Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 486
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 990
  • Стара Загора
Снощи около 18:00 часа в единия магазин в Стара Загора имаше 0 къси дамски и 0 мъжки якета - бяха останали само дългите и елеците...

# 991
Скрит текст:
Тази сутрин беше много спокойно и имаше всякакви якета, елеци и размери и цветове.Странно че си бяха опаковани с картоните а не раздърпани, или са дозаредили от склада или хората са връщали но без да разопаковат. Хапки пуешки едва изрових два пакета след дълго търсене , бяха скрити под замразените плодове.
Заредих доволно и кексове и си отдъхнах, ще има за известно време за в училище.

За кои кексове "говорите"? Може ли снимка или на коя марка са? Hug

# 992
  • Мадрид / София
В Лидъла вчера дето бях имаше бебешки дрешки и нямаше никой там. Не съм гледала за подробности, че не ме интересуват. Става дума за Испания, за неразбралите. Якета при нас сега още няма. Има дамски блузи и рокли от фино трико с дълъг ръкав и клинове. Има и детски пантофи в изобилие, но никой не ги поглежда.

# 993
  • до най-прекрасния мъж
Сега се сетих, че и миналата година дозаредиха якета. Явно докарват повече, но не ги вадят всичките на един път, за не става хептен война. Те затова се търкаляха после с месеци и даже ги намалиха по едно време.

# 994
  • София
Или всички купуват по 2,3,4 якета за проба и на другия ден ги връщат. Simple Smile

# 995
Жената, мерси , ще взема една "тройка" ЮАфр. Wine Glass Не виждам цвета, но по картинката ще го позная.

Моля, ако видите върнати зелени якета в Сф, да сигнализирате. Аз нямам удобен Лидл и ходя винаги нарочно.

# 996
гледай да пише пинотаж, че от тази "марка" има и други. не са лоши, но това е най-доброто. сменихa етикета  и сега не знам дали е с жираф или нещо подобно??

# 997
  • у нас
Здравейте. Има ли в Лидл сол и гланц за съдомиялна? Ако има-хубави ли са, цена
🙂

# 998
Сега се сетих, че и миналата година дозаредиха якета. Явно докарват повече, но не ги вадят всичките на един път, за не става хептен война. Те затова се търкаляха после с месеци и даже ги намалиха по едно време.

Не, просто днес сутринта са доставили още от централен склад. Иначе, когато има останали в склада се дозареждат през деня, стига разбира се да може да се стигне до кошовете:sweat_smile:.

# 999
  • Асеновград
Скрит текст:
Тази сутрин беше много спокойно и имаше всякакви якета, елеци и размери и цветове.Странно че си бяха опаковани с картоните а не раздърпани, или са дозаредили от склада или хората са връщали но без да разопаковат. Хапки пуешки едва изрових два пакета след дълго търсене , бяха скрити под замразените плодове.

https://www.lidl.bg/bg/p/nay-dobro-sotnoshenie-kachestvo-cena/keks/p29694
За тези. Моя звяр предпочита другите с шоколадова глазура, но и на тези не отказва та сменям един от едните един от другите.За закуска в училище.
Таис кое яке търсиш и кой размер, утре да видя всички сутринта бяха не разпечатвани.
Това ли?

# 1 000
Скрит текст:

За тези. Моя звяр предпочита другите с шоколадова глазура, но и на тези не отказва та сменям един от едните един от другите.За закуска в училище.
Таис кое яке търсиш и кой размер, утре да видя всички сутринта бяха не разпечатвани.
40 от зелените, късите. Ако днес са дозареждали, мога да намина. Вчера точно бабите, които описах, питаха за още една служителка, тя каза, че няма. И останах с впечатление, че целият резерв е изсипан там. И че и "в склада няма".
Жената, ще гледам. То чак другия петък ще е.
На мен ми хареса материята и това, че е лекичко якето, много е приятно на допир. Дори за днес сутрин щеше да ми е прекрасно да се ожълтя, но нали съм с надежда да подменя. Имам разни доста по-скъпи подобни якета, но са ми тежки, това е тъкмо за сезона. Разбирам и защо детето на съфорумката, която сподели, че и зимата си го предпочитало, си го е искало.

# 1 001
При нас днес имаше якета всякакви неразопаковани. Явно са дозареждали, не знам вчера какъв тайфун е минал.
Аз си взех прясна паста от брошурата.
Препоръчайте ми инстантно кафе от новата брошура, да не е кисело...

# 1 002
Скрит текст:
Скрит текст:

Това ли?

Благодаря за информация Flowers Hibiscus И у нас този кекс е на почит и уважение и може да се яде постоянно!

# 1 003
какъв е съставът на кекса?

# 1 004
  • Мадрид / София
Веднъж купих едно руло от същата марка на кекса, но крема е маслен и много тежко ми идва на мен. Мислех, че е сметанов. Сега го подминавам. Има и кексове постоянно ама много големи та също ги подминавам.

Общи условия

Активация на акаунт