Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 446
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 020
Аз не забелязах да има при нас.

# 1 021
  • до най-прекрасния мъж
Или всички купуват по 2,3,4 якета за проба и на другия ден ги връщат. Simple Smile
Имаше цял кош неразопаковани миналата година. Сега не знам как са, довечера ще ходя.

# 1 022
Да питам информативно, някой виждал ли е сивото яке с шарена подплата от брошурата или въобще не е дошло
Дааа, имало го е в Лидл Люлин 5 тази сутрин, 46 р-р.

# 1 023
Благодаря, най-малкият ми трябваше, но нито един не видях, затова ми беше любопитно

# 1 024
В Борово имаше много якета. Зелени 40рр имаше със сигурност, но без качулка. Всички дамски бяха без качулки, а детските момичешки със, не знам дали е имало и други или са си така.
Сиво с розова качулка на цветчета имаше при момичешките, много ми хареса, но нямаше дамско такова. Или поне нямаше в коша с дамски де, якета имаше разхвърляни из целия магазин буквално.
Плюшени „животни” също имаше май от всички, само ягода липсваше, една баба обикаляше касите и молеше да преровят кашоните си за ягода! Много ценна таз ягода Simple Smile

# 1 025
Преди час-два и на халите имаше много якета.

# 1 026
Благодаря, най-малкият ми трябваше, но нито един не видях, затова ми беше любопитно
В нашия Лидл вчера имаше това яке 36 р-р Joy

# 1 027
Аз си взех вчера сутринта такова сиво с шарена подплата, 36 номер. Нямаше 34, но и в брошурата 34 бяха само черни. Въобще 34 номер рядко се появява. Не ми харесва това в Лидл, а също и малки сутиени, че няма.

# 1 028
Нахитряха служителите за края на играта и разделиха "животните" по отделни кашони. Не вярвах, че ще видя цял кашон ягоди...

# 1 029
Чугунените тигани били чудо работа- че и във фурната тези могат да се слагат. Само ми е странно покритието, уж емайл, пък някак не стои гладко, но сигурно така трябва да бъде, за първи път вземам такова изделие, че ми омръзна да дебна за драсканици незалепващите тефлонови или керамични, с които разполагам. Освен това се оказа, че имам и стъклен капак, който му е съвсем по мярка. След малко ще мятам телешките стекове, да видим какво ще се получи.
П.п. Като за начало го тествах с телешките кюфтета (вместо на скара) и съм доволна от резултата (само малки безсолни май са направили кюфтета от Тандем Попово, ама тъкмо да е по-здравословно 😄)

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 16:41 от fenyx

# 1 030
  • В полите на Витоша :)
Нахитряха служителите за края на играта и разделиха "животните" по отделни кашони. Не вярвах, че ще видя цял кашон ягоди...

Soul, къде си видяла ягодите и днес ли е било?

# 1 031
Да, преди малко. Филиалът до София Мол. Но беше гърч от клиенти, всеки и играчка взима, че и по 2. Мислех, че е приключило почти.

# 1 032
  • В полите на Витоша :)
Благодаря ти, няма да успея да отида Sad
Във филиала на Алабин ми дадоха банан без етикет, усетих се вече в офиса и се чудя дали не са някакви допълнителни количества, които не са успяли да етикетират.

# 1 033
  • Ст Загора
А дали в Стара загора раздават играчки?

# 1 034

Soul, къде си видяла ягодите и днес ли е било?
Май наистина имат нови пратки с плюшените, ягода видях в Младост срещу ХИТа

Общи условия

Активация на акаунт