Кралски работи и клюки - септември 2019

• 124 235
  • 2 987
  •   1
Отговори
# 2 925
И в Германия са така студентите. Колкото повече благотворително помагат някъде, толкова по-лесно им е студенството и реализацията после. Sunglasses
Тоя фалш и ние си го копнахме от Запада,нали сме ...да не казвам какво.
Кадърни,знаещи отличници се лишават от стажове и стипендии в полза на тройкаджии(с преписване),които  раздават флаери и се снимат на промоции на вуза.

. И да, за всички каузи се ползват изтъркани, фрази и лозунги, но явно това е, което дава ефект. А в крайна сметка, няма тепърва топлата вода да откриваме Wink
Много неща могат да направят известните за гладна и болна Африка,като започнем с помощ за предпазване от забременяване,съдействие за бизнес,туризъм,кадри и стигнем до призиви да не проявяват расизъм спрямо белите,вместо речи колко сме успешни и бели като сме избягали от Африка в САЩ.
Каквото и да дуднат,богатите имат интерес от бедни,слаби и разединени хора,които се управляват лесно и продават за паница леща.Роялите са винаги първи лешояди,имат вековни традиции и опит.
Що се отнася за Кетините пчелички,тук се налага да застанат срещу  големите концерни-отровители на планетата с големите пари,което ще направят точно никога.Ще рисуват пчелички,ще пеят песнички,докато си заминат пчелите барабар с хората(обикновените).
Просто няма как да им се възхищавам за "активността" и желанието на сърцата.

# 2 926
Нова тема прави ли някой?
Не, че се натискам, просто питам, защото е време.
Радика, Айс? HugHands Pray

https://www.farmmeetstable.com/en/protecting-our-environment/201 … -really-dying-out[/url] И спонсориран от Байер материал. Не се съмнявам, че и Шпигеловият  е подобен.

Благодаря за статията, чудесна е. Ето какво пише в нея: So, to answer the original question: No, honey bee colonies aren’t moving towards extinction (phew) — in fact they’re increasing in numbers around the world (double phew). But honey bees still face many challenges around the world.
Накратко: медоносните пчели не изчезват, а даже се увеличават. Има много трудности и предизвикателства пред отглеждането им.
Това е. Кой селскостопански бранш няма трудности и предизвикателства? Не се сещам за нито един. Но пчелите не са застрашени, всичко е един огромен балон. Това и написах по-горе: каузата на Кейт е поредният лицемерен ПиАр. Като повечето кралски каузи, които обаче са замислени така, че да носят дивиденти.

# 2 927
  • Чужбина
Накратко: медоносните пчели не изчезват, а даже се увеличават. Има много трудности и предизвикателства пред отглеждането им.

В Европа и в Северна Америка намаляват, така че трябва да се вземат спешни мерки.

Каузата Кейт не я тръби като развалена грамофонна плоча. Тя си върши тихичко работата, а не се излага с "желанията на сърцето си".

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 09:59 от Eleonora_27

# 2 928
Пиле,  не четеш с разбиране, ама нейсе. В Европа и САЩ намаляват пчелите. И това  го казват в спонсорирана от Байер статия. Виж какво произвежда Байер, освен аспирин.

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 15:29 от The ant is...

# 2 929
В Европа и в Северна Америка намаляват, така че трябва да се вземат спешни мерки.
Това на база на какво го твърдиш? Прочете ли статиите, които се постнаха тук?
Пиле,  не четеш с разбиране, ама нейсе.
Чета, чета, мравке. Намаляват, но не медоносните пчели. И са се намалили незначително. Както и да е, този спор се превръща в спам, аз спирам.

Летисия с кожен клин и нещо като двуреден елек на Масимо Дути. От петък:

Малко ми е странен този сет. Не ми допада.
Тук са с Фелипе:

Той изглежда като баща й, много бързо остарява. Тя пък все повече се подмладява с процедури. Скоро ще изглеждат нелепо един до друг.

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 10:46 от Анонимен

# 2 930
Боже, Летисия е като излязла от лудницата с това безформено чудо - сякаш е надянала чувал. А коженият клин избива рибата. Напоследък си поразвали стила, дано скоро се върне към себе си 😁

# 2 931
  • Чужбина
Това на база на какво го твърдиш? Прочете ли статиите, които се постнаха тук?

Четеш, ама май не четеш.

Ти на тая спонсорира точно от Байер статия ли вярваш? То дори в нея е показана статистика и диаграма.

Картинки не гледаш ли?

Но много интересно. Твърди се следното в статията:
"Without the help of a beekeeper, honey bee colonies would hardly be able to survive in Europe or the U.S. today. If left unattended, a colony would die within two to three years, due to the impact of Varroa mite infestation."

# 2 932
Цитат
Каузата Кейт не я тръби като развалена грамофонна плоча. Тя си върши тихичко работата, а не се излага с "желанията на сърцето си".

Напротив. Медийте се скъсаха да ни показват Кейт с шарената рокличка, в градинката с дечицата. Снимка с едно дете, снимка с друго дете, клипче с нейната реч. При всяко отваряне на Инстаграма ме заливат купища нейни снинки от въпросното събитие, направо вече имам алергия от шарената ѝ рокличка, еспадрилите и изкуствените усмивки с дечицата. Laughing  И това ако е “тихичко“! И това важи за всяка нейна изява, разбира се! “Тихичко“ до сега не се е случило нищо около нея!

Желанията на сърцето са хубаво нещо. Purple Heart Показва, че има осмисляне на идеи, страст, желание за действие. Уважавам хората, които са разбрали кои са желанията на сърцето им, защото познавам и такива, които никога не откриха своите. И това са едни вечно неудовлетворени, кисели и сърдити хора. Сякаш живеят без цел и посока.
Аз съм от тези, които са открили желанията на сърцето си и смея да кажа, че това не само ме прави щастлива, но и придава смисъл на живота ми.

# 2 933
  • Някъде там
Каузата с пчелите е хубава да и правилната за Кейт.
Обаче ми е чудно как тук никой не повдигна въпроса кой финансира двете градини на Кейт?
Защото тези градини не струват левче два и не са в дворците, за да са към бюджетите им.
Парите вложени в тях можеше да се използват конкретно за пчелите по друг начин.
А за децата има достатъчно паркове със свободен достъп...

Летисия ми прилича на медицинска сестра с това елече.

И днес ми харесва рокличката на Меган без цвета.Пак е в правилния размер.Взе да влиза в час с размерите.

Обувките са страхотни.

# 2 934
Прочетох малко отгоре- отгоре коментарите, но тук става въпрос че, тези каузи се използват за ПР.  Почна да се говори за изчезването на пчелите и изведнъж толкова хора се загрижиха. Светът има проблеми от толкова години, горе- долу от как се помня се говори за глобално затопляне, пластмаса, свръх производство, изчезване на видове, но понеже това е сега модерно, хайде хоп..ще спасяват пчелите.
Всичките са ми еднакви. Така и не видях някой да прави някаква радикална промяна, само си говорят.
Иначе и на Кейт, на Мегън и на всички останали клаузите звучат като нещо хубаво и положително, of course

# 2 935
  • Бургас
Мери

# 2 936
  • Някъде там
Страхотна Мери.Стилна чаровница ♥️

# 2 937
Всичките са ми еднакви. Така и не видях някой да прави някаква радикална промяна, само си говорят.
Точно така. Това е есенцията. Всеки от тях яхва някаква модерна кауза, за да си увеличава популярността. Нищо друго не ги интересува. Един от по-пресните примери е Максима на Г-20 в Осака. Толкова се беше пренатегнала да се среща с лидерите, че получи много критики от правозащитници в собствената си страна за подмазването си на саудитския принц, който е вероятно отговорен за убийството на журналист от Уошингтън Поуст.
Харесвам я, но дори и тя прекалява с лицемерието понякога.

# 2 938
Максима наистина ли се е срещнала с МбС? Това действително е за критика и то голяма.

# 2 939
  • Bristol
Който както може, така се популяризира Simple Smile
А какво стана с градината на Кейт, преместиха ли я някъде след изложението? Иначе това за финансирането й беше добър въпрос, не бях се замислила. Наистина може би беше по-добре да отиде и да създаде градина в някой обект на National trust, а не на изложение, но на изложението има повече журналисти май 🤔

Тоалетът на Мегън ми харесва, включително и цвета, но тези високи токчета не ги приемам. За мен са символ на антифеминизъм, обратното на това, което пропагандира. Но това си е мое специфично мнение и феминистки, качили се на супер високи и тънки токчета не мога да приема.

Общи условия

Активация на акаунт