Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 13

• 55 690
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Марина, нямам опит с Ясмин и не мога да коментирам, но момичетата тук са минали през какво ли не, та вероятно ще се включи някой. Въоръжи се с търпение!

# 346
И без много да му мисля, след почти 3 месеца пауза, започнах следващата може би 8ма (лека) стимулация... Че и на 4ти ден, без хормони, само с преглед - 5 антрални, Менопур 150 за 3 дни, после пак преглед и хормони. Докторът очаква 2та по-големи да тръгнат, пък ще видим. Барокамерата остава за следващия опит, така и не започнах процедурите. Но 40 дни пия Л-карнитин, 7 кето дхеа 3х1 от 25 мг, Q10, D, B12. Ще споделя резултатите. Flowers Four Leaf Clover за всички!

# 347
Успех, Малага!

# 348
  • плевен
Успех,Малага!Искрено ти пожелавам  този път да е твоят!
Момичета,направих мисед миналият месец в 9-та г.с.На 41 съм.Пуснах след това тромбофилии  и се оказах с две хомозиготни мутации. Хормоните на трети ден са много  добре,АМХ е 1,53.Започнах мета  фолиева киселина  и метилкобарамин,витамин  Д,цинк ,силен и Аспирин протект.Имам проблем със съсирването на кръвта. Дали мога да се надявам отново на естествено забременяване?.Много ме е страх от още един провал,а в същото време  много го искам.Последният път забременях доста бързо ,въпреки  възрастта.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 23:22 от vesi@

# 349
Късмет, Малага!

# 350
vesi@, станало е естествено, значи имаш голям шанс. Предполагам не си изследвала абортивен материал. Може да не е свързано с тромбофилия, а да са случайни хромозомни грешки, често срещани на нашата възраст. С какви мутации си? Има тема за тромбофилията, където момичетата са много компетентни. Пий си добавките докато се възстановиш и опитай пак. Може да се консултираш с имунолог и хематолог.

# 351
  • Cobrs
Момичета, аз пък след медикаментозен аборт през август имах само един нормален цикъл. Следващите трябваше да предизвикам с примолут нор. И сега вече 33 дни чакам с надежда поредния си цикъл, но той отново не идва. Ще се радвам да споделите опит или на съвет какво да направя.

# 352
Успех,Малага!Искрено ти пожелавам  този път да е твоят!
Момичета,направих мисед миналият месец в 9-та г.с.На 41 съм.Пуснах след това тромбофилии  и се оказах с две хомозиготни мутации. Хормоните на трети ден са много  добре,АМХ е 1,53.Започнах мета  фолиева киселина  и метилкобарамин,витамин  Д,цинк ,силен и Аспирин протект.Имам проблем със съсирването на кръвта. Дали мога да се надявам отново на естествено забременяване?.Много ме е страх от още един провал,а в същото време  много го искам.Последният път забременях доста бързо ,въпреки  възрастта.

Имаш огромни шансове да забременееш отново, но тромбофилията не е шега. Това изследване е трябвало да направиш предварително, а не след, така доктора е щял да ти предпише терапия с НМХ (фраксипарин или клексан). Аспирина не влияе на тези мутации. Пожелавам ти повече успех следващия път, бъди спокойна и нещата ще се случат.

# 353
  • плевен
Алба,аз имам дете почти на 14,проблем с бременността не съм имала и не съм мислила за подобни мутации.Изследвах ги след аборта.Оказах се хомозигот 4G/4G PAI и хомозигот за MTFHR.Аспирина го започнах докато забременее,после ще мина на фраксипарин.
Аборта ми беше също медикаментозен,цикълът ми дойде 30 дена след него,надявам се да не ме пропусне следващият месец.

# 354
Maggrat, аз кървях 18 дни след медикамектозния, след което на 33ти ден ми дойде цикъл, следващият беше на 37ми ден (средно ми е 25 дни). Пих за доизчистване, но цикълът се нормализира за 2 месеца.

# 355
  • и тук и там :)
Успех Малага! Целувки Kissing Heart Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 356
Успех Малага! Искрено се надявам това да е последната ти процедура. 💞☘️😍💝😊😊😘

# 357
Момичета, имам въпрос:yum:Clomiphene citrate и Клостилбегит едно и също ли е? От 2-ри ден го започнах, но доктора ми отряза 6 таблетки от един блистер /дори не ги платих, каза, че са евтини/ и забравих да питам. На гърба им пише Clomiphene citrate  50 mg. Миналата година бях на Аримидекс в цикъла след същинската стимулация  и не се получи, та се чудя сега какво да очаквам /пак съм в цикъл след стимулация и пункция/. Чета, че повечето леки стимулации са с Клостилбегит или Фемара.

# 358
  • София
Момичета, имам въпрос:yum:Clomiphene citrate и Клостилбегит едно и също ли е?
същото е.

# 359
Момичета, имам въпрос:yum:Clomiphene citrate и Клостилбегит едно и също ли е? От 2-ри ден го започнах, но доктора ми отряза 6 таблетки от един блистер /дори не ги платих, каза, че са евтини/ и забравих да питам. На гърба им пише Clomiphene citrate  50 mg. Миналата година бях на Аримидекс в цикъла след същинската стимулация  и не се получи, та се чудя сега какво да очаквам /пак съм в цикъл след стимулация и пункция/. Чета, че повечето леки стимулации са с Клостилбегит или Фемара.
Да, едни и същи са. Клостилбегит се разпространява в България, но от доста време го няма на пазара. Кломифен може да се закупи от Гърция, а Кломен от Турция.
Все едни и същи са.

Общи условия

Активация на акаунт