Професионални серии за коса 128

• 58 909
  • 767
  •   1
Отговори
# 390

Момичета помагайте - днес си го купих а утре съм на фризьор(боя в корена)но не знам как да го използвам в боята или като терапия?!

И аз имах една доза от няколко месеца. Току-що се боядисах и я ползвах в боята. Косата ми стана невероятно мека. Страхотен ефееектт 👏👏👏👏

# 391
  • Пловдив
А аз дозата я ползвах като самостоятелна терапия. Дори можеше да я разделя на две. Въпреки че количеството е малко, половината е напълно достатъчна. Косата ми е гъста,плътна, до средата на раменете.

# 392
# 393
Аз в момента имам реконструктора. Констиненцията е течна, нанесена по косата се пени.Нанасям и по скалпа, и по дължините. Ако косата е суха и дехидратирана, ще се втвърди и след това ще е нужно да се използва подхранващ, хидратиращ балсам.
За ефекта: При мен косата става с обем, плътна, лъскава, подредена. Но задължително  след продукта трябва да сложа нещо хидратиращо .
Неикономичен ми е, защото е като вода.
Не мисля, че е за честа употреба. По скоро на 2-3 измивания.

# 394
Здравейте, не успях да изчета всичко назад и се извинявам, ако въпроса ми е задаван. Косата ми е със себореен дермарит, мазна в корена с много сухи и заплитащи се краища, склонна към накъсване. Моля, препоръчайте ми продукти, които са подходящи, харесах си 2-минутния реконструктор на Аphogee, както и 10 в 1 на Лакме, не знам дали са подходящи, но приемам още препоръки

# 395
Showbeauty, благодаря!

misheto2, имам 10 в 1 на Лакме. Слагам го по дължините от време на време. Косата ми стои подредена и гладка, като цяло съм доволна.

# 396
  • Варна
 Себорейния дерматит предполага медицински шампоан тъй,че там предполагам си наясно. Тоя тип шампоани са протеинови до балансирани тъй,че не е проблем да вземеш  2-минутния реконструктор. Хубав продукт е,но е за изтощена,късаща се коса не за суха. На сухата коса и трябва хидратация. Вземи един малък еластисайзър и го ползвай преди шампоана веднъж седмично,а след това р-ра.
  Vanessa_sa аз бих сложила първата стъпка в боята и бих си тръгнала от салона намазана с втората стъпка след като ме измият с шампоан  Laughing.

Adisun термото на Лалга го нямам. Хидратиращия спрей е хубав,няма фиксация,мирише на Лалга. Прибира фриза и прави косата мека и подредена.

# 397
Поръчах си Milk shake - Integrity system, шампоана е много приятен, маската ухае невероятно. Близо 6 часа след като съм си измила косата още усещам приятния аромат. Косата стана много мека, жива, обикновено трудно я разресвам, сега нямаше такова нещо. Единствено може би я нанесоха малко по-близо до корените и въпреки обилното отмиване нямам почти никакъв обем.

# 398
Принцеске, благодаря за отговора! Май ще ги взема и двете.

# 399
  • Стара Загора
Някоя мацка ползвала ли е ампули Eucapil за косопад?

# 400
Цитат
За Алтерна съм категорично против.

Аз тук не съм против, Bond Repair серията я ползвам, а и съм я препоръчвала на приятелки с коси в меко казано ужасно състояние. Според мен (а и не само) това е най-силната възстановяваща серия, която има качеството да не омазнява и сплесква. Да цената е голяма, но трудно мога да я сравня с която и да е било марка от висок клас.

Има ли вече отзиви за новата марка Nuggelasule, понеже е против косопад и някои момичета споменаха, че си взимат ампулите и шампоана? https://www.arlen.bg/nuggelasule

Имам балсама на Nuggelasule, както и ампулите мултивитамин и обещах отзиви, но искам още малко да изчакам, защото балсама специално може да се окаже голямото ми откритие. За ампулите все още не мога да кажа нищо, мисля, че трбвше да избера другите няколко вида (регенериращи и стимулиращи)сега ми се иска да ги взема. Някъде ми се мерна код за отстъпка на Nuggela, ако някой ми помогне ще съм благодарна.

Vivru Много трябва да се радеваш, че Milk shake ти действа добре, на аромат е супер и щом ти харесва серията си я ползвай с кеф. Дръж я далеч от корените и няма да имаш проблемите, които описваш, аз за това взех с голями надежди балсама на Nuggela, водят го единствения, които се препоръчва да се нанася в корените.

Някоя мацка ползвала ли е ампули Eucapil за косопад?

Виждала съм ги в аптеките, според фармацевтите са били много ефикасни, но не съм чула реални отзиви.

# 401
Код за 20% отстъпка на NuggelaSule е NGL. Много се чудя за шампоана и ампулите против косопад, но днес видях, че са писали да очакваме скоро Давинес, та ще изчакам.

# 402
Решила съм да си взема маша за коса. Някой, който използва често да ме насочи към някои продукти от профито, които вършат работа. Тънка, чуплива коса със средна дължина. https://www.notino.bg/babyliss-pro/curling-iron-2275tte-masha-za-kosa/

# 403
А тези кодове за различни отстъпки, за различни марки как ги получавате? Ако им кодове и за други марки, бихте ли ги написали?

# 404
А тези кодове за различни отстъпки, за различни марки как ги получавате? Ако им кодове и за други марки, бихте ли ги написали?
Във фейсбук и инстаграм ги пускат.

Общи условия

Активация на акаунт