Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 436
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 065
еха, жълтото яке наистина ли е толкова светложълто  или е от снимката???

# 1 066
Взехме круша...един морков ни отмъкнаха под носа...

# 1 067
  • Стара Загора
Да, жълтото яке е светло. Много свежо и готино обаче. Blush

# 1 068
  • Пловдив
Тета, че то има ли круша...? Нали за плюшките говориш? Simple Smile
Аз взех един морков, че да не сме валат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 069
Много моля  за 4 точки. От  Благоевград съм, но мога да си платя доставка по куриер. Много ви Благодаря.

# 1 070
От тези дългите кексове преди доста години съм купувала лимонов. Вчера погледнах при нас нямаше, не го предлагат вече или е свършил?

# 1 071
  • София-Младост
Има, явно е това зеленкото с коронката.

# 1 072
Да, това е Крушата - сдобихме се снощи с една и ние покрай пазаруването.
Много готин продавач ни се падна - разбран, любезен и търпелив. Това за втори път този месец.
Якета имаше - само ги мернах отдалеко. Не съм се задълбочавала.

# 1 073
  • софия
Пфффффф, обиколих 3 магазина за единствената плюшка, за която имах точки и накрая взех банан. Нямаше ягода никъде. Здраве да е. В магазина на Вагона удобно бяха сложили какво имат зад една от касите - картоф и чушка, а в единия магазин в Люлин имаше огромен кош зад касите и ходиш и сам си избираш от там. В Зоната също имаше повече от 2 вида, но не знам какви.
Зеленото, крушата, мислех, че е грах  Бая се колебах между нея, заради короната и банана.
Взех телешко и сега се готви във фурната със сметана. Дано не го направя ластик. Взех и броколи за супа. Уж всичко имах и нищо нямаше да пазарувам.

# 1 074
  • Пловдив
Има, явно е това зеленкото с коронката.
аз за киви го мислих...

# 1 075
От тези дългите кексове преди доста години съм купувала лимонов. Вчера погледнах при нас нямаше, не го предлагат вече или е свършил?
И аз сутринта търсих, но нямаше в кашоните, въпреки че бяха пълни.
Спомням си, че преди бяха различни видове в кашоните, включително и лимонов. Сега нямаше, а аз кексове не обичам, но за лимоновия умирам.

# 1 076
Онзи ден в бутаницата бях взела момчешко яке по погрешка и много ме беше яд. Днес ходих  в Лидл-а да пазарувам и питах жената дали мога да го върна и да си взема друго, понеже видях че имаше бройки. Връщам се аз след 15 минути и гледам всички якета от дамското изкупени, а имаше около 10-15 Dizzy Face  Взех от момичешкото яке 152 жената беше много мила без проблем ми го смени Grinning

# 1 077
За този лимонов кекс питах служителите при миналото намаление, казаха, че е изчезнал, а много народ пита за него. Сигурно производителите не могат да се снабдят с химикала, който са му влагали, затова не го правят. 😄

Крушата ми харесва много повече от моркова, а бананът - повече от ягодата. Обаче хората си искат ягодите и това си е. Някой питаше за точки по куриер - джанъм, как си я представяш тая работа, като днес е събота, куриерите вече не работят, а играта приключва утре? Или е удължена, а не съм разбрала? 🙃

# 1 078
  • Пловдив
В понеделник е 30ти...

# 1 079
Да, играта е до 29-ти. А и до 30-ти да беше, не знам има ли такива извънредни куриерски услуги, които сега по това време да приемат пратка...може да има, не съм проверявала.

Общи условия

Активация на акаунт