Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 459
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 005
Хубав е кекса. Вземала съм за почерпка-одобри се.

Който пита за състава му, направо да почва да си бърка домашен според мен. Нали знаете, че лидл не е био-мио-органик-здравословен магазин, или поне този кекс не е на такъв рафт.

# 1 006
Всъщност в Лидл има доста добър избор на свестни стоки откъм здравословно, ама кекс наистина няма как да е нещо такова, да

# 1 007
ми що? има продукти с приличен състав, който по изключение може да се преглътне, без да са био-мио-квото-там-шепнеш, както и обратно - уж изпедепцани, пък не стават.

# 1 008
Взех телешки месца и неочаквано си намерих и чугунен тиган 💃. Ако някой търси, има още 2-3 в Младост 2.
Видях якетата, имаше няколко бройки и къси , и дълги, но зелено - не. Тънички, но за такова време май са ок.

# 1 009
Ето такова търся.
Ако видите, свирррр, моля. Иначе подпуквам жълтура Joy

Този кекс е любимият на мм. Реших си проблемите с постоянното му врънкане за кекс. Дори бях питала тук преди години , защото първия път беше ходил с една приятелка и ял, после го бълнуваше.
Веднъж една жена ме помоли да и прочета състава, че не виждала без очила.  И аз услужливо извадих моите цаки. Видях, че има ехееей, много редове състав, ама ко да правим.
Сега ще зарадвам съкровищника си с бисквитена торта, с маскарпоне, вчера взех от промоцията, пък и истински обикновени бисквити взех от едни много хвалени от Фантастико, само с масло. И бананец ще му бодна, и сметанка ще му ливна, че ми  е бил послушко тези дни Blush

# 1 010
  • Асеновград
Ето такова търся.
Ако видите, свирррр, моля. Иначе подпуквам жълтура Joy

Скрит текст:
Този кекс е любимият на мм. Реших си проблемите с постоянното му врънкане за кекс. Дори бях питала тук преди години , защото първия път беше ходил с една приятелка и ял, после го бълнуваше.
Веднъж една жена ме помоли да и прочета състава, че не виждала без очила.  И аз услужливо извадих моите цаки. Видях, че има ехееей, много редове състав, ама ко да правим.
Сега ще зарадвам съкровищника си с бисквитена торта, с маскарпоне, вчера взех от промоцията, пък и истински обикновени бисквити взех от едни много хвалени от Фантастико, само с масло. И бананец ще му бодна, и сметанка ще му ливна, че ми  е бил послушко тези дни Blush
[/spoiler]
Кой размер търсиш? Следобед взимайки малкия от училище ще погледна ако има да ти взема ли?

# 1 011
Благодаря. Не се ангажирай. Само кажи къде. 40 ка. Пак благодаря!

# 1 012
Наистина ли няма якета за момичета 122?

# 1 013
Мнение за ущипците и картофените ноазети? Благодаря!

# 1 014
Ноазетите аз много ги уважавам. Бърз вариант за моменти с много готвене и малко време, примерно за гости. Искат малко повече мазнина и овкусяване, защото във фурна лесно стават сухички. На тиган ще са по-мазни, но и повече играчка.

# 1 015
  • Бургас
какъв е съставът на кекса?
Погледнах го днес, ама стигнах още в началото до палмово масло и видях още колко неща има, та го пропуснах. Та да си знаеш, не е от сравнително биващите откъм състав Wink

# 1 016
  • ВАРНА
За бога братя - не купувайте телешка кайма тарелка 400 гр. с етикет 100% телешко месо -  от  Лидл Възраждане Варна!  
 - пише годност до 30 септември
От вчера не мога да изляза от тоалета!  -  разпорих си д........то!
8 капсули лопедиум  докато се успокои !

# 1 017
Мнение за ущипците и картофените ноазети? Благодаря!

Аз харесвам ущипците. Малко множко са солени..после много вода "пият"..но дакото ги хапвам са ми ок. Ако не бяха и толкова скъпииии....5 лв на промоция, 7 лв на редовна ...

# 1 018
  • Ст Загора
Здравейте. Има ли в Лидл сол и гланц за съдомиялна? Ако има-хубави ли са, цена
🙂
Има , солта е хубава , гланца не съм го ползвала. Цена 2, 50 за солта горе долу. Гланца към 3 и нещо.

# 1 019
Да питам информативно, някой виждал ли е сивото яке с шарена подплата от брошурата или въобще не е дошло

Общи условия

Активация на акаунт