Кралски работи и клюки - септември 2019

• 124 271
  • 2 987
  •   1
Отговори
# 2 820
  • Чужбина
Ти, пък! Точно на някои заблудени тинейджърки може да бъде пример. По-елементарните и простовати биха се впечатлили, от една лекция с тема например -Как да забием принц? Mr. Green Знаеш ли...може да дава ценни съвети.
Ми децата дори от Грета не се впечатляват, а е на тяхната възраст. Не съм сигурна, че нещо извън компютърни игри, фантастика, роботи, изкуствен интелект и т.н. може действително да ги впечатли.

Някак това с empowerment ми звучи прекалено изтъркано и несъстоятелно. С тази концепция неимоверно много се злоупотребява.

И между другото, оня ден се бе срещнала с някакви реализирани професионално жени да им дава съвети. Какви съвети може да им дава ММ на тези жени? Как да се справят едновременно с кариера и деца ли?

Ми не ми се струва удачно това.

Колкото до принцовете ..., Джордж и Луи са още твърде малки, за да дава съвети на бъдещите невести.

# 2 821
  • София
Връщам се от Абатството (филма) много хубава атмосфера 😊, жалко, че го спряха...можеха да продължат с по-младите.

И аз, много приятно беше. Дано направят още един филм...

# 2 822
Този знак е на една общност на цветнокожите в САЩ. Винаги съм се чудела защо децата от смесени бракове се отглеждат като цветнокожи.

Полата на ММ я открих. $128 или $125. Лошото е че на мен тази дължина не ми пасва.

# 2 823
Много ми са ми странни тия коментари, снимали се само с цветнокожи. Белите били пренебрегнати. Децата от смесените бракове се отглеждали като цветнокожи.
Децата се отглеждат в зависимост от това кой гледа детето и каква е майката, ако майката е черна а бащата бял, детето се отглежда като черно, каквото и да значи това. По същия начин е и с езика, детето говори езика, който говори майката, неслучайно се нарича майчин език.
Изобщо какво значение има с какъв цвят са хората с които се снимат Мехън и Хари, все пак са в Африка, където 90 процента от населението е черно, белите са малцинство ако и да държат голяма част от парите.

# 2 824
Децата от смесени бракове са цветнокожи и се сблъскват със същия расизъм. При тях дори е по-трудно, защото срещат и обратен расизъм, че не са достатъчно цветнокожи. То и в темата се вижда на микрониво. Мегън се избелвала, пък не се избелвала и т.н. та е добре да са подготвени поне отчасти за това, което ги очаква.

За вдъхновяването, няма човек, който да може да вдъхнови абсолютно всички от дадена целева група. Какво ти, то дори божество няма, което да го може.

# 2 825
  • Чужбина
За вдъхновяването, няма човек, който да може да вдъхнови абсолютно всички от дадена целева група. Какво ти, то дори божество няма, което да го може.
Това е тотално клише.

Кажи конкретно, с какво ще ги вдъхнови ММ децата. С колекцията от парцали от пластмаса ли?

# 2 826
Кое е тотално клише? Има ли някой, който да може да вдъхнови всички деца? Ама всички?

Иначе мога само да предполагам с какво ще ги вдъхнови: главна роля в холивудски сериал за 6 ли бяха години. После сватба с принц, дете и то след неуспешен брак.
Аз виждам доста неща, от които да си избере човек и то само ей така на пръв поглед.
Но сега вероятно ще ми кажеш, че децата, които биха се вдъхновили от това са повърхностни.

# 2 827
В тоя ред на мисли с какво вдъхновява децата Кейт.

# 2 828
И на мен ми е странно какви точно съвети ще има дава, ама знае ли човек.
И друго ми е странно - как пък никой не отиде да говори за расизма срещу белите? Защо, като се каже расизъм се подразбира веднага само чернокож? Че той расизмът срещу белите толкова изпревари този срещу черните. Нали знаете, че най-дискриминираната личност в днешно време е бял, хетеросексуален мъж на средна възраст.

# 2 829
Може да ги вдъхнови с това, че и обикновения човек може да достигне целите си, стига да работи по тяхното осъществяване. Дори и това да е клише. Меган е искала да стане актриса, успяла е. Това, че се е омъжила за принц, може и да и е било цел, но естествено няма да каже, "исках да стана Харова жена"😂. Би било много анти-феминистко.
Изобщо не знам как роялите могат да вдъхновят някой, освен ако не са се присъединили към някоя кауза и не участват в нея пълноценно.

# 2 830
В тоя ред на мисли с какво вдъхновява децата Кейт.
Че е бъдеща кралица, може би? Или не?

Жената има 3 деца, все ще намери с какво да вдъхнови деца.

# 2 831
И на мен ми е странно какви точно съвети ще има дава, ама знае ли човек.
И друго ми е странно - как пък никой не отиде да говори за расизма срещу белите? Защо, като се каже расизъм се подразбира веднага само чернокож? Че той расизмът срещу белите толкова изпревари този срещу черните. Нали знаете, че най-дискриминираната личност в днешно време е бял, хетеросексуален мъж на средна възраст.
Доообре, само така е.

ПП: с това че е кралица,😂

# 2 832
Фондацията на Кейт и Уилям се занимава с менталното здраве.
А Кейт агитираше децата да прекарват време навън. Имаше и нещо за пчелите.

# 2 833
  • Някъде там
Всеки един човек,може да вдъхнови друг стига да се постарае.
Тя може да не дава пример със себе си,а да насърчава самите тях и да им говори как те могат да постигнат много. Примерите за насърчение могат да бъдат други хора и личности за които тя да говори. Може да разкаже кой и как нея я е вдъхновявал ако има такива.
Не е задължително тя да е основата.
А пък ако има чувство за самокритика може да им дава пример с това как тя не е успяла с нещо,но пък те трябва да успеят.

# 2 834
  • София
Кейт се е пласирала по-добре, по-слаба е и в бг-мама я харесват повече. Как да не вдъхнови тинейджърите? Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Общи условия

Активация на акаунт