Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 460
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 960
Повече никога нямя да си купувам якета... Sob В касовата бележка пише ' Яке за момчета'... И видях в брошурата, че това за момчета е без ципове, а това за момичета има ципове... Сега ще рева Sob

# 961
и аз част от олелията по якетата и направо съжалявам :)взела съм ги гопемо, децата ги отказаха тааа ако.някой иска детско розово размер 110 или сиво момочешко 134 р да пише

# 962
Вече се похвалих, ама хайде пак за целите на преброяването Yum и аз с лидълско яке 🤭

# 963
Ох, tays, чета, хиля се и ревЪ...
И аз, и аха да попитам какво е патор 😸
На мен много ми хареса прасковеното, ако не бях взела китайчето, щях да ходя рано да се бутам за него. 😸
Мъжка патка предводител и главатар Joy

Аз сега си мушнах касовата бележка в джоба, ще дебна някоя от онези с по 4 бр. зелени да върне , ако попадна, ще заменям.
Ей, ама с тези баби голям смях беше - аз като жури. Едната ми вика, еми малко ми е 50, има ли 52. Викам то долу ти малко, ама виж горе какво е. Не е за тебе никой номер от тези, а другата до нея, докопала явно 52-ката, фръцка се и  вика , я вижте- това ми става. Викам, ама нито едно от тези няма да ви става, дълги са Ви, раменете горе, мъжката структура.... Гледат и не слушат.
Голям купон в Лидл. Вече ще в чета и като има бутаница, ще ходя за купоня Blush

Жената, кое вино ти е от любимите за другата седмица ?

# 964
Аз от чисто любопитство ходих да разгледам якетата. Нищо особено, а качулките за нищо не стават.

# 965
Сега ме е яд, че си купих яке... Да ходя ли да го връщам утре? Поне кажете става ли за дъжд или пропуска...? Че ми трябва яке за дъжд и главно заради това го взех..

# 966
Пробвай го под душа.

# 967
Обиколих 3 лидъла да търся детски пантофи останали. Като не помагате.
Нямаше пантофи никъде, но доста жени видях да се блъскат около якетата.
Пантофки купих от едни китайци, да не мръзне хлапето, и ще я карам без яке.  hahaha

Защо не звъннахте на националния номер? Там щяха да ви кажат къде има.
Не се сетих да звъня.

# 968
С натриев нитрит накрая, ако ще 100% месо да беше, все тая. Но пък не е задължително всеки да го интересува, ставаше въпрос мляно ли е месото или не.
Последно по пуешката драма😸 специално взех пакет за проба, та, според мен си е точно мляно, и има вид и вкус на брашно панирано в брашно. Няма да повторя покупката, рибените пръчици са къде къде по-хубави.
Таис, карай си с паторското, я какво е свежарско. Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 20:06 от Lemy

# 969
А, и на мен не ми пречи на индивидуалността, ама ми дразни индивидуализма Joy

# 970
  • София
В Лидъл в Младост раздават картофа и чушката без точки. Вече нямали точки, но имали цял кашон с тези две играчки. Който си поиска играчка му дават.

# 971
  • София
В кой точно,че те в Младост са няколко.

# 972
  • София
В Младост 4, до Бизнес парка.

# 973
tays, благодаря, че ми оправи настроението! 😂
Купих яке на щерката, розово, 128р-р. Имах притеснения дали няма да е голямо, тя е 122см, но и' е точно.
За сравнение в наше село, в друг магазин има същите дамски якета, но за с 10-15 лв по-скъпи.
Купих си термо чорапогащник, по-тънък е от миналогодишния, дано пуснат по-нататък и от тях. Иначе и този е хубав, става за по-топло време.
Купих бишкоти , кремообразна извара и маскарпоне (всички с някакво намаление), ще ядем фалшиво тирамису.

# 974
  • In transit
Тайс, и миналата година по якено време беше същия купон. Бабите и тогава мереха и купуваха от мъжките якета. Явно те са им по-удобни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт