Кралски работи и клюки - септември 2019

• 124 263
  • 2 987
  •   1
Отговори
# 75
И аз мисля, че истината е по средата. Вероятно и той е помагал, но не вярвам, че е плащал всичко.
Полусестрата на Мегън е тази, която сега се е сетила, от нея идва всичко. Тя сега го играе възмутена, че не било баш така и че таткото бил плащал. Тя пък от къде знае как е било? До колкото знам, те никога не са били близки. Изключителни лицемери ми се виждат всичките роднини и очевидно са амбицирани да изкарат пари и слава на нейн гръб. А и завист има много замесена.

# 76
  • На топло
Daviz,
може ли да напишеш колко струва таксата за една година в американски университет.
Само таксата. Без да смяташ другите разходи -  жилище, храна, дрехи, кафета...
Явно имаш информация от първа ръка.

# 77
Писмото за мен е с цел - именно да бъде показано в пресата от Томас.
Ако съм на нейното място и искам да се обясня с баща си не бих му писала нищо, знаейки, че ще изтипоса всичко на медиите. Или бих намерила начин да говоря с него на четири очи или бих си мълчала и игнорирала.
На едно място натъртва, че почти не познавала "другата му дъщеря". Вярно е, че имат голяма разлика, но все пак са общували - и общи снимки имат.
Изобщо писмото ми е малко в стил "аз съм добрата, ти си лошия". И така да е в реалността(Томас направи много грешки и глупости), не виждам защо и е да поема риска толкова лични неща да бъдат споделени със света, освен ако точно това не е била идеята.

# 78
Нито бащата,нито щерката са искрени. Абсолютно неприятни и манипулативни са и двамата.
Имам чувството, че някои потребители са в детската градина, толкова яростно защитават Мегън, все едно са присъствали и са видели как тя лично си плаща таксите.

Мисля, че и двамата се хранят от скандали, не издържат дълго време и хоооп нова драма.

# 79
Благодаря за темата! Интересни факти за други кралски семейства!
Заедно със снимките от архивите правят темата разкошотийка! Heart

# 80
  • Разпиляна във въображението
Еха, че кой пише пет страници писмо, за да се обяснява? В мен остана впечатление, че е написано с едно на ум, че ще се пусне в пресата, имайки предвид какъв шум е било тогава - предстояща сватба с известен принц от най-известната кралска фамилия. Бащата няма какво да губи, не мисля, че изобщо се надява истински да види внука си. Търси известност. 

# 81
  • На топло
На сайта на всеки един американски университет се изчислява Cost of Attendance = колко трябва да платиш за година.
Влизам в Калифорнийския университет Санта Барбара.
Само учебната година (tuition) струва 12 000 долара, да живееш и се храниш в кампуса още 11 000 хиляди, задължителна мед. застраховка  3 5000 и още и още....

# 82
За мен писмото е сбъркана тактика. Ако наистина  си говорят по този мил начин, който Меган използва в писмото, то този разговор е трябвало да бъде на 4 очи, а не чрез писма. Дори телефонно обаждане не ми се връзва. И определено ако нещата бяха ок, то баща ѝ щеше да присъства на сватбата.

# 83
  • София
Толкова ли не може Мегън да се разбере с баща си. Тя защо не поддържа връзка с него? Това, че той има друго семейство едва ли е причината. Все пак той я е набутал в артистичните среди, явно са били в добри отношения.

# 84
  • На топло
Писмото е написано нарочно 🙄.

Една френска журналистка изказа мнение, че Мегън е искала в историята да останат перфектни картинки от сватбата.
Как Чарлз я води към олтара, само красота и романтика....😁
Баща и не се вързва с тези красоти!
Той е бил нужен само да плати университета 😂, после буквално го е изхвърлила на боклука.
Тъй де, Томас не седи красиво в Инста 😅.

# 85
Татето беше поканен на сватбата, но тогава реши да почне с циркаджийските номера - прие пари от някакви папараци да го заснемат уж случайно как пробва костюми, как чете книга за английски забележителности и прочие. И то след молбата на Меган да не говори с медиите. Само, че беше разкрит и получи уж (най-вероятно симулира) сърдечен удар, щото явно е бил засрамен и отказа да ходи на сватбата под предлог здравето си. После почна да ги разиграва - единия ден ще ходя, другия няма да ходя, стана ясно, че дори са пратили самолет специално за господина да го заведе в Лондон, но той не е благоволил. И такива ми ти работи. Права е Меган да стои настрана от такива хора. Родителите ѝ едва ли са се развели без причина. Нарцисът си остава нарцис каквото и да правиш и много трудно се живее с такъв човек. За нейно щастие, обаче, е отгледана и възпитана от майката предимно. А баща си явно е уважавала (все пак ѝ е баща), макар да го е знаела какъв е, но предателството му в такъв важен момент от живота ѝ явно ѝ е дошло too much.

# 86
   Ако той беше баща на място , нямаше да прави тези панаири и да я злепоставя. Как да му повярва човек , такъв жаден за медийно внимание и скандали ,очернящ дъщеря си с всяка изява.  И вероятно печелещ  немалко пари  от това. Не изглежда  отдаден баща ,  надежден човек, който казва истината -съвсем. Не съм имала никакво отношение към Мегън. Точно семейството и  с неприличните си изяви ме накара да и съчувствам. Каквато и да е майка и , поне се държи дискретно и достойно.

# 87
Аз ако съм английски поданик, бая ще се чудя тия рояли как един тъст не могат да вкарат в пътя
От друга страна, много рояли са замесени в скандали, един шут и щерка му са идеални за отвличане на вниманието в определени моменти

# 88
Радика, прекрасна тема Hug. Много харесвам люксембургците, всички са красиви. Може би само престононаследника не ми допада толкова.
Ананас, много точно написано Flowers Hibiscus Не бих погледнала и аз баща си ако съм на нейно място. Според мен е бил нормален човек някога, но вече, гонещ 80 г. е поизкуфял и върши само глупости.
Нищите го това писмо пак, мине не мине и се претопля стара клюка за Меган, голямо желание да се плюе по нея Joy
Новината за писмото беше фейк, сума ти линкове има в пресата за това.  Ама щом ви влече си го разнищвайте.Mask

За плащането на таксите й още не съм чела, ще видя какво е казала. Нищо чудно да се окаже, че изобщо не е казвала подобно нещо и думите и са преиначени от великите Мирър и Сън. Досега, освен надписаните банани, не съм видяла нито един сериозен неин гаф, всичко е дъвка за балончета. И публиката раздува, ли раздува.
Същото беше и с Кейт едно време.

Естествено, че е удобен Томас Маркъл, нали трябва сега да не се говори за Андрю, Сара и Епщайн.
Ааа, да, и за Брекзит...Joy

Последна редакция: пн, 02 сеп 2019, 14:48 от Анонимен

# 89
   Точно Брекзит е големият въпрос в момента .Гнусният скандал с Андрю много удобно се потулва . Едно интервю с Томас Маркъл -  и  винаги оттам излиза плява , в която да се ровят , наслаждават и скубят простолюдните.
   Мегън ще се окаже много удобна -  ще обира скрития и забранен расизъм и роялите край нея ще заблестяват съвсем в бяло, независимо какви скелети  редят в гардероба.

Общи условия

Активация на акаунт