Кралски работи и клюки - септември 2019

• 124 327
  • 2 987
  •   1
Отговори
# 2 760
Ококореният съблезъб тигър Биатрис Joy Ни моа 😂

# 2 761

Пп Апропо, Йожени и нейния съпруг някъде из кралските дворци ли имат апартамент, или са в някое богаташко къще извън родовите имения на Уиндзорите? Rolling Eyes
Южени и мъж живеят в Ivy Cottage. В пределите на Кенсингтънския дворец.

# 2 762
  • Sydney
Благодаря, second. Илейн ...

Много красива пола. Аз не нося такива, но много много ми харесва.

Момичета, искам такъв Гучи топ. Цветът е невероятен: $1,500.00 приблизително. Хубав е моделът доста...

Аутфита на Мегън от днес и на манекен с друг топ:

https://www.instagram.com/p/B2_e9c5CH7h/?igshid=1qsfbbms3hpup

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 16:01 от benitabeni

# 2 763
  • Чужбина
Ън-че ги е наредила всичките Joy Има дар слово.

# 2 764
  • Някъде там
За разлика от снимките на годежа на тези от вчера Беатрис изобщо не ми харесва.

# 2 765
  • Чужбина
Евгения изобщо не е грозна в лице. Съвсем нормално момиче. Но в тялото е като кит.

Защо така? На кого са се метнали? Освен гена на Виктория да е.

daviz, това е Евгения, не Беатрис.

# 2 766
Очаквам Беатрис и Йожени да станат по 100 кг след като родят по 1 дете. Просто такава им е структурата.

# 2 767
Примерите в тази статия, според мен са едни от най-лелските изпълнения на Кейт в последно време. Изключение прави само гълъбовосиният Ели Сааб от Роял Аскот.
Ако това е промяната, хм. ... не е в позитивна посока. Ама щом англичаните и по-точно Дейлито си я харесват така - ок.
За поставянето на държавата пред семейството - не го вярвам въобще. Кейт изглежда много семеен тип.
Ако пък е вярно, ужас, такъв фанатизъм никому не е бил полезен. А и като ти е толкова важна държавата не ставаш дукеса, която разнася Маккуин, а ставаш депутат, министър, активист някакъв.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 16:55 от Анонимен

# 2 768
Йожени не ми е грозна, виж Беатрис ми изглежда като череп, просто тия огромни очи като очни кухини, късото носле и оголените зъби... не знам какво може да се понагласи та да се смекчи тоя вид, а може би само на мен ми изглежда така, надявам се.

# 2 769
  • София
Да, за съжаление и двете ще станат неузнаваеми след раждане. Лош ген, но все си мисля, че с много труд и постоянство може и да обърнат нещата. Да видим.

Полата на Мегън е топ. ♥️ Искам я веднага.

# 2 770
Мисля си, че Беатрис би изглеждала една идея по-добре с бретон. Малко да се отнеме от лицето някак си.

# 2 771
Йоженито баш квадратния г*з на Фърги е взела. Не са лоши като външен вид, но тия пусти зъбаци са ми много страшни...едни такива дълги.

# 2 772
  • Някъде там
Да, за съжаление и двете ще станат неузнаваеми след раждане. Лош ген, но все си мисля, че с много труд и постоянство може и да обърнат нещата. Да видим.

Полата на Мегън е топ. ♥️ Искам я веднага.
И аз още сутринта исках да си я поръчам, но вече беше свършила.
Рядко нещо толкова скъпо да поискам да си купя.(стисла съм) уви не ми се отдаде възможност.

# 2 773
  • София
Мегън се "среща" по скайп..
https://www.instagram.com/p/B2_0w2nndP8/?igshid=1nfcrdmkd4qh4

Ще припадна от тази идея. 😅

Daviz, и аз това опитах, но няма размери. Sad Само големи са останали, а тук корекция е немислима. Ех, ако не бях купонясвала и бях станала рано щях да я поръчам. Ето ми сега.

# 2 774
  • Чужбина
Мегън се "среща" по скайп..
https://www.instagram.com/p/B2_0w2nndP8/?igshid=1nfcrdmkd4qh4

Ще припадна от тази идея. 😅
Ми защо тогава летя чак дотам.

Тя може да прави такива онлайн конференции от всяко кътче на планетата. Даже може да се изсели някъде у Северна Америка и да се показва на поданиците на Короната по скайп.

Общи условия

Активация на акаунт