Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 517
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 885
  • Бургас
За bradata:
Скрит текст:
От утре в Пепко:
Таман ходих да ги "прослушвам" вчера, че доста тихомълком са отворили в Бургас, взех това онова за проба и щях да дебна за якета, че да ги видя как са Wink Значи утре ще търча и на двете места Smiling Imp  Благодаря ти Flowers SunflowerFlowers SunflowerFlowers Sunflower

Къде, къде?

В Билата до автогара Запад, на мястото на Jysk. Казаха че още на 5-ти са отворили Wink

# 886
Пускат хубави неща другата седмица. Миналата година по същото време (ако не се лъжа) бяха пуснали същите елеци. Купих си бежовият, който е по средата. Ами цяла зима нон- стоп носене на работа, пролетта също, сега пак започнах да си го нося, пране, гладене, този елек не мръдна. 🤔

# 887
  • София
Читав ли е течния прах за пране Медикс дето ще го пуснат на промоция другата седмица?

Не.

# 888
Едвам ме навихте за елека Simple Smile

# 889
Ще взема да намеря една ягода и ще я пусна на търг Stuck Out Tongue Winking Eye

Имам 2 ягоди. 😃

# 890
Купих си яке, сиво. Такава дебелина търсех.  Нямаше от тях 34 номер, взех 36. По- добре щеше 34, но и този номер става.

# 891
  • В полите на Витоша :)
Пуешките хапки и медальони хубави ли са?

Никой ли не ги е пробвал?

# 892
Сутринта ходих да се бутам за яке. Сигурно бяха заредили по един размер от цвят. Взех единственото черно яке за момиче 164 и бях много доволна докато не го премерих,  широко, мнооого широко. Ще трябва да ходя пак Angry.

# 893

Аз ги одобрявам, ММ - не. Как да напишем дали са хубави - вкусове различни. Няма общо мнение за нищо. 
Напр. гела за пране Медикс ми харесва. А по-горе пишат, че не става. Но у нас няма замърсени детски дрехи. Носим и хвърляме за пране ежедневно.

# 894
  • София

Аз вземах преди от хапките, от мляно месо са, горе - долу стават, не са нещо впечатляващо.

# 895
  • Стара Загора
Колежка сутринта минала за яке и взела жълто. Страхотно е, но естествено започват от 40 в този цвят. До довечера сигурно ще са ги разграбили. Каза че щели да се избият в Стара Загора. Пълен бил паркинга.

Това е 42 номер.
Чуден свеж цвят е! Heart Eyes

# 896
Благодаря, Emi Daniel и Миленски!
Знам, че всеки е с различен вкус, но има неща, които масове (не) се харесват, затова и питам за отзиви.
Това, че са от мляно месо хапките ми е достатъчно, за да не купя Simple Smile Може да пробваме медальоните.

# 897
Не разбирам защо е този бой за якета като вече втори магазин ги предлага на подобна цена. И според мен спарват.

# 898
За пушките хапки, за тази цена не зная как очаквате да не са от мляно месо.

# 899
Защо да не са от цели парчета месо, както рибните пръчици? И тяхната цена е ниска.

Общи условия

Активация на акаунт