моменти ми е симпатичен, на моменти ми мазнее.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 20:42 от Анонимен

# 2 575
Мале...хвърлих един поглед у пресата ... Големи спорове се водят за новия на Беатрис.

Става въпрос за детето. Едни са на страната на изоставената майка, други разправят, че мъжете трябвало вече да вземат противозачатъчни, а не да разчитат само на жените да се грижат за тая част.

То презервативите вече са измислени.

# 2 576
  • Чужбина
Моци-то ми прилича страшно много на актьора Дърмот Мълроуни.
И на други снимки прилича на него, да. Направо са като братя.

То презервативите вече са измислени.
hahahahahahahahaha

Тъй е, но като са заедно отдавна, и ако момичето твърди, че взема предпазни мерки, пък не взема ....

Но Моци явно и в първите седмици на техните отношения не е ползвал ... иии ... резултат е бил налице.

# 2 577
И сега какво? Бившата забременяла, без таткото да е искал? Жив да го ожалиш...айде стига.

# 2 578
Абсолютно! Като им е кеф не са жертви, ама като дойде бебето край, не го е искал, не е готов. Тъпанари са тия с такова мислене.

# 2 579
Добре, но ако връзката е била обречена още в началото понякога се усещат тези неща рано рано, струва ли си да има брак само  заради детето.Ако бившата му приятелка  не е искала да е  с него ?
Може пък Беатрис да е любовта му, харесват ми двамата заедно.

Общи условия

Активация на акаунт