Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

 • 78 670
 • 778
 •   1
Отговори
 • в 1001-та нощ
 • Мнения: 16 401
Били ли сте на астрологична консултация?
Споделете:

1.) как избрахте на кой астролог да се доверите, споделете кой е
2.) направи ли ректификация (уточняване) на часа на раждане
3.) как протече консултацията
4.) останахте ли доволна
5.) бихте ли повторили при същия или друг астролог

Предишни теми:  1, 2, 3

# 1
 • Мнения: 230
Ако искате, да поговорим малко за културата на астрологичната консултация. Какво не е редно един астролог да прави по време на консултация?

Като съм гледала програмата на курсовете по астрология, организирани в Англия, винаги има и модул, в който се преподава етичният кодекс на астролозите, как да се прави консултация. Също и как астрологът да не проектира собствените си комплекси върху клиента.

# 2
 • Мнения: 3 228
То и у нас има етичен кодекс на астролога, който, ако не ме лъже паметта, беше приет от Асоциацията.
Обаче немалко от онези астролози, които преди години биеха тъпан за него, незнайно защо не го спазват.
То е като да говориш за морал и етика, и после ти самият да използваш неетични похвати. Има маса такива астролози у нас, винаги съм се изумявала от двойните им стандарти. Интересно е да се отбележи, че сред тях преобладават хора с религиозен и езотеричен уклон, включително и членове на Бялото братство.

# 3
 • Мнения: 1 262
Астрологът не е редно да създава илюзии в клиента, което включва:
1. Астрологията като панацея, вълшебна пръчица за разрешаване на проблеми и осъществяване на желаното.
2. Астрологът като човек, което Знае Всичко в т.число и кое е най-правилното решение и избор. Той За Вас Лично. Тук и Сега и Во Веки Веков. Астрологът като някакъв свръх човек. Гарант по пътя към съвършено щастие, който има достъп до някакви универсални Истини, водещи към благоденствие. Никой не може да надскочи субективния си филтър.
3. Астрологията като средство да надскочиш семката си т.е. потенциалните възможности, които се реализират в някакви рамки.
4. Астрологията като ясновидство, гадаене, гледане.
5. Астрологията като бакалски тефтер, в който нещо е написано едно към едно, следствие на което клиентът  смята, че трябва да следва астрологичните съвети сляпо, еднопосочно, еднозначно и безрезервно.
6. Перфектният астролог, перфектната прогноза за всички, по всяко време
7. Астрологът като човек, на който клиентът делегира отговорността за собствените си решения.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 04:49 от starinthenightsky

# 4
 • Мнения: 230
Някой от вас поръчвал ли си е хороскоп от известната астроложка Лиз Грийн? Мисля, че нейните са някакви автоматично издадени от компютър анализи, които тя е написала предварително.

Сега четох една статия, в която се твърди, че любимата ми астроложка Лиз Грийн всъщност по всяка вероятност никога не е завършвала психология, както твърди и няма и докторска дисертация. Тя е казала за списание Mountain Astrologer, че е сложила пред името си PhD - доктор по философия, защото и е писнало да я смятат за лунатичка, заради това, че е астролог и е мислила, че ако сложи тези букви, които показват докторска степен, няма да мислят така за нея.
Тя е родена и отгледана в Америка и там са доста добри в маркетинга и вероятно и тя се е възползвала от маркетинговите стратегии на американците.

http://www.astroamerica.com/greenebio2.html

# 5
 • Мнения: 3 228
Някой от вас поръчвал ли си е хороскоп от известната астроложка Лиз Грийн? Мисля, че нейните са някакви автоматично издадени от компютър анализи, които тя е написала предварително.


Преди повече от 10 години един колега, интересуващ се от астрология, си беше поръчал такъв хороскоп.
Плати 90-100 долара за автоматизирана психологическа интерпретация, която не струва нищо.

# 6
 • Варна
 • Мнения: 190
Здравейте, можете ли да ми кажете мнението си за Адриана Вотей? Искам да си направя хороскоп за първи път. Ще се радвам да ми кажете какво включва един хороскоп, какво мога да очаквам да ми каже? Благодаря!

# 7
 • Мнения: 3 228
Хороскопът ще включва това, което Вие пожелаете да се разгледа като теми.
Ако не кажете на консултанта какво Ви интересува, той ще говори напосоки, каквото на него му направи впечатление. Пълен хороскоп не е възможно да се направи, тъй като съдържа многопластова информация по най-различни теми. Обикновено под по-комплексен прочит се разбира психопрофил с акцентиране върху няколко основни теми, накратко по всяка, без много детайли. Конкретно при А. Вотей се говори много за минали животи, ако искате да слушате за въображаеми сценарии, което на практика е недоказуемо, т.е. какъв е процентът истина и докъде се простира фантазията на астролога.

# 8
 • Мнения: 265
Здравейте, можете ли да ми кажете мнението си за Адриана Вотей? Искам да си направя хороскоп за първи път. Ще се радвам да ми кажете какво включва един хороскоп, какво мога да очаквам да ми каже? Благодаря!
Вотей ми направи хороскоп преди 10г, в прогнозите не позна, но спрямо минали събития имаше съвпадения, а и наистина доста говори за минали животи. Не бих разчитала на нея, ако искате прогнозиране на събития

# 9
 • Мнения: 3 228
Ако ви се слушат хипотези за минали животи, може да е интересно. Но все пак астрологията нито е регресия, нито ясновидство. Има начини да се анализира кармата в хороскопа, но без буйни фантазии.

# 10
 • Варна
 • Мнения: 190
Благодаря! Определено не искам да си давам парите, за да слушам за минали животи. Интересувам се за точни прогнози в няколко аспекта. Кой астролог бихте ми препоръчали? Ако може и информация за цена ориентировъчно. Благодаря Ви много!

# 11
 • Мнения: 6
Някой може ли да ми препоръча при кой да си направя ректификация и да ми даде идея колко ще струва? Майка ми ми е казала кога съм родена, но на акта за раждане час няма, а домовете ми някак си не ми се струват правилни. Имам съмнения за времето което ми е казала.

# 12
 • Мнения: 3 228
В какъв интервал варира часът по спомени на майката?
Мога да Ви направя ректификация – по западни и ведически техники, 2в1.

# 13
 • Мнения: 6
В какъв интервал варира часът по спомени на майката?
Мога да Ви направя ректификация – по западни и ведически техники, 2в1.

Между 9 и 10, майка ми твърди в 9:15, но ако се бърка и домовете се изменят с 4 градуса ще имам нов асцендент и някои много важни планети ще са в нови домове.

Аз Ви чета мненията от известно време тук, ще се радвам да ми я направите Вие.

# 14
 • Мнения: 3 228
В рамките на около час не е чак толкова сложно да се направи. Помислих си да не би интервалът да е 2-3 часа.

Общи условия

Активация на акаунт