Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 497
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 930
Аа имам и 2 въпроса за якето - Топли ли и става ли за ☔? Grinning

# 931
Топли, но не е за зима, освен ако не е с много дебела блуза отдолу. Уж не пуска вода, но на мен ми изглежда малко съмнително и не е тествано. Иначе 34-ти размер може да се гледа в детското.

# 932
Panayotu, виж какво пише на опаковката, сутринта ги гледах, 35%(ако не се лъжа) мляно месо.

# 933
Лятото ходих до Сердика да си търся подобно яке, влизам в Bershka и там имаше едно такова останало 36 р-р май беше, влизам в съблекалнята и го меря - качулката ми седеше като ореол Joy

# 934
  • Асеновград
Panayotu, виж какво пише на опаковката, сутринта ги гледах, 35%(ако не се лъжа) мляно месо.
Тези които пекох днес са от нормалните не XXL от тях имах налични.Просто сутринта забравих че щях да купувам.Утре като взимам ще погледна.Освен те да са по различни.

# 935
Объркала съм се, не пише мляно, ето състава на ххл опаковката:

# 936
  • софия
35% месо, а останалите 65%? (ясни са от описанието след месото де)

# 937
  • София
Още по-зле, 35% месо, остатъка нишесте,галета, кожа с мазнина и т.н.

# 938
С натриев нитрит накрая, ако ще 100% месо да беше, все тая. Но пък не е задължително всеки да го интересува, ставаше въпрос мляно ли е месото или не.

# 939
  • В полите на Витоша :)
Вече е сигурно, че няма да взема Simple Smile Ето затова питам тук "хубави ли са", а не да се разкарвам и чак тогава да прочета състава. Благодаря!

# 940
  • София
Същите "low level" якенца като миналата година. Ходих да ги гледам на обяд. И при нас беше минал сякаш тайфун. Из целия магазин пръснати якета, всеки рови и хвърля. Най-смешни ми станаха 2 дебели циганки, млади, които дойдоха почти на бегом, награбиха да мерят, ама то останали само малки номера. Обаче какво от това? Взеха си по 1 късо от тези с бието и маншетите от трико, поне с 2 номера по-малко, с което приличаха на прищипана наденица. 😊 Но важното е да сме модерни. 😁

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 17:01 от РРР

# 941
От детското намерих 152 черно *най-големия размер, който успях Grinning

# 942
Като гледаш тези снимки, да речеш, че това е единственото място, където се продават якета 🤪, но явно така работи маркетинговият трик да се продават ограничени количества за ограничен период от време.
Утре ще ходя за месни продукти и ще погледна само от любопитство тези якета, (че нямам грам намерение да търся, нямам нужда от такова) - да видя всичко ли са разграбили

# 943
От дамското има само едно сиво и едно зелено.... Всичко друго е празно Grinning Joy

# 944
Тази сутрин и аз попаднах на подобна гледка. Етикети имаше и върху хладилните витрини, навсякъде... Па аз одих за идин леб само Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт