Кралски работи и клюки - септември 2019

• 124 287
  • 2 987
  •   1
Отговори
# 2 805
  • Някъде там
По лелченски неща много се е охкало и ахкало тук,но само ако са на Кейт облечени явно.
Най-обикновени момичета са двете сестри. Не са ми грозни,даже са симпатични,просто и те като Меган рядко избират правилните тоалети за телата си.

Красива е тиарата на Сара,но мисля че е много пищна и няма да я избере Беатрис.

# 2 806
Имам чувството, че дъщерите им са наследили неласкавите им черти и на двамата.
За Андрю вече не мога да кажа, че е симпатичен, но преди да станат известни подробностите, го намирах за по-добре изглеждащият брат.

# 2 807
Даяна всъщност е имала само по - особен нос. Ако беше родена днес, сигурно щеше да го оперира и да стане А+.😁

# 2 808
Аз визирах специално фигурата на Даяна, която аз намирам за изключително хубава.
На Сара никак не й е било лесно като част от сравнението.

# 2 809
  • София
Даяна има изражение на меланхолична и кахърна девойка. Носът ѝ е ок, тялото - супер. Мен от излъчването ѝ ме втриса.

# 2 810
  • Down south

Преди да се обърнем, може и да проходи Simple Smile

Комбинацията с бяло-черната пола на ММ и стои добре. Няма значение, дали е слаба или дебела, важното е дрехите да са и по мярка и добре съчетани.
Не бих тръгнала да търся и поръчвам полата  Rolling Eyes

Сара е била всичко друго, но не и хубава. Рижата коса я прави малко по-открояваща се, но за мен, това е всичко. Сега се е превърнала в неприятна картинка. Лика-прилика с Андрю.
Дъщерите им са симпатични, по-скоро избора на дрехи, твърде често не е в тяхна полза. С възможностите, които имат, това не би трябвало да представлява, каквато и да било трудност.

# 2 811
По принцип от по-достъпните тоалети на роялите съм търсила да поръчам и не виждам нищо лошо в това. Досега не съм се добрала до нещо обаче....Sweat Smile
Всичко винаги е било изчерпано.
Миналата година ходих да проверявам за две рокли на Кейт от Зара, с които се беше явила на някакви открити събития с децата. В синьо и бяло райе, едната с бродерия по ръкавите. Е, докато стигна до магазина и всичко се изкупи. Онлайн пък още до минути и го нямаше...Joy
Та така, досега само съм търсила, ама нищо не съм купила.
Задоволявам се с по някое подобие, ако нещо много ми допадне и това е.
Кейт в Зара от миналата година беше супер, направо грееше.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 22:50 от Анонимен

# 2 812
Меган и на мен ми хареса, въпреки че самият сет не. Не харесвам подобни поли. Но затова пък на нея някак си и стои добре. Харесва ми този път и като излъчване. Аз също забелязвам, че някак си вкопчването е прекалено силно в тъмната раса, а биелите остават на заден план. Ще му изиграе лоша шега това на Хари. И без това не ги харесват. Като цяло мисля, че Мегън се чувства добре там, просто защото това там е нейната класа. Английският двор е прекалено голяма хапка и тя си дава сметка за това. Мисля си, че с времето ако не се преместят в Африка, то разходките до там ще зачестят, за да може да разпуска от напрежението в Англия.

# 2 813
Добре, бе, Мегън, като толкова милее за чернокожите, като се по такива събития ходи, що се избелва? Хем една от тях го раздава, хем не баш. То много лесно така - ще дойда да ви помахам и да ви се усмихна и после се качвам на каляската и ми дреме на полата. Ей за това не я харесвам. Ясно ми е, че кралските кампании са лицемерен прах в очите на хората, ама Харко и Мегън бият всички с опит. Даже Харко ми е по-неприятен от двамата. Сигурна съм, че фасоните тръгват именно от него.

А да купувам парцали щото ги е носил еди кой си няма как да стане просто та ако ще златни да са.

# 2 814
  • Чужбина
Някой успя ли да изслуша, какви ги плещи на децата в Южна Африка?

Сигурно пак за empowerment е приказвала ... Бла-бла-бла-бла ... Сякаш цветнокожите имат по-малко права от не-цветнокожите.

Тя сега с расизЪма ли се бори?

Искала да е пример за младите хора. Да пази Господ от такъв пример! 40-годишна жена ще е пример на децата на хората.

# 2 815
А откъде става ясно, че Мегън се избелва ( потъмнява) или, че въобще се занимавала с това? Аз никъде другаде не съм го чела или чувала това, освен тук в бг-мама. Аз лично не смятам, че го е правила. А факта, че на едни снимки изглежда по-бяла, а на други по-тъмна, за мен идва от много други фактори, като осветление, настройки на фотоапарата, обработка на снимките и прочие.  Или пък просто лошо нанесен грим. Ето и Кейт например на последната си изява с пускането на кораба, има едни снимки, на които изглежда поне с две бои по-тъмна. Сякаш е наклепала половин кило фондьотен и пудри.  А на други си е пак бяла както обикновено.

Елеонора, я кажи ти какво имаш против четиридесетгодишните? Simple Smile Ааа, недей така! И ние сме хора! Satisfied Всъщност не става ясно - ти считаш, че четиридесетгодишните са стари да дават съвети на по-младите, или пък са твърде млади? Понеже да речем поне 60 годишните са с вече натрупан опит и мъдрост и те могат да послужат за пример на младите или как?

# 2 816
  • Чужбина
Елеонора, я кажи ти какво имаш против четиридесетгодишните? Simple Smile Ааа, недей така! И ние сме хора! Satisfied Всъщност не става ясно - ти считаш, че четиридесетгодишните са стари да дават съвети на по-младите, или пък са твърде млади? Понеже да речем поне 60 годишните са с вече натрупан опит и мъдрост и те могат да послужат за пример на младите или как?
Абсолютно нищо. Не мисля, обаче, че един 40-годишен човек е удачно да бъде пример за децата и тийновете. В какъв смисъл иска тя да е пример?

Ако ще е по-възрастен човек, то тогава би следвало пример да бъде някой учен, който да ги вдъхнови по някакъв начин.

Меган точно какво вдъхновение може да бъде за децата?

Аз затова питах, дали някой е изслушал речта й. Да ни каже, какво им говори.

# 2 817

Пп Апропо, Йожени и нейния съпруг някъде из кралските дворци ли имат апартамент, или са в някое богаташко къще извън родовите имения на Уиндзорите? Rolling Eyes
Южени и мъж живеят в Ivy Cottage. В пределите на Кенсингтънския дворец.

Ето, намерили тих семеен пристан в дворците на Уиндзорската фамилия. Като всички останали доволни търтеичета със синя кръв. Mr. Green Ще гледам сега дали Беатрис ще се настани в някой котидж близо до сестра си, или в някое ултра скъпарско имение, но далече от кралските покои. Залагам на първото все пак....Mr. Green WinkДа наддаваме като при букмейкърите, или няма смисъл? Joy

# 2 818
  • София

Абсолютно нищо. Не мисля, обаче, че един 40-годишен човек е удачно да бъде пример за децата и тийновете. В какъв смисъл иска тя да е пример?

Ако ще е по-възрастен човек, то тогава би следвало пример да бъде някой учен, който да ги вдъхнови по някакъв начин.

Ти, пък! Точно на някои заблудени тинейджърки може да бъде пример. По-елементарните и простовати биха се впечатлили, от една лекция с тема например -Как да забием принц? Mr. Green Знаеш ли...може да дава ценни съвети.

# 2 819
Защо пък да са търтеи? Моци работи нещо си, нали бил богаташ, а Беатрис също не лежи на титлата приньеса (съвсем безполеЗНа впеочем) и работи и тя в худож глерия, мисля, че уредник.

Общи условия

Активация на акаунт