Професионални серии за коса 128

• 58 941
  • 767
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,може ли да споделите мнение за Лек еликсир с конопено и арганово масло 60 мл Marrakesh Oil Light Hair Styling Elixir Dreamsicle https://www.zlatnaribka.com/lek-eliksir-s-konopeno-i-arganovo-ma … -dresmsicle-60-ml .

# 331
  • София
Доволни ли сте от сайта на Кокопанда.де? Като продукти и доставят ли до превозвач?

# 332
Доволни ли сте от сайта на Кокопанда.де? Като продукти и доставят ли до превозвач?
Свържи се с https://pratki.de/ ,доставката до София ти е 3лв.Пазаруват вместо теб или поръчваш стоката до техен адрес е Германия и те ти я карат до офис в София,ако не си от София ти я пращат по куриер.Аз пазарувам от Cocopanda редовно,доставката е скоростна и подкрепата е перфектна,нямаш грижи.

# 333
Какво ви е мнението за реконструктора за изтощена коса Mediceuticals. Ще си взема шампоана им за дълбоко почистване, съфорумка го похвали

# 334
  • Някъде там
Пробвах лакме TEKNIA Organic Balance Без сулфати за всеки тип коса.
Определям ги като балансирани не толкова като хидратиращи както са описани.
Запази ми се обема и косата ми остана плътна.Аромата не е впечатляващ и не е нещо уау .
Косата е бляскава и мека без да губи плътност .
Маската е супер гъста което я прави икономична.
Шампоана се разпени доста при мен на второто измиване.
Добра балансирана серия ,но малко скъпа за ефекта който може да се постигне и с по евтини серии.
Търся отзиви за този продукт Парфюм за коса и тяло Alfaparf Sublime Water 50 мл иска ми се да го пробвам .

# 335
  • Пловдив
В крайна сметка някой може ли да каже коя е тази вълшебна терапия на Алфапарф? В Арлен има много ампули, концентрати, лосиони и серуми и не мога да се ориентирам.

# 336
В крайна сметка някой може ли да каже коя е тази вълшебна терапия на Алфапарф? В Арлен има много ампули, концентрати, лосиони и серуми и не мога да се ориентирам.
Cellula madre

# 337
Здравейте, понеже ще правя преуош дали реконструктурът на Афоджи с кератин би бил добър избор и мога ли да го оставя цяла нощ

# 338
И аз с въпрос за терапията Cellula madre Alfaparf.  Колко често я правите?

# 339
http://www.alfaparfmilano.com/en/care/semi-di-lino/cellula-madre/

Лирена Аз я правя през седмица,че много терапии събрах,но ако беше само тя,щях всяка седмица по веднъж да я правя.

# 340
  • Пловдив
А нужно ли е всеки път да е с концентрат или само ампула е достатъчна?

# 341
Ампулата е активаторът,трябва с концентрата да се смесва

# 342
  • Пловдив
А опаковката от 12бр.ампули дали съдържа и 12 концентрата или те трябва да се купуват отделно?

# 343
А опаковката от 12бр.ампули дали съдържа и 12 концентрата или те трябва да се купуват отделно?
Лили това са ампулите
Скрит текст:
А това единият от концентратите
Скрит текст:
Двете се купуват отделно,можеш да избираш между концентрати за подхранване,реконструиране или за блясък,три вида са.По правило една ампула се смесва с 25мл концентрат,но аз обикновено смесвам половина доза,т.к. доста скъсих косата си

# 344
Някой ползвал ли е от трите концентрата да каже кой как се усеща и кой е най-добър?
Аз гледам да си поръчам терапията от чужбина, но странно излиза двойна цена отколкото я продават във БГ...Някой да знае от къде да си я купя в  Европа на поносима цена?

Общи условия

Активация на акаунт