Време е за ИКЕА! - Тема 28

• 42 840
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Благодаря за отговора.
Обаче гледам, че въпросната PLATSA в българския сайт не фигурира...

# 601
Мерси Тете, при нас го няма като кофигурация, но отделните модули сигурно ги има, още не съм проверила. Поне на чуждия сайт са описани, за по-лесно търсене.

# 602
Извинявам се за въпроса, но нещо не мога да се ориентирам - ТВ модулът и секцията до него от коя серия са? Besta или Brimnes?

Platsa e тази комбинация. Ако отворите програмата за проектиране на серия Platsa, точно тази комбинация я има като вариант L, ще видите и какво включва(врати, дръжки, крачета).

# 603
Банкет ще вдигам...пратиха ми ваучера...Joy
Горчилката остава обаче. През час им пусках същия и същия имейл днес...е...видяха го накрая.

# 604
  • In transit
Не, писнало им е от теб и са решили да ти пратят ваучер вече. Grinning

# 605
Мда. Ще ескалирам поста ти до....по-горно ниво...аха...Joy

# 606
  • In transit
За съжаление на тези големите компании, вкл. и Икеа не им пука грам за потребителя. Затова и положението е плачевно.

# 607
А КЗП не ги ли ....стряска поне малко. Аз пък ги забравих тях...трябваше да им пиша 😆

Такова дебилно отношение не бях срещала...а не е като да не пазарувам онлайн Rolling Eyes

# 608
И аз си получих кода за ваучера за намаление, около час след като писах на имейла им.
Веднага го използвах и поръчах първата маса - най-евтината, каквото излезе... Ще дам отзиви като дойде.

# 609
Говорим че комбинацията от снимката я няма. Иначе серията знаем че се предлага и е коментирана назад.

Той пък Пакса е вечен сигурно 😆

# 610
  • Бургас
Лъчестлъч, когато затваряш буркани подлагай нещо отдолу, защото дори на дъбова маса оставиха следи.

# 611
Лъчестлъч, когато затваряш буркани подлагай нещо отдолу, защото дори на дъбова маса оставиха следи.

Ще запазим старата маса и ще я използваме за тази цел.
На новата ще сложа протектор за маса или тъй нареченото стъкло - тип мушама е, но прозрачна и дебела.

# 612
Ние буркани затваряхве на пода върху дебела кърпа...родителите ми де, ние със сестра ми само гледахме. Мисълта ми е на маса не идва ли височко...нали отгоре трябва да натиснеш със сила с машинката?

# 613
Аз съм висока, набирам се... Simple Smile
Сега оглеждам и килимите за под масата, гледам че повечето, които са гладко тъкани и пише че са подходящи... са от сезал. Това като материал ми е чудно дали не е твърде градинско, някой ако има гладко тъкан килим моля за отзиви... не съм ги  виждала на живо.

# 614
  • София
Преди месец си взех HELLESTED. Въпреки, че го взех с едно наум, много съм доволна. Въобще не си личат трохи и други боклуци и седи много красиво.

Общи условия

Активация на акаунт