Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се използва почистващата ампула за скалп на Nupura?
Какви са мненията за ампулите на Напура за косопад?
Какви са препоръките за продукти против косопад?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се използва почистващата ампула за скалп на Nupura?
-
Какви са мненията за ампулите на Напура за косопад?
Мненията за ампулите на Напура за косопад са смесени. Някои потребители съобщават, че не са видели значителни резултати, докато други отбелязват положителни промени с помощта на ампулите. Възможно е ефектът да варира в зависимост от индивидуалните характеристики на косата и скалпа на всеки потребител.
-
Какви са препоръките за продукти против косопад?
-
Как се използват ампулките на Лореал за косопад?
-
Какви са отзивите за маската на Lakme за слаба коса?
...не усетих такъв и да го има е доста по-слаб примерно от тоя на серума на Ланза
и усещането за лекота и обем. Аз също така го усещам - лекота, свежест и повдигнати корени. А моята коса е много дълга и дърпа надолу, та обема напоследък с повечето продукти е просто приличен, не голям както преди. Но понеже съм го ползвала с кратък престой - час и с цяла нощ престой и има разлика в обема. Макар скалп-детокса да е за 10 минути при мен има разлика при по-продължителен престой. Ще ми е интересно да спиш с него и да ми кажеш дали и при теб има разлика. (Аууу как прозвуча "да спиш с него"!!!)
Освен това решението ти за ползването на серумите е много добро. 
продължавай,продължавай
всяка коса реагира различно и дори една и съща при ралични периоди се държи различно. Та наистина мнението на всеки за продуктите е важно и допринася за общото мнение за него.
Чудя се дали мога да го поръчам от тук или да чакам да то пуснат и в бг.