Били ли сте на астрологична консултация? Препоръчайте астролог - 4 тема

 • 78 581
 • 778
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 1 750
Тоест да разбирам, че за 15 мин може да има отклонение при прогнозите, а не е чак толкова в характеристиките на човек и склонност към заболявания, тип професии и т.н?
За 15 мин върхът на даден рожден дом може да се премести в предходния или следващия знак  /зависи тези 15 минути как са - в плюс или минус/ и точно по темите, които Ви интересуват да има промени в управителя на съответния дом. Може да се появи включен знак в дом, с което прогнозата става по-особена. Зависи какво искате Вие.

# 31
 • Мнения: 3 227
Дори интервал около 4-5 минути може да измести някоя дирекция – вид прогностична техника.
Но прогнози само по дирекции не се правят, било то и с примарни. Използват се още няколко техники. Така че дори ако се сбърка с някоя дирекция, по други техники трябва да може да се направи достоверна прогноза. Освен това дирекциите не се използват самостоятелно, а в комбинация с допълващи техники, които показват как ще се реализира един или друг дирекционен аспект и кога, в каква посока ще сработи дирекцията – по какви аналогии и сигнификации. Именно там се допускат най-много грешки от астролозите – и при ректификация, и при прогнозиране. Ако се залага предимно на дирекции.

Ако говорим за ведическа астрология, там 1 минута, а понякога и няколко секунди могат да изместят важна производна тематична карта. И ако това е картата, която има пряко отношение към предмета на анализа, няма как да не се направи проверка и да не се прецизира. Дори в такъв незначителен интервал, както си мислят някои клиенти и практикуващи астролози.

15 минути за психологическия профил, ако не се сменя изгряващият знак, може и да не са чак от такова значение, но за останалите елементи на анализа са. Анализът на професията, на материалното положение, на здравословното състояние и т.н. няма нищо общо с психологическия такъв. Там е яка конкретика, без леене на вода.

# 32
 • Мнения: 1
Здравейте, мили дами! Имам нужда от малко помощ и затова се обръщам към вас без да ви познавам, нова съм в този форум.Интересувам се от координатите на астролог/нумеролог от Варна на име Поля Денева, ще съм ви много благодарна ако имате някаква информация и я споделите с мен, защото към момента не успявам да намеря никъде нейните координати, а имам желание да я посетя да ми изготви личен хороскоп.
Благодаря предварително на всички!
Хубава и спокойна вечер!

# 33
 • sofiq
 • Мнения: 86
Здравейте искам,да ви попитам може,ли да ми препоръчате някой,който изготвя медицински хороскоп?Правили,ли сте?Благодаря!

# 34
 • Мнения: 55
Здравейте.

Разглеждах сайта на Ванеса Виденова.
Интересува ме дали някой е бил на лична консултация при нея и какви са му отзивите?
Как протича? Доволни ли сте?

Там има само два отзива за лична консултация, които не са съдържателни.

Не мога да си обясня как може човек, който създава впечатление, че от това "си изкарва прехраната" да няма никаква информация и никакви отзиви в интернет. Никъде.

Обмислях дали да не отида на консултация, но след като никъде никакви мнения и отзиви не виждам, съм силно разколебана.

Та...някой, някъде....мнения, опит?

# 35
 • в 1001-та нощ
 • Мнения: 16 401
А Вие какви очаквания имате от личната консултация с нея?

# 36
 • Мнения: 55
Очаквам да ми каже неща, които ще ме изненадат и с които няма да бъда съгласна. Simple Smile

# 37
 • Мнения: 3 227
Очаквам да ми каже неща, които ще ме изненадат и с които няма да бъда съгласна. Simple Smile

Ако познавате добре характера си, няма кой знае с какво да Ви изненадат на една астропсихологическа консултация. А те при Ванеса са такива.

Ако се консултирате с прогностично и аналитично ориентиран астролог, там пък няма достатъчно основания за оспорване, докато няма събитийно потвърждение или отхвърляне на получената прогноза.

# 38
 • Мнения: 55
Значи с три думи - да не ходя. Simple Smile
Благодаря.

# 39
 • в 1001-та нощ
 • Мнения: 16 401
Ами, ако е за забавление, от любопитство - може. Астролози са ми казвали за мен самата неща, на които никога не съм гледала по този начин, и са ми давали отправни точки за размисъл.

Доколко с Ванеса ще е интересно и забавно - не мога да кажа. Аз не я следя.

# 40
 • Мнения: 3 227
На астролог не се ходи за забавление или само от любопитство, странна ми е такава нагласа.
Ако е някой, който говори само общи приказки, може и да е забавно. Стига да не се повдигат болезнени теми.

# 41
 • Мнения: 1 750
Интересното е, че се разбира кой за какво "употребява" Smiling Imp астрологичните консултации. Аз не "задълбавам" особено - щом някой иска да се допита до мен , значи има защо. Даже и за забавление - обаче , може да стане от "играчка - плачка".

# 42
 • Мнения: 2
А първо проверихте ли в общината, там има ли запис?
Ректификация се прави в зададен от клиента времеви интервал, от който зависи и цената на услугата. Ако е по-голям, ще има оскъпяване, работата ще е в пъти повече. За ориентир – стойността на ректификацията, ако интервалът за проверка е не повече от 1 час, е колкото самият анализ (като цена за устна консултация) или с незначителна разлика. Ако се таксува и поръча като отделна услуга. Ако е заедно с астрологичен анализ, някои астролози не я таксуват, стига да не е в интервал от няколко часа, или добавят символична такса към цената на консултацията.

Здравейте Sotis,
Как бих могла да се свържа с Вас за астрологична консултация? Пробвах с лични съобщения, но явно не правя нещо както трябва.
Благодаря предварително!

# 43
 • Мнения: 265
Здравейте, правили ли сте си хороскоп при Анелия Панчева http://astrolive.info/about/ Бихте ли споделили своето мнение за нея?

# 44
 • Мнения: 245
Ванеса е интелигентна,мислеща и умее да поднася разбираемо информация.Както и да влага новаторска и собствена интрепретация за много неща.Накратко,при нея се усеща творческо мислене.Не знам какви хороскопи изготвя,но на мен ми е интересна като личност и астролог.
За сравнение гледах няколко клипа с други астролози.Неразбираеми обяснения-мъглявината Андромеда.Ако не можеш да поднесеш астрологична информация на разбираем за обикновените хора език...по-добре не се занимавай с окултни науки.Има си счетоводство и контрол, и разни други специалности за хора без творческо мислене и развита интуиция.

Общи условия

Активация на акаунт