Кралски работи и клюки - септември 2019

• 124 231
  • 2 987
  •   1
Отговори
# 2 910
Не, просто на война,като на война. Крушата не пада по-далече от дървото. Явно майка и така си е проправяла пътечки в живота и ги е показала и на Меган. Огромен проблем на света е че има обратен расизъм, но никой нищо не прави по въпроса. Също толкова огромен проблем е, че хората и политиците ги е страх да споменат нещо за расизмът към белите, който в пъти по-голям. Но не виждам Мегчето да се бори срещу това. Изобщо от какъв зор тръгна да спасява черни. Въпросът е риторичен, Има толкова много бедни и бели и толкова много расизъм срещу тях, както  и срещу белите жени

# 2 911
Е, как от къв зор - ми щот си прави ПР, разбира се, разбрала е откъде духа вятърът. Пък сега разбрахме със сигурност, че майка ѝ е една амбициозна интересчийка, дето я е светнала, че с уж благотворителността и до кралския двор се стига и за това я е натискала от малка. Добре, че е бгмамата, че тия бисери откъде другаде да ги научим. А, от коментарите в Дейлито Bowtie

# 2 912
  • Някъде там
Кейт в младите си години с подобна плетена пола в бяло и черно
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-2075518/Kate-Middleto … Sole-creator.html
При нея е рокля ми се струва?
Харесва ми и като рокля и то много.
Бих я носила, но без ръкавите,те сега са демоде,тогава са били модерни.
Обаче, вчера повече ми допадна в този си вариант при Мери.

Издирвах полата заради самата пола защото ми хареса тя,не защото някоя си я носила....

# 2 913
Прекрасна е и Мери с този черно бял сет.
Те двете май си падат по еднакъв тип поли. Мери имаше и един солей в синьо и бяло - прекрасен.

# 2 914
...
За пчелите някой нещо? Оглушителна тишина по този въпрос.
Къде по-сигурно е да се говори за Руанда, колежа на Мегън и други неща около 15 години преди да срещне Хари...
Като за първокласници
За каките и батковците им.
https://www.theguardian.com/commentisfree/2019/aug/29/500-millio … azil-three-months
https://qz.com/1649291/what-is-killing-the-bees/
https://www.farmmeetstable.com/en/protecting-our-environment/201 … -really-dying-out И спонсориран от Байер материал. Не се съмнявам, че и Шпигеловият  е подобен.

А Руанда, колежът на Мегън и нещата около 15 години преди да срещне Харко бяха представени като доказателство за завидната й феминистка, екологична и хуманитарна кариера.

# 2 915
  • Истински се вижда само със сърцето.
За белите жени Кейт ще се грижи, на Меган са и дали черните като ресор Wink

# 2 916
Супер й е роклето на Кейт, ама тя самата не прилича много на сегашното си “аз”. Хм..

Апропо, новите попълнения в форума много интересен език използват, като от много и напоително четене на дейлита.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 22:25 от second

# 2 917
  • София
Не изгледах клипчето до край. То, няма и какво да се види, все същите фалшиви физономии и насилени усмивки, и преди и сега.Дали ще е в Руанда или в Уганда, или в Кралството държанието и е едно и също. Само пейзажите са различни, и килограмите на Мегито.

# 2 918
Кейт изглежда толкова различно на стари снимки.😃
От трите варианта най - много ми харесва черно-бялата пола на Мери. И като материя и като модел, много е елегантна.

# 2 919
Тук в Швеция вървят слухове, че е възможно София да е бременна с трето дете. През последните седмици календарът ѝ е празен, което било необичайно за София, защото тя е от най-работещите в кралското семейство. След като Маделин не живее в Швеция, София е поела много ангажименти през годините и дори кралят Карл Густав бил впечатлен и удовлетворен от работата и отдадеността на снаха му София. Та такива празнини в нейния календар имало само когато била бременна предишните пъти.

# 2 920
  • Някъде там
Супер ще е да имат и едно момиченце.
Красиви им се получават дечицата.

Красива Рания от днес.Пак интересен сет.

# 2 921
  • Чужбина
Тук в Швеция вървят слухове, че е възможно София да е бременна с трето дете. През последните седмици календарът ѝ е празен, което било необичайно за София, защото тя е от най-работещите в кралското семейство. След като Маделин не живее в Швеция, София е поела много ангажименти през годините и дори кралят Карл Густав бил впечатлен и удовлетворен от работата и отдадеността на снаха му София. Та такива празнини в нейния календар имало само когато била бременна предишните пъти.
И аз като daviz се надявам този път да е момиченце.

Дано да е вярно.

Не знаех, че София толкова много работи. Ето това се казва служба на народа. Браво. Хич не съм учудена, че шведите си я обичат толкова.

# 2 922
Не мога да разбера защо има такова надхващане за каузите на двете английски херцогини - от кои са по-смислени до коя ги приема по-сърдечно. И защо една потребителка като каже А за Кейт, други две трябва да изредят цялата азбука за Мегън... Какъв е смисълът?

# 2 923
  • Bristol
Скучно им е на някои и аз затова влизам в клюкарника Wink
Тази Мегъновата пола, дето така усърдно я търсите в темата, ми не ви ли се струва бабешка? Освен това е плетена, ау, още по-бабешко.
Това е модата в момента, плетени поли, рокли и карирани десени тип Бърбъри. Бабешко е да не знаеш какво е модерно в момента, независимо дали е твой стил или не. Аз също не съм фен на плетените поли и рокли, но си падам по карираните и вече се сдобих с карирано бабешко рокле, със странна дължина, за зимата Wink

На мен точно феминистката тема в момента ми е на сърце. Дразня се, когато я преекспонират, но Мегън според мен не прекалява. И да, за всички каузи се ползват изтъркани, фрази и лозунги, но явно това е, което дава ефект. А в крайна сметка, няма тепърва топлата вода да откриваме Wink

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 02:48 от Merry

# 2 924
  • Countryside
Аз също смятам, че белите са дискриминирани от черни, точно такъв човек ми изглежда примерно Серина. Язък й за таланта, изглежда много кофти човек.

Мегън е уцелила тоалета с тази пола. Вдигната талия, да не личи дупето, подходящия размер. Ето, че можело.
Не я знам каква феминистка е била преди Хари, но някои "каузи" са изсмукани от пръстите, а тя с неадекватност влошава нещата(справка бананите). Но в Африка изглежда наистина щастлива. Да ги заселят там и да се приключва драмата. Много лев ще гълтат за охрана обаче и ме съмнява.

Общи условия

Активация на акаунт