Професионални серии за коса 128

• 58 943
  • 767
  •   1
Отговори
# 315
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Страхотна коса, никак не изглежда изтощена.

# 316
Аз пак ще попитам, колко чеато може да се използва ексфолиантът на grow gorgeous

# 317
  • Варна
 Viktoriai Магнолия писа-веднъж седмично .
 Ел....навремето когато се хлъзнах по профи козметиката твоята руса коса ми беше идеал  Laughing  Hug Hug и на Тузарка.
 Хубава е терапията и не е скъпа/ С половин доза се наклепвам цялата ако не е много зле положението. Ако е зле си я поглъща цялата. Не съм я правила скоро. Днес мисля да направя пак Ланза ама тоя път ще измия с ДПШ не с Ланза кератин.

# 318
Извинявам се, нещо съм пропуснала.

# 319
Благодаря ви много момичета  bouquet
Косата ми наистина е зле, липсват ми къдриците  Grinning Принцеса, 2 ампули ми влязоха на мен, а хем драстично я подкъсих та не излиза много изгодно. Може да се комбинират и две момичета да си разделят, примерно. На мен също ми е много като количество, защото имам и други терапии  Shocked

От Арлен я поръчах, като си поисках и мостри. Този път ми изпратиха на Алтерна шампоан и балсам Bamboo и  Miriam Quevedo шампоан и маска от златната серия ( чак се учудих) Тая последната едвам я написах...

# 320
Момичета,Mi amante или Marrakesh е по-добрия продукт според вас? С много гъста,къдрава коса съм,имам сухи краища,нужда от подхранване и блясък. Благодаря

# 321
Момичета,Mi amante или Marrakesh е по-добрия продукт според вас? С много гъста,къдрава коса съм,имам сухи краища,нужда от подхранване и блясък. Благодаря
Няма база за сравнение. Маракеш естественно.

# 322
Благодаря ви много момичета  bouquet
Косата ми наистина е зле, липсват ми къдриците  Grinning Принцеса, 2 ампули ми влязоха на мен, а хем драстично я подкъсих та не излиза много изгодно. Може да се комбинират и две момичета да си разделят, примерно. На мен също ми е много като количество, защото имам и други терапии  Shocked

От Арлен я поръчах, като си поисках и мостри. Този път ми изпратиха на Алтерна шампоан и балсам Bamboo и  Miriam Quevedo шампоан и маска от златната серия ( чак се учудих) Тая последната едвам я написах...
Опитайте се да намерите дистрибутор. Ампулите си ги вземам за 50-55лв от дистрибутор. В сайта 75лв.

# 323
Има ли вече отзиви за новата марка Nuggelasule, понеже е против косопад и някои момичета споменаха, че си взимат ампулите и шампоана? https://www.arlen.bg/nuggelasule

# 324
  • Варна
 danidenis Предполагам за серумът за връхчета говориш  newsm78. В твоя случай ми се струва,че ако изборът е само между двата продукта Ми аманте ще е по-добрият. Маракеш уплътнява,запечатва цъфтежите и текстурира изтънели краища като ги прави да изглеждат здрави,но ако косата е суха има опция ефектът да не ти хареса.
 Аз го ползвам,но никога самостоятелно. Върху него задължително слагам хидратиращ финиш от сорта,на Нектар или дисциплин термик. С Керастаз за блондинки термото също е ОК,с това за дълга коса също.

# 325
Дайте линк на терапията, която коментирате...Grinning
Преди време поръчах няколко продукта за коса и за да направя сума за безплатна доставка мушнах в кошницата виолетовия шампоан за руси коси на Керастаз. Не съм го виждала до сега и ми стана интересен. Те пък по погрешка да вземат да ми пратят 2 броя... Та реших да го пробвам... Е няма такъв силен протеин, поне за моята коса. Наистина има сякаш ефект на убиване на жълтите нюанси, ноооо такава заплетена коса не съм имала скоро. Втория път пробвах да измия първо с друг шампоан и като второ миене пробвах виолетония, после сложих маската на Керастаз за дълга коса и пак заплитане... Не знам как да го ползвам, не ми трябва такова силно напротеинчване и то от виолетов шампоан. Двата подобни виолетов и син шампоан на Лореал съм ползвала и няма пособен "дефект"...  Чак ме е яд, че са ми пратили 2 броя...Grinning

# 326
Няма база за сравнение. Маракеш естественно.
За мен е обратното. Ми аманте е чудесен.

# 327
Лунна пътека, можеш да го пуснеш в групата за размените и в олх Simple Smile

# 328
Здравейте, от известно време имам огромен проблем с косата ми - изглежда и е супер суха. Смених няколко шампоани, ползвах 10 в 1 без измиване балсами с Термо защита, сега ползвам коприната на Чи. При всяко измиване ( два пъти в седмицата ) оформям с сешоар ( по-рядко с преса). Боядисвам в русо- оранжева гама, подстригвам я на два месеца, но стой изпръхнала и хвърчаща. Моля дайте съвет за оформяне и справяне с проблема. Пяната на Милкшейк ми омазнява. Корените се омазняват, а крайната са сухи. Ползвам арганово масло за укротяване, но не получавам желания ефект. Благодаря предварително!

# 329
  • Варна
Еластисайзър.... Сухата изрусена коса иска хидратация. Само с финиши не става и тo само протеинови доколкото чета.
 Маслата също не хидратират сами по себе си. Нанесени на суха коса често имат обратен ефект/това се отнася за чистите масла/. Финишите с масла винаги имат силикони в състава. Това разбира се не ги прави враг на косата,защото работата им не е да хидратират,а да запечатат косъма и да запазят наличната влага в него.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 16:39 от prinzesata

Общи условия

Активация на акаунт