Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 504
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 915
  • В полите на Витоша :)
Защо да не са от цели парчета месо, както рибните пръчици? И тяхната цена е ниска.
Кои рибни пръчици са на цена 4 лв за кг, аз не съв виждала?
Виж пилешките хапки, филето минтай също, на каква цена са:

Не съм писала, че са 4 лв/кг, а че цената им е ниска. Никога не съм ги купувала, но тук в темата много се харесват и така разбрах за тях.
Голям проблем стана от това, как може да очаквам да не е мляно месо... Направо съм за разстрел #2gunfire

# 916
И защо няма да дават точки и другата седмица?! Направо щях да уредя някой детски кът с плюшки Simple Smile

# 917
  • София-Младост
И защо няма да дават точки и другата седмица?! Направо щях да уредя някой детски кът с плюшки Simple Smile
Защото Бандата на свежите увяхва в неделя и се приключва с точки, плюшки и ягоди:)

# 918
  • Стара Загора
Якето е любимо на сина  ми, днес пак взех . Носи го цяла зима. По -дебели и маркови има , но предпочита лидълското.
Подарих една ягодка на една руса госпожичка.

# 919
Голям проблем стана от това, как може да очаквам да не е мляно месо... Направо съм за разстрел #2gunfire
Къде видя проблем, говорим си.

# 920
  • Асеновград
Къде видя проблем, говорим си.
Досега не ми се е случило да са от мляно месо

Докато ви четях обядвах точно с тези хапки. Няма начин мляно месо да се къса така както се вижда на снимката.
Сутринта и при нас беше бой за якета. Аз пък покрай течния Formil XXL , който не е в брошурата а го имаше в магазина съвсем забравих за хапките.Утре като ходя за кекс ще взема да имам. За нещо на бързо са ми добра алтернатива, пека ги направо на скарата с незалепващо покритие, стават за минутки. Успях да взема душ гел и мокри кърпи.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 14:08 от Panayotu

# 921
Да ходя ли да се бия за яке, читави ли са? Grinning

# 922
  • София
Биват. Аз яке има от миналата година, но се замислям за елек. Имам нужда, но мога да отида чак утре. Дано ме чака един черен.

# 923
Да ходя ли да се бия за яке, читави ли са? Grinning

якета ли ще има, не съм разбрала?

# 924
Хубави са, но не от всички цветове има малки, да си знаете.

# 925
  • София
Тихо сегс и други ще разберат.Grinning

# 926
Обикновенно тук в темата по-често има оплаквания, а аз влизам с похвала за обучаващ се служител, но любезен и добре разбрал каква е политиката на Лидъл: взех пъдпъдъчи яйца над , които имаше голяма табела , оранДжава с 50% намаление.Пазарувах и излизайки от маг.виждам , че цената е 2 и нещо(редовната им), върнах се-момчето точно затваряше касата, обясних му, влезе с мен (по негово настояване), видя етикета и веднага обратно да ми върнел разликата(взимайки етикета се оказа, че това било намаление до вчера, но не са махнали листчето).Без излишни обяснения, без спор-поздравявам го за отзивчивостта му !
На обяд в 12 в квартален, а не централен маг. беше мазало за якета-кошовете им празни, а самите дрехи навсякъде,... пълно с всякакви възрасти мъже и жени мерещи заветните шушкави.
В Овча купел /София имаше  и ягоди , и моркови, и банани.От тенджерите-две малки и три бр. от тиганите(грил-не)."Рапорт-даден"!

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 14:44 от denyil

# 927
Aз съм 34 р-р Joy Сега имам друга работа и Лидл ми е на път, от началото на седмицата съм му хвърлила око Grinning

# 928
  • Асеновград
Скрит текст:
Ще ги кача като снимки- не са мои бяха качени в фейсбук.

Снимките са качени със следния коментар:
Изведнъж изчезнаха всякакви следи от цивилизацията...
На това попаднах преди малко в Фейса.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2019, 15:01 от Panayotu

# 929

Общи условия

Активация на акаунт