Кралски работи и клюки - септември 2019

• 124 296
  • 2 987
  •   1
Отговори
# 2 775
Сугестирахте ме, няма ли подобни поли някъде в нет-а по-бюджетно? Ще потърся.
Миналия път намерихме като нейната плисирана пола с подобни цветове, та сега ли няма да се справим.

# 2 776
Полата е супер лелчеста и не знам какво й харесахте, но дано я намерите Simple Smile

# 2 777
По  програмата за безработни дали няма?

# 2 778
По  програмата за безработни дали няма?
Joy За жалост, не...Там поне бяха евтини нещата.
Ама пък ме подсещаш, че исках да си взема една синя рокля Marks&Spencer от там. Дано е налична още, че светкавично се изчерпват дрехите от тая колекция. Bowtie

# 2 779
Ох  мислех че само аз  не харесвам тази  бяла пола на ММ,  черния топ може да е на всяка марка , нищо кой знае какво но двете са  добра комбинация и даже и отиват на жената .Истината е че годежа на Беатрис  малко открадна от бляскавия тур /който даже имаше часовник за отброяване на началото/ на  Хари и жена му  и снимането им пред чернокожи хора.
Двете сестри не са грозни намирам ги миловидни  но  са нефотогенични .

# 2 780
Елеонора,това е моят "Гучи топ",но мейд ин БГ от Етере    http://news.fashion.bg/img/2009-ETERE2.jpg
Подобна на Кетината ризка,която не си знае годините от времето,когато Етере(и Капаска) бяха наистина топ.

Полата е хубава,но все ми се струва,че много бързо ще ни омръзнат тези солеи.

За над 10  години всекидневен фокус върху Кейт,тя е показала всички стилове,вкл.и прозрачен.
Нормално е някое да ни харесва повече или по-малко,но е Най-стилната сред роялите.
Като гледам Йожени,дето сутринта я хвалих,как се е понесла като слон в дантели,си взимам думите назад.Йорките са стилни и хубави само инцидентно.А за Сара ще прощавате.На 60 може да има квадратен гъз и сланини,но на годините на дъщерите си беше кръшна червенокоска.

# 2 781
  • Чужбина
Елеонора,това е моят "Гучи топ",но мейд ин БГ от Етере    http://news.fashion.bg/img/2009-ETERE2.jpg
Подобна на Кетината ризка,която не си знае годините от времето,когато Етере(и Капаска) бяха наистина топ.
Много много много красиво нещо. Цветът е невероятен. Точната смеска на червено и синьо. Аз принципно не харесвам, когато има повече червено, защото отива в друг тон, но това тука е много точно попадение. Хем е кралско, хем не е състаряващо.

Със здраве да си го носиш!

Йорките понякога правят странен избор на одежди.

На сватбата на Кейт и Уилям бяха потресаващи. Тогава интерпретацията бе, че не харесвали Кейт, щото била commoner. Все едно Евгения не е женена за commoner, а Беатрис не бе 10 години с г-н Усмивка, social climber.

Те просто понякога изплискват легена с подбора на тоалети.

Беатрис е по-нежна от Евгения. Евгения е повече слонче.

# 2 782
На снимката с черната дантелена рокля е Йожени. 😄

И двете Йорски сестри са ми симпатични, но не мога да си кривя душата,😅 в най - добрия случай са обикновени. А на някои снимки грознички. Йожени ми хареса на сватбата и, дано и Беа да я направят хубава.
Дайте да спекулираме коя тиара ще и даде Бети.😊

# 2 783
  • Чужбина
Тиарите аз ги не знам, така че ще ви чета, ако вземете да наддавате.

Полата на Мегън много ми хересва, но аз самата такава дължина не нося. Дали нямаше да е по-красива полата, ако бе дълга до средата на или мноооого малко под коляното.

# 2 784
  • София
Трудно ще отгатна. Баба дава само най-семплите тиари и някак...обикновенни. има такава колекция и ги крие. За пореден път да се оплача.
Не вярвам да вземе тази на майка си. Сестра й я носи и ще е неадекватно.
Трябва да намеря поста с тиарите, за да дам предположения. Но сигурно ще е нещо семпло.
Аз от роклята се вълнувам повече. Дали ще включи дантела като Кейт? Нейната рокля беше идеална.
Обичам дантела и много хубав воал.

Имаше в темата една снимка на всички тиари на стена. Бяха май на изложба. Но как да я намеря? Може оттам да тръгнем.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 18:00 от Люксен

# 2 785
  • Чужбина
Аз от роклята се вълнувам повече. Дали ще включи дантела като Кейт? Нейната рокля беше идеална.
Обичам дантела и много хубав воал.
Има етикет и за роклите. Не трябва да показват много плът.

# 2 786
  • На топло
Само да си кажа за полата, която всички харесват 😂, на мен ми е много лелчеста и безлична😁, с една дума и 50е не бих дала.
Връщам се от Абатството (филма) много хубава атмосфера 😊, жалко, че го спряха...можеха да продължат с по-младите.

# 2 787
Всъщност Беа нали е по - голямата. Може тя да носи тиарата на майка си, която си е нейна лична собственост. Ето я:

# 2 788
  • Чужбина
Мда, това е по-вероятно за тиарата. Фъргито ще й я даде. Предполагам, че новият зет много го харесва тя. Богат ... пре-богат.

Аз едно нещо не разбирам. Нали на роялите им е забранено да се ангажират с политически каузи и да правят разни политически изказвания.

Тази кампания на Мегън не е ли донякъде с политически нюанс?

# 2 789
  • София
Полата става като за Мегито. Какво толкова сте се захласнали,че е много елегантна. Класическа комбинация от  черно и бяло.Та, няма да сложи пембяна блузка я.Тези неутрални цветове, могат и децата да ги съчетават.
Кейт, както винаги е радост за очите.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 18:32 от kamelia741

Общи условия

Активация на акаунт