Кралски работи и клюки - септември 2019

• 124 319
  • 2 987
  •   1
Отговори
# 90
Не знаех, че писмото е фейк. Не го помня и от преди.😂😂😂

А за образованието: дадоха точен цитат по - назад. Държеше реч пред студенти и обясняваше как си е плащала образоването, чрез стипендии и почасова работа. Никъде не спомена помощ от семейството.

# 91
Едно време английските рояли са имали симпатичната практика да качват на гилотината всеки неудобен за тях (да не говорим, че и Хенри няколко съпруги беше обезглавил), та в този ред на мисли сигурно в доброто старо време биха резнали главата и на Томас, но сега трябва да изглеждат цивилизовани Joy Шегичка Wink Сега тактиката е never complain never explain, е с изкл на историята с Андрю, но там наистина е една мътна и кървава и Анди се оплете в кълчища буквално.

# 92
А, биха резнали и на Андрю, ама наистина трябва да изглеждат цивилизовани. Дори с цената на това да изкарат друг по гаден от тях
Стар номер за отвличане на внимание

# 93
Интересно къде е Дория в цялата тази история.
Тя би могла  да бъде посредник между бившия си съпруг и единствената си дъщеря Флауър ли,май така й викала.Или ако  е невъзможно да се разбере с Томас,да си защити детето  пред медиите,обяснявайки как стоят нещата,какъв човек е бащата и т.н..Изобщо като я гледам на млади снимки с Томас,не виждам никаква връзка между двамата съпрузи.
Нейният глас,предвид сдържаното й поведение,би натежал най-много.
Майката обаче нищо не казва,което е странно.

# 94
  • Разпиляна във въображението
За нейно щастие, обаче, е отгледана и възпитана от майката предимно. А баща си явно е уважавала (все пак ѝ е баща), макар да го е знаела какъв е, но предателството му в такъв важен момент от живота ѝ явно ѝ е дошло too much.

Четейки само тук съм останала с впечатлението, че е отгледана от баща си, водил я е на снимачни площадки и т.н. Или е бил кратък период и то като по-голяма?

# 95
Надявам се това с гилотината да е фигуративно казано. Хенри е изпращал на ешафода. Гилотината е французко творение.

# 96
Поведението и мълчанието на Дория като пукал, като цяло, не точно по конкретния казус е :" По-добре да мълча и да ме мислят за умен, отколкото да си отворя устата и да разсея и тези съмнения" Sunglasses

# 97
  • София
Тя и Бабет мълчи и не се обяснява...
Радика, благодаря за новата тема!

# 98
Какво да  се обяснява със селските им истории.

# 99
По - добре, че Дория мълчи. Този проблем трябва да се разреши скришно или просто да чакат на Томас да му омръзне и да се спре. Иначе, ако и майката се обади ще стане реалити в стил Кардашиян.😂😂😂

Не знам кога са се развели родителите на Меган, но преди това и двамата са се грижили за нея. А и след това сигурно бащата е имал някаква роля.

# 100
  • София
Благодаря за новата тема!
Колкото до писмото- за мен и двамата-баща и дъщеря са циркаджии!И, двамата търсят евтина, медийна изява. Съсексова не мога да я разбера.Хем, се пъне да е изрядна, а, е непрекъснати гафове и допуска такива циркове. Ами, тези семейни "драми" изобщо не са в нейна полза.Да вземе, да се види с баща си, и да му запуши устата един път завинаги. И, аз се питам къде е мястото на Дория? Защо мълчи??? Явно, знае истината и не смее да се обади, че ще натопи великата си щерка.

# 101
Дориа запазва сдържано и резервирано поведение както се и очаква. Никой от кралското сем не би нарушил мълчанието , такава им е традицията. И да, Меган е изрядна, а повечето ѝ ,,чутовни,, гафове, които дори и като такива не могат да се определят са сътворени от медиите, които са на принципа ,,кът нема кво ний шси измислим,,. Пореден пример - ,,секс видеото,, на Меган, дето щяло да я развежда с Хари Joy
А за семейната драма, мисля, че Томас направи повече от достатъчно да си пререже завинаги връзката с Меган. Хора като него са силно егоистични манипулатори, които ги е грижа предимно за себе си.

# 102
Тя и Бабет мълчи и не се обяснява...
Радика, благодаря за новата тема!
Бабет никога не се обяснява, не коментира нищо.

# 103
То остава и майката да вземе да се обяснява, и циркът да стане пълен. Хубаво прави жената, че си мълчи и не завързва диалози с бащата.

# 104
Поведението и мълчанието на Дория като пукал, като цяло, не точно по конкретния казус е :" По-добре да мълча и да ме мислят за умен, отколкото да си отворя устата и да разсея и тези  съмнения" Sunglasses

Еvana, абсолютно съм съгласна с теб. Само че израза е " По-добре да мълча и да ме мислят за глупак, отколкото да си отворя устата и да разсея всякакви съмнения"
Мисля че майка и не си отваря устата за да не урони имиджа на херцогинята - все пак и е майка, а за майчината сляпа  любов  знаем.

Общи условия

Активация на акаунт