Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 518
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Ще взема да намеря една ягода и ще я пусна на търг Stuck Out Tongue Winking Eye

# 871
Здравейте,някой да има точки в излишък да се примоля за 3,че май ще успеем да направим само две,а сестра ми умира за този банан.

# 872
# 873
Читав ли е течния прах за пране Медикс дето ще го пуснат на промоция другата седмица?

# 874
Здравейте! Купихме си чушкопек този следобед и го включихме да печем чушките. Той нагря изпекох 3 чушки и за следващите вече изтина. Сега , след като съм го използвала, мога ли да го върна? Бележката я пазя.
Със сигурност можеш с касовата бележка. Политиката им е да се връща почти всичко. Наскоро моя приятелка се похвали как им връща отворена храна. Казала им, че не и харесва вкуса, а си е бил съвсем наред продукта. Просто искала опаковка за мазане с подправки, а взела погрешка друг вид.

# 875
За bradata:
Скрит текст:
От утре в Пепко:
Таман ходих да ги "прослушвам" вчера, че доста тихомълком са отворили в Бургас, взех това онова за проба и щях да дебна за якета, че да ги видя как са Wink Значи утре ще търча и на двете места Smiling Imp  Благодаря ти Flowers SunflowerFlowers SunflowerFlowers Sunflower

Къде, къде?

# 876
  • Пловдив
Тая Староселска лютеница някой да я е опитвал?

п.п Днес дали има бой за якета? Head Band

# 877
  • София
Наскоро моя приятелка се похвали как им връща отворена храна. Казала им, че не и харесва вкуса, а си е бил съвсем наред продукта. Просто искала опаковка за мазане с подправки, а взела погрешка друг вид.
На някой жени наглостта е безкрайна, и заради такива като твоята приятелка ще ни отрежат правото на връщане.

# 878
  • Варна
На път за работа минавам покрай Лидл. Имаше чакащи пред магазина поне 20-тина човека и още с коли пристигаха. Сигурно за якета.Grinning

# 879
Интересно , че и се хвали дамата как връщала храна. С тия продукти не са по- скъпи от 2 лв...

Медикс аз ползвам у дома. Чисти добре и има траен аромат

Забелязахте ли, че няма грах в консерви/ буркани? Второ път ходя и няма само грах..има с моркови, но не и чист грах

# 880
това с граха не е от сега. преди време пак така нямаше, но не знам след това дали пуснаха.
мерси за инфото за алабин. ще изчакам да мине хистерията с якетата и ще отида.

# 881
Отдавна съм го забелязала това с граха. Купувам замразен, голямо количество и варя.

# 882
тъпо. на мен ми трябваше по нова година за руска салата, та взех с морковите направо. след това не ми е трябвало. използвам иначе замразения, доста е добре.

# 883
Добро утро!
От другата седмица ми хареса Черния елек на снимка и ризите, защото пише, че са 100% памук. И кафевите боти, но се чудя ще държат ли на дъжд?!
От хранителните Шунката и нарязаните колбаси. Гледам някакви отстъпки за количество са вкарали.

# 884
Laughing ау, другата седмица има едно от любимите ми лидълски вина, ще се граби кашон Laughing

Общи условия

Активация на акаунт