Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 446
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София-Младост
Ох, дано само не удължат срока Simple Smile)) Отивайте и ги разграбвайте, моля ви:)))

# 1 036
Жална им майка утре и в неделя Wink
Вчера служителката каза, че брои часовете до края Wink

# 1 037
Жална им майка утре и в неделя Wink
Вчера служителката каза, че брои часовете до края Wink
Преди малко имаше рецитал "няма ягода, банан и патладжан". Имам картонче с 4т, ако ти трябва Hug  В твоя район съм няколко дни.

# 1 038
Круша поне намира ли се лесно? Само нея и банана не сме взели и се очертава да събера точки за едно от двете.

# 1 039
  • Асеновград
Да питам информативно, някой виждал ли е сивото яке с шарена подплата от брошурата или въобще не е дошло
Дааа, имало го е в Лидл Люлин 5 тази сутрин, 46 р-р.
Тази сутрин видях няколко броя, неразопаковани от него.Имало е и вчера една жена на касата пред мен точно такова плащаше.

# 1 040
Аз взех круша. Имаше уж.

# 1 041
Аз все още търся поне 2 точки,някой ако е от Пловдив и има излишни ще бъда благодарна

# 1 042
В Лидл Оряхово има само чушка и картоф.

# 1 043
  • София
При нас са сложили грамаден кош с играчки до служебния вход и охраната ги раздава. Пред мен една жена върна стока за близо 200 лв. и стана як скандал, защото тя твърдеше, че не са й дали точки, когато е пазарувала. Касиера вика - Абсурд, даже сте си взели играчките като гледам сумата.😆 Та, не я огря. И  изкоментира, че купуват скъпа стока заради точките и после връщат. Егати лудницата заради едни плюшки.

# 1 044
Редовно се прави този номер с точките. Лидл трябва да измислят нещо.

# 1 045
  • Стара Загора
В Лидл на Хаджи Д. Асенов в Стара Загора тази вечер имаше от якетата. Явно са връщали. Е, не от всички цветове  де. Вчера изобщо не си направих труда да ходя, а и се отказах. Не искам да съм еднаква с половината град. Имаше черни, тъмносини, 2 от шарените с цикламено, 3 ментови и май това бяха. Премерих си спокойно 36 от зеленото. Заспа ми. Зачудих му се малко, но с този ластик по края и около врата, мерси. Ако беше свободна кройка като жълтото, може би щях да купя. Имаше и 40-ка. Третото не погледнах. Една дама на средна възраст взе едното. Гледаха ги, но чак голям интерес нямаше. Явно страшното е било вчера.

Скрит текст:

Взех 2 тарелки от любимите бургери, телешки стек, котидж (направи ми впечатление че е 2,09 лв - бяха по 2,29 сякаш?), пакет замразени горски плодове и 3 смокини от едрите за дегустация.

Пуснали бяха на Цима конфитюр и компот от рози. Взех от сладкото за приятелка, че глася колет за чужбина за Коледа.

Черпя ви виртуално Heart Eyes

Видях прословутия кекс, но напоследък не ме блазни сладкото и като цяло аз предпочитам да си направя. Simple Smile
Отзиви за сладоледите във вафлена фунийка - като едновремешните ли са? Белия на Балино на клечка струва ли си или на Джелатели да си остана? Grinning

От френската също изглеждаха апетитни, но имам 3 кутии във фризера.

# 1 046
Ооо, това сирене ще видя утре дали го има.малкото много го харесва.

# 1 047
Момичета само в нашия ли град бебешките неща свършват още в деня на промоцията?..
Това е световен проблем. Дъщеря ми с бебе и количка  вчера се е класирала в германски Лидл към 10 ч. От детските дрешки е имало само за новородени - 50 см. Няколко рускини били напълнили колички с по-големи размери и по тел. ги показвали на някого. Поизчакала да оставят нещо неодобрено и така докопала клинчета. После влязла в близкия C&A - бебешкото на по-изгодна цена и има от всички размери и видове....

Излиза, че не е световен проблем, а световна глупост!!!
Щом едни неща ги има на друго място не разбирам защо всички се юрват като невидели, все едно за банани в показен магазин по комунизма.
Стремежа към материалното и това да го имаш на всяка цена лишава човек от другите по-важни ценности в живота.
Много странна е и ситуацията с якета.

# 1 048
Това е шопинг терапия, не стремеж към материалното. 😁 И между другото - наистина работи. 🤔

Погледнах и аз да ги видя якетата, че да знам за какво е истерията. Сладурски са, а и топлят. Обаче си имам подобно (и по-различно 😉). Брадата е много права за "плешивостта" на хастара. А с тези претенциозни цветове - ако трябваше да купувам, сигурно щях да купя 2-3.

Днес цял ден гледам народ в лидлски якета. А то топло...май не са имали търпение да се издокарат. 😊

# 1 049
....и да си ги изперат, преди да ги облекат, то голямо бързане е било да се издокарат. Имах позната , която ми правеше забележка, че си пера купените дрехи: "Дреха, която вече е прана, не е нова за мен!"- отсичаше, а аз мислено добавях, "а омърхуливена от пробване и събаряне по пода нова ли е?"
 Не ми стига една точка, за да взема първата и явно единствена плюшка от Лидъл. Причината е , че преди да се усетя , пазарувах често, но под 20 лв. и така изпуснах точките, сега са ми 4 ...

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 10:37 от *Камея

Общи условия

Активация на акаунт