Пазаруване от НМ, тема 35, СЕПТЕМВРИ 2019

• 38 310
  • 810
  •   1
Отговори
# 90
  • Mostly in my mind

С дългуча не може, той е само за нов акаунт.
И аз това се опитвам да обясня, ама... Blush

# 91
Лоли, твоите дънки са станали 35 лв. Crazy
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0400246014.html

По принцип 2 кода могат да се комбинират, но не НМ011 и дългуч. Може НМ011 с код от ваучер или с 0405, което пък е безсмислено.

Сега видях, че не мога да си прегледам никакви поръчки от миналата година. При вас така ли е?

# 92
Само на определени акаунти ли хваща новия код, че от колко акаунта пробвах не хваща Sad?

# 93
Mystic, да, хвана на нещо намалено и залепи и кода (на инцидентен акаунт, случайно реших да проверя).
За минали поръчки, Deva, излизат ми, но чак за от мин.година не съм гледала дали ги има  като история, но когато търся нещо ровя из мейлите си - пускам търсачката на мейла с търсене по НМ+ ключова дума (конкретното нещо, което търся и знам, че съм поръчвала).

# 94
Виждам само 3 поръчки назад, а акаунта е почти единствен. Ползвам го от години.

# 95
  • Mostly in my mind
Девичко,  да. Май повечето неща са увеличени. Дънките са двойни по-скъпи. Simple Smile

# 96
Mystic, да, хвана на нещо намалено и залепи и кода (на инцидентен акаунт, случайно реших да проверя).
За минали поръчки, Deva, излизат ми, но чак за от мин.година не съм гледала дали ги има  като история, но когато търся нещо ровя из мейлите си - пускам търсачката на мейла с търсене по НМ+ ключова дума (конкретното нещо, което търся и знам, че съм поръчвала).

От мейлите не става, знаеш защо. Mr. Green

Хепи
, и аз само 3 виждам, от основния акаунт.

Да, Лоли, не само тези дънки, много неща.
Абе никакво свястно намаление няма тази година. Naughty

# 97
  • Popovo
Привет.
Някой да е получвал такова съобщение, при опит да влезе в сайта?
You don't have permission to access "http://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0528931005.html" on this server.

Един вид, нямам право да вляза в сайта от този сървър.

# 98
Не, но сигурно е временно.

# 99
Привет.
Някой да е получвал такова съобщение, при опит да влезе в сайта?
You don't have permission to access "http://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0528931005.html" on this server.

Един вид, нямам право да вляза в сайта от този сървър.
Цял ден ми излиза същото на компютъра. С приложението нямах проблем. На комп. пробвах къде лови кодът. Дали не е затова?

# 100
Аз пробвах всички профили, нямам такова съобщение.
И код не ми хваща обаче. Mr. Green

# 101
  • Popovo
И аз от лаптопа пробвах, да налучкам някой имейл с код, не че успях.
Сега трябва да им звъня утре.Пфууууууууу

# 102
Скрит текст:
Розовата "дълга рокля от шифон" ли беше? Купих си я в мента и ми хареса на мен. Последно тази поръчах, чакам я, да видим

Тази и аз съм я харесала,ще чакам отзиви .

Имам я в тъмносиньо и пепел от рози - седи прекрасно! Материята също е добра.
Може ли размерите в талия и гърди,аз по принцип съм 40,но блузи съм 38, и се чудя.,а дължината как е,аз съм 162.
[/quote]
Размер 38: талия 74, бюст 88 см.
Висока съм 164 см - роклята ми стои 3 см над коляното.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 11:09 от GERy@K

# 103
Розовата "дълга рокля от шифон" ли беше? Купих си я в мента и ми хареса на мен. Последно тази поръчах, чакам я, да видим

Тази и аз съм я харесала,ще чакам отзиви .

Имам я в тъмносиньо и пепел от рози - седи прекрасно! Материята също е добра.

Може ли размерите в талия и гърди,аз по принцип съм 40,но блузи съм 38, и се чудя.,а дължината как е,аз съм 162.
Размер 38: талия 74, бюст 88 см.
Висока съм 164 см - роклята ми стои 3 см над коляното.
Може ли линк към продукта.

# 104
  • Варна
Тая рокля я харесах още пролетта, но на мен ще ми е прекалено къса! не почнаха да правят рокли за различни височини, да му се не види, страшно ме е яд! Орсей същата работа, разкошни рокли и всичките ми късеят.

Общи условия

Активация на акаунт