Кралски работи и клюки - септември 2019

• 124 466
  • 2 987
  •   1
Отговори
# 2 625
Симпатични кокорчовци са и двамата. 😄

# 2 626
Азиатската кифла е успял архитект. Винаги може и повече парички да падат, обаче и сама добре се е справяла.
Като им четеш представянето,всички интериорни дизайнери са все успели и преуспели.Не казвам,че не печели,работа като работа.
Едно сдържано  "грижата за нашето дете остава наш приоритет" е по-добро от радостта й,че любимият й се жени за любовницата си и няма да живее със сина й.Надеждата й да се обедини с родата на Бабет направо кърти.

На първата снимка на Елеонора пък малко ми заприлича на Джъд Лоу.Обаче Лоу е по-груб,докато младоженецът е като кукличка,по-хубавият в двойката.

# 2 627
  • Чужбина
Той малко се облича като Джъд, в по-куул стил някак ...

Но знаете ли, момичета, какво се оказа накрая ... Всъщност Беатрис накрая си взе най-готин мъж от всички там в роял фемилито.

Както често става в живота с онези, които подценяваме.

А аз Беатрис бих я описала от типа лица, които в началото не задължително ти правят добро впечатление. Но като я гледаш, повече ти харесва.

А има хора с красиви лица, но колкото повече ги гледаш, толкова по-малко ти харесват.

# 2 628
Ще и се на азиатката да се сроди с Уиндзорите. Сигурно си представя, че и в Балморал ще в поканят. 🙄

# 2 629
Много са подобни двамата, отиват си. Ще имат синеоки, ококорени деца с червени коси. Аз щях да питам за Беатрис, тя нямаше ли някакво заболяване, че са и толкоз големи очите? Понеже не ми идва от кого може да ги е наследила. Laughing
Е, как от кого, от баща си, разбира се, а той е такъв (вероятно) заради роднинството на майка му и баща му. Сещам се в една книга, която бях чела отдавна, една от героините отказа да се омъжи за братовчед си, защото, както каза на смаяните си родители, не иска децата ѝ да се родят с ,,изпъкнали жабешки очи,, 😀 В тоя ред на мисли, е мн добре, че прекратиха традицията да се женят роднини (за разлика от арабските страни).

# 2 630
  • Sydney
Ще върна малко страници назад, за да кажа какво е тва half removed cousin (извинявам се за което)... Та, това на български е по съребрена линия. А вече фърст, секънд са примерно от първа и втора степен... помня много добре рисунката по време на семейно право: права линия са баба-дядо с дете (майка/баща), майка-баща с дете (момче/момиче), детето с неговите деца. Съребрена са братя и сестри, братовчеди, лели и чичовци. В повечето случаи съпругът и съпругата не са роднини (освен ако не са не знам си кои братовчеди - според бг закон право на брак могат да встъпят след трети степен по съребрена линия и никога по права)... супер е омотано...

Двата аутфита на Беатрис от годежната фотография, Зимерман и двата:

https://www.instagram.com/p/B24UyAvH36Z/?igshid=1wqe01uuuu9yw

# 2 631
  • София
Хубава двойка са Беатрис и бъдещият и съпруг. Той, какъв бизнес върти,че е неприлично богат? Прочетох +150-те отговора в темата  на верев, та даже не видях и как се казва за да потърся инфо.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 07:43 от kamelia741

# 2 632
Хубава двойка са Беатрис и бъдещият и сапруг. Той, какъв бизнес върти,че е неприлично богат?
Nature Zap С недвижими имоти..

# 2 633
Сестрите наистина бяха потресаващи на сватбата на братовчед си.

# 2 634
  • Пловдив
Доколкото си спомням тази шапка след това се продаде за огромна сума в Ибей и парите отидоха за благотворителна кауза.

# 2 635
  • София
Още не мога да се начудя как се появиха така на сватбата на Уили и Кейт. Бяха потресаващи.

Мегън къде е? Два дни нищо. Докога е турът?

# 2 636
Моцко да хване да се подстриже. Каква е тая мода да ходят така чорлави Rolling Eyes

# 2 637
  • Sydney
Десет дни е тура, Мегън си почивала...

Кейт явно си го харесва този модел на Маккуин:

https://www.instagram.com/p/B235__MoM-j/?igshid=f4wlwy3tl4q5

Бившата на Моци е много симпатична жена... мен ми е интересно как Андрей и жена му са се съгласили или по-скоро как го приемат... няма да се очудя ако има някаква схема за прикриване и потулване на Андреевите изпълнения...

Принцес Ан:

https://www.facebook.com/151274568227715/posts/2655215807833566?sfns=mo

# 2 638
Е как да го приемат! Те щото са много праведни.

# 2 639
  • Бургас
Какво толкова му има на Моци, че чак се чудите как го приемат Андрю и Сара? Да няма три глави и да бълва огън? Има дете от приятелката си - голяма работа. Нито ще е първия, нито ще е последния

Общи условия

Активация на акаунт