Кралски работи и клюки - септември 2019

• 124 451
  • 2 987
  •   1
Отговори
# 2 640
  • Истински се вижда само със сърцето.
Защо по презумция мъжът е виновен за разпада на една връзка, в не малко случаи и жените не са стока. А и по-добре разделени родители които се грижат добре за детето, отколкото заедно в кавги.
На мен ми харесват като двойка с Беатрис, може пък наистина да се обичат хората.
От предните дни Кейт ми хареса, джобовете на палтото не.
Мегън ми хареса в някои тоалети в други не, но пък Арчи е сладък като всяко бебче.

# 2 641
  • Sydney
Приемат в смисъл - нали са много хай, а дъщеря им да играе втора съпруга... не, че имам против, изобщо не ме и интересува, казах го (написах) по-скоро от конспиративна гл точка, че според мен използват ситуацията да изчистят малко името на тате, щото милия много го загази... щом се събраха със жена си и още Що цирк...

# 2 642
Какво толкова му има на Моци, че чак се чудите как го приемат Андрю и Сара? Да няма три глави и да бълва огън? Има дете от приятелката си - голяма работа. Нито ще е първия, нито ще е последния
Точно, Моци е най-доброто, на което Беатрис може да се надява. Не да го приемат, ами червен килим трябва да му търкулнат.
И при това си има пари и потекло, т.е. възможно най-лишен е от долни подбуди (доколкото това е възможно).

# 2 643
Вероятно и двамата чистят имидж. Единият с дете, тя с проблемни родители. Или късмет да се залюбят, или добър пр

# 2 644
# 2 645
На първата връзва панделка в памет на студент, убит брутално миналия месец, застанал срещу насилието, основано на пол (ако превеждам правилно). На втората не видях дали е с дреха от своята колекция, пак ще погледна

# 2 646
Вече май всичко приемат.

# 2 647
Тя реално няма да е втора съпруга, той не е имал брак с майката на детето си.
Иначе какво да му е: богат, май от влиятелен род. Няма какво да я мислят Беатрис. Сега покрай сватбата и вниманието ще се пренасочи... идеално.

# 2 648
Току-що прочетох в клюкинет(не мога да сложа линк), че Арчи се развива много добре! Предпочитал да се заглежда в хора от женски пол, опитвал се да се изправя на крака, въпреки, че е на 5 мес, много любознателен и тн
Абе този Арчи да не види нещо от наш Бест! Плагиат! Wink

# 2 649
Пълен плагиат! Joy Но да не забравяме, че Бест беше първи, така че всички останали бебоци са просто имитатори 😁

# 2 650
На мен Моци ми прилича на плейбой и развейпрах. Даже точно това ми е представата за по-готин тип плейбой (не мачо, ами красавец).

Може би затова не успявам да си го представя дългосрочно с една и съща жена, пък била и принцеса да речем.

# 2 651
Мери от вчера. Явно този тип панталони са на мода.

# 2 652
Нейният поне е с нормална дължина.

Prince Harry, Duke of Sussex sits alone beneath The Diana Tree in Huambo, Angola, which marks the spot where the Princess of Wales was photographed in 1997, on day five of the royal tour of Africa in Huambo, Angola - September 27, 2019

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 12:25 от ver4eto_sv

# 2 653
Хари само ходи там, където е била майка му? Всъщност каква е целта на посещенията му, освен отдаване на почит на Даяна?

Не можах да намеря повече инфо за титлата на Едоардо. Само, че е граф, баща му и сестра му също. 🤔 Явно в Италия положението с титлите стои по различен начин. Никъде не пише и на какво са графове.

Баща му Алесандро е участвал в зимните олимпийски игри през 1972г.

# 2 654
Кеймбриджови и Съсексови не поздравили браточедка си за годежа в социалните мрежи.. https://www.express.co.uk/news/royal/1183284/meghan-markle-kate- … engagement-latest

Общи условия

Активация на акаунт