Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 457
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 975
Бяха останали някакви якета в нашия Лидл-изобщо не ме грабнаха..
И да се оплача от една служителка - исках играчка ягода, видях че има на другата каса, помолих да ми я дадат и въпросната касиерка категорично отказа, защото "тя си е за мен само и единствено". Нямаше друга ягодка в магазина, та се примирих с морков, но беше страшно селска постъпка според мен.

# 976
Е, как е за нея, само и лично?? 🙄🤔

# 977
Както на мен ми я извадиха от някакво тайно място от изпод тезгяха. Голяма драма било с тия ягоди. Моето пък чадо да вземе наистина да ги хареса тия играчки и такова гушкане ги гушка.  Не обича плюшени играчки по принцип.

# 978
Не знам какво направиха с тези играчки. Уж грозни, пък ягодата стана някакъв кумир. Погледнах в олх, там върви по15-20 лв.! Те луди ли са, за дребна плюшка! Това са пари за един панталон, риза или половин яке. 😁

# 979
Момичета само в нашия ли град бебешките неща свършват още в деня на промоцията?..Има ли някъде в София от бебешките панталонки за момче. Иначе на промоцията пише че ще е до 21.10.. защо го пишат като още същия фен свършва...

# 980
Днес ли бяха нещата цър-пър намалени...да ида да позаредя...😄

# 981
  • Асеновград
Днес ли бяха нещата цър-пър намалени...да ида да позаредя...😄
Да от днес са и намалените кексове / голямо удобство са ми за кутията в училище/.

# 982
Вчера купих яке за малки момчета. Имаше всякакви размери и разцветки. Хареса ми. Става за сега, до яслата и обратно с тънка блузка отдолу. На касата направихме точки за един морков и в разправиите какво има и какво няма служителят забрави да ми даде касова бележка и да ми върне 10лв ресто. Усетих се след 15на минути, върнах се пак в магазина, прегледаха камерите и ми ги върнаха. Браво на лидъл! ММ на очакваше, че ще ми ги върнат и не искаше да става свидетел на панаира, но после беше учуден хахахха.

# 983
  • София
Момичета само в нашия ли град бебешките неща свършват още в деня на промоцията?..Има ли някъде в София от бебешките панталонки за момче. Иначе на промоцията пише че ще е до 21.10.. защо го пишат като още същия фен свършва...
Снощи имаше доста бебешки дрешки в Люлин - бул. "Царица Йоанна", но не съм ги гледала в детайли, защото не ме интересуват. Кое конкретно ви интересува и кой размер, днес мога да погледна пак?
Вчера опашките се виеха като хорА. Работеха почти всички каси, но въпреки това беше страшно. Касиерките бяха много, много изнервени, даже "моята" си изпусна нервите. Скара се на клиентка, която попита нещо свързано с "животните", като с тон и обясни, че работи с пари и да не я занимава точно сега с въпроси за ягоди. Жената си замълча, но погледът и изразяваше потрес. Друга служителка пък (преди това) се набута между ровещите в якетата и демонстративно започна да ги сгъва - нервно, ама много нервно. Съчувствам им искрено, ама... прави кофти впечатление. Обикновено го отнасят не виновниците за нервите, а по-кротките хора. Да се свършва с тази истерия покрай играчки и якета, че е страшно.

# 984
  • софия
За първи път, откакто има събиране на точки, не съм събрала дори 5 за една плюшка. Вкъщи има картонче с 4, които мъжът ми беше взел от хора, които не са искали техните точки.
Днес може да отида да взема нещо за последната точка, но не съм развълнувана като друг път.

# 985
  • Пловдив
И аз да похваля една от служителките Simple Smile отивам оная вечер и награбвам хляб, маруля и 3 крастовици.Чакам на касата, вадя пари и хоп! та аз имам само 5 кинта Head Band Ама е моят ред и няма как назад...сметката беше над 5лв, казах на жената и махнахме 1 краставица Simple Smile обаче пак 5,06лв...Жената с благ глас ми каза - няма проблем и и благодарих!На следващия ден пак се случих при нея и и ги върнах.Споделям, понеже и на стотинка са ме чакали и са в правото си, де...

# 986

Жената, кое вино ти е от любимите за другата седмица ?

Пинотаж, южноафриканско. на мен лично много ми харесва. ние доста пием, та докато стане нашето ще позаредя.
взех момичешко яке без никакви проблеми от сточна гара. почти нямаше хора и в един момент....сякаш ураган удари??? няквки обеумели тълпи нападнаха като скакалци якетата. мъжки, дамски, мерене, нутане, бррррр.
на касите хората също се държаха като обезумели - то точки, плюшки, дърпане.....
обаче бяха заредили с играчки и намазахме с един патладжан.

# 987
Момичета само в нашия ли град бебешките неща свършват още в деня на промоцията?..
Това е световен проблем. Дъщеря ми с бебе и количка  вчера се е класирала в германски Лидл към 10 ч. От детските дрешки е имало само за новородени - 50 см. Няколко рускини били напълнили колички с по-големи размери и по тел. ги показвали на някого. Поизчакала да оставят нещо неодобрено и така докопала клинчета. После влязла в близкия C&A - бебешкото на по-изгодна цена и има от всички размери и видове....

# 988
  • Асеновград
Тази сутрин беше много спокойно и имаше всякакви якета, елеци и размери и цветове.Странно че си бяха опаковани с картоните а не раздърпани, или са дозаредили от склада или хората са връщали но без да разопаковат. Хапки пуешки едва изрових два пакета след дълго търсене , бяха скрити под замразените плодове.
Заредих доволно и кексове и си отдъхнах, ще има за известно време за в училище.

# 989
Те за това добавиха в брошурата "до изчерпване на количествата"
Иначе, при нас има много останали дрехи. А и тези са от стари пускания, за това са намалени.

Общи условия

Активация на акаунт