Професионални серии за коса 128

• 58 915
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте моля да ми препоръчате нещо за  руса,накъсана(с екстейшън съм) и много зле коса newsm78

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 14:22 от Vanessa_sa

# 376
Като за начало май е редно да свалиш екстеНшъните.

# 377
Боядисах се с Лакме Хрома 5/00, но нещо не съм очарована от цвета. Поне косата ми стана мека и лъскава.
От Рибката ми бяха сложили подарък: стъпка 1 на ColorpHlex. Приятно изненадана съм. Simple Smile

# 378
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета,основата ми е ниво 5.Последните 3 пъти се боядисвах с Лакме колаж.Имам под 25 процента бяла коса.Веднъж смесих 1 част чиста шестица и 2/3 6.13,но не покри добре белите коси.След десетина дни взеха да прозират.При последното боядисване смесих двата цвята 1 към 1.и пак същата работа.Говорих с една фризьорка и тя мие посъветва,че при бели коси правела сместа с оксиданта 1 към 1,а на 1 към 1,5.Мисла да дам последен шанс на тази боя.Харесва ми,че косата си остава бъскава и мека.Блясъка не се губи в продължение на месец,но този път съм решила да пробвам цвета 8,17.Чуденката ми е със какъв оксидант да е -тройка или шестица?Благодаря.

# 379
  • Варна
 Иве с 1:1 и слаб оксидант можеш да докараш тон върху тон. С шестица би вдигнала да речем от 5 на 6,но да не избие рижав подтон  newsm78... Е заради тия бели коси съм руса  Laughing. В корена няма как да се скрият,но по дължините мен препигментацията с чиста боя ме спасява. Чиста боя,основен цвят 6-7-8 и върху нея после сместа.

Vanessa_sa цялата серия Лалга. Шампоан,балсам,маска и термо. Едновременно ще се грижат и за твоята коса и за екстеншъните. Възстановяващите ампули също и терапия с тях през миене. Играла съм го тоя цирк преди години. Тегава работа е. В момента собствената ми коса е по-хубава и по-дълга от тая с тресите  Laughing.

# 380
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Принцеска, в случая аз, като ще вдигам 3 тона да разбирам ли, че трябва да ползвам 12 оксидант в корена за уеднаквяване? Това ще предотврати ли избиване на рижавото?

# 381
  • Варна
 Е чак 12-ка не ама 9 и то 1:1.5 със сигурност. Но само в корена. Надолу разреди и само обливка. Предполагам по дължините бяло нямаш.

# 382
Prinzesata, за кои точно ампули имаш в предвид в поста си?-  "Възстановяващите ампули също и терапия с тях през миене." (Извинете, но не знам как се цитира във форума)

# 383
  • Варна
 За Лалга ампулите пиша. Сори ако е неясно  Hug ама съм на първото кафе още  Laughing

# 384
Благодаря ти! 🤗

# 385
Момичета,тези които сте в чужбина как се снабдявате с Лалга.Урушках де що има сайтове,нищо не открих

# 386
  • Варна
 Laughing Laughing Laughing Керастаз и Алтерна са два огромни бранда с множество серии и продукти в тях. При положение,че не ги познаваш е много трудно да намериш своите и много скъпо съответно. От Керастаз ще ти трябват поне две серии,които да редуваш. Да речем Терапист/задължително с балсама,който се ползва като преуош/ и  тая за дълга коса,но с Лалга ще имаш по-бърз и по-видим резултат за по-кратко време/лично мнение/.
 За Алтерна съм категорично против. Алтерна е козметика за здрави коси или поне такива в що годе прилично състояние. Там също трябва да се пипа внимателно. Евентуално Интенз и то с преуоша предполагам биха ти харесали.

# 387
Здравейте, извинявам се ако е обсъждано по-напред и не съм видяла. Интересувам се от
Термозащитния серум с алгае Lalga.SEALUSH и Хидратиращия спрей с алгае Lalga.SEAMIST как се усещат на косата? Моята коса е суха, боядисана и мрази протеини дори в малки количества. Маската Seacure ми се отразява много добре.

# 388
Как точно се използва Терапистта като преуош и отделно да попитам Архитекта не е ли добър колкото Тераписта. Мисля да поръчам Ш от Архитекта с маска Терапист, дали е ок?

# 389

Момичета помагайте - днес си го купих а утре съм на фризьор(боя в корена)но не знам как да го използвам в боята или като терапия?!

Общи условия

Активация на акаунт