Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 443
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 050
Че хората може да си имат сушилни, не ги мислете, а и тези якета съхнат за часове.
Хубави ли са замразените плодове?

# 1 051
Че хората може да си имат сушилни, не ги мислете, а и тези якета съхнат за часове.
Хубави ли са замразените плодове?
вчера взех един  пакет ххл Малини и ми харесват повече от обикновено. Аз правя едно страхотно брауни с тях плюс сметанов сладолед.
По въпроса с якетата вчера се изкуших и взех 92ри размер за моята едногодишна госпожица. Аз имам афинитет към якета(за последната една седмица това е третето яке, което й вземем от лидл)

# 1 052
  • София
Екстра са замразените плодове,купуваме често.

Специално благодаря на Ала Бала за точката,сдобих се,синът де с единствената,невероятната,заветна Чушка.Sunglasses

# 1 053
Наистина съхнат бързо якетата, вечер пера, сутрин детето го облича.

# 1 054
При нас са сложили грамаден кош с играчки до служебния вход и охраната ги раздава. Пред мен една жена върна стока за близо 200 лв. и стана як скандал, защото тя твърдеше, че не са й дали точки, когато е пазарувала. Касиера вика - Абсурд, даже сте си взели играчките като гледам сумата.😆 Та, не я огря. И  изкоментира, че купуват скъпа стока заради точките и после връщат. Егати лудницата заради едни плюшки.
Отказаха да й приемат стоките ли? 😏 И какво беше насъбрала, техника ли, 200 лв. не е малко. Смях се с глас на това, че охраната раздава плюшки. 😂

# 1 055
  • София
Върнаха й парите, но нови точки не успя да изкрънка. Някакви машини в куфари връщаше.

# 1 056
От бебешките неща в нашия Лидл миналата година имаше доста често намалени от панталоните, по 2 броя, без опаковка, доста след пускането им в брошурата - не много намалени, с около 10-15%, и аз си понакупих. Бодитата не ги намаляха, не знам защо, но то не съм и виждала изостанали. За панталонките една близка каза, че не е много доволна, тъй като с течение на времето ластикът, който си е от плата, много се разпускал от прането, но нейното дете е по-голямо и по-бавно ги израства дрехите. Аз съм доволна, защото ластикът на крачолите и на кръста стои плътно, придържа блузките и по-хлабави чорапи/терлици, да не се смъкват и в същото време не убива. Размер 50-56 вече е малък за дъщеря ми, а ластичната материя не се е разпуснала, сега сме със 62-68 и също мисля, че ще го израсте, преди да се отпусне. Имам още и от шапчиците за новородено, но съм ги слагала броени пъти, не търпи шапки бебето ми. От бодита имам с дълъг и къс ръкав, но през лятото в жегите повече предпочитах бодитата  от Кауфланд, защото бяха по-тънки, от по-приятна за лятото материя и по-лесно ги обличах. Лидълските са от по-плътна материя, с прехвърляне и са с много копчета, а предницата става направо на два ката платът заради прехвърлянето, и държат по-топло. Имам и анцуг/екип долнище и горнище, но са ватирани и още не съм ги слагала. Имам и бебешкото чувалче, но и него още не съм ги ползвала, защото е топло все още.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2019, 23:11 от кукумицинка

# 1 057
  • София
Моля, ако някой си е купил термоканата от понеделник, тази:
Скрит текст:

да каже колко секунди след завиране на водата изключва.
Искам да купя нова, защото нашата като кипне прави "сауна" и затова все я дебна да я изключа.

# 1 058
  • до най-прекрасния мъж
Върнаха й парите, но нови точки не успя да изкрънка. Някакви машини в куфари връщаше.
А защо жената е искала нови точки? Нали те се дават при покупка, а не при връщане на стоките?
Не виждам и какво странно има жена да връща машини. Аз често взимам по поръчка на ММ, когато аз съм по-свободна. Него също съм пращала за домакински уреди /пасатор, миксер, разни кухненски джаджи/,  когато той има възможност. Случвало се е и да връщаме машина, макар и много, много рядко.

# 1 059
Не й били дали точки когато е купувала стоката за 200 лв...и ги е поискала сега.

# 1 060
  • до най-прекрасния мъж
Не й били дали точки когато е купувала стоката за 200 лв...и ги е поискала сега.
Е, то никой няма да ги даде постфактум. Да си ги е взела,  когато е купувала уредите.

# 1 061
  • София
Е, то никой няма да ги даде постфактум. Да си ги е взела,  когато е купувала уредите.

Е, тя твърдеше, че не са й дадени точки, а момчето каза, че в нашия магазин винаги е имало точки и няма начин да не ги е взела. Просто се пробва жената да вземе още веднъж.

# 1 062
Трябва да си много ... , За да ви помислиш, че ще ти мине номера. Оф, клиентите вече прекалено много права си мислят, че имат..

# 1 063
  • София
На какво основание търси точки?
Тя връща продукт, значи трябва да върне, а не да иска.
Дори и да не са и дали ,сега пък съвсем няма как да ѝ дадат щом връща продукта, няма право на никакви точки, дават се такива при покупка ,не при връщане.Grinning

# 1 064
Якетата вече тръгнаха  😎
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 28 сеп 2019, 19:20 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт