Лидл 131 - Септемврийско плюшена

• 81 704
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Взех си аз от пяната за дамаски. Харесвам я, освежавам дивана с нея, също и седалките на колата - стават като нови, миришат приятно, спестява ми едно пране на автомивка.
Взех и препарата за почистване на благородна стомана, ще го тествам на мивката, отдавна търся нещо, което да я направи бляскава, дано не я съсипя само.
Между другото искам да похваля препарата за тоалетна, който се води еко/био, много съм доволна, имам го от предишната акция, добре почиства и най-вече мирише леко и ненатрапчиво.
Как процедираш със седалките на колата? Трябва ли да седи после отворена за пълно изсъхване?

# 106
За симпатичните настолни лампи да споделя - много я исках още предишния път, но тогава не я открих в нито един магазин. Е, днес се сдобих с нея и вече смятам да я върна Sad
Категорично отказва да покаже ден "четвъртък". Според нея 05.09 е петък и точка. Отделно настройването ѝ е безкрайно изнервящо, а показаната темература 31 градуса допълнително нажежава обстановката.

# 107
Какво мислите за джегингса от днес имитиращ кожа? Дали са издръжливи или ще се нацепят?

Flowers Hibiscus

# 108
  • Бургас
Някаква идея, каква е разликата между долнищста за 12лв от миналата седмица и тези за 17, които ще са следващата?
Чисто визуално новите ми изглеждат широчки, а старите (които ме е яд, че изтървах и не погледнах дори) са били за по-слабички деца.

# 109
Взех си кожен джегинс аз...38 обаче странно прави чупки на чатала. Ще пробвам с 36 ако има останал.
Не помня да са пускали друг път такъв.. така че аз нямам мнение как се държи. Една година все ще изкара..може и повече според мен.

# 110
Взех си кожен джегинс аз...38 обаче странно прави чупки на чатала. Ще пробвам с 36 ако има останал.
Не помня да са пускали друг път такъв.. така че аз нямам мнение как се държи. Една година все ще изкара..може и повече според мен.

И аз взех, но не съм мерила още! Изглежда ми добре!

# 111
Аз взех от сивия джегингс, но довечера ще го меря. Някой има ли отзиви за машата от другата седмица, като че ли не съм срещала такъв тип преди.

# 112
  • Стара Загора
Да опитате шоколадите от Алпийските. Чууудни са! Аз още имам от пролетта и май ще пасувам. Grinning

Някой беше споменал за стековете Блек ангус, сякаш не ги беше харесал или греша?

# 113
  • Варна
Сутиените погледна ли ги някой?
Дали са памучни? (не искам, ако са такива)

# 114
Здравейте. Дали има заешко месо тази седмица?

# 115
  • Сливен
от понеделник ще има заешко охладено

# 116
Сутиените погледна ли ги някой?
Дали са памучни? (не искам, ако са такива)

Не са памучни.

# 117
Влизам да се оплача от якетата днес. Нямат подплата Flushed Вярно, че са евтинджос, ама такова нещо не бях виждала. Освен това 34 номер е голям като за Л, как са ги кроили и шили не знам.
Ей щях да гледам луковиците микс от днес и забравих.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2019, 10:53 от killpop

# 118
За симпатичните настолни лампи да споделя - много я исках още предишния път, но тогава не я открих в нито един магазин. Е, днес се сдобих с нея и вече смятам да я върна Sad
Категорично отказва да покаже ден "четвъртък". Според нея 05.09 е петък и точка. Отделно настройването ѝ е безкрайно изнервящо, а показаната темература 31 градуса допълнително нажежава обстановката.
А лампата като светлина слаба ли е или свети достатъчно силно? Имам предвид да се ползва като резерва напр. при инцидентно спиране на тока?

# 119
  • София
Някой дали е видял тези кутии? Ставст ли, за да знам дали изобщо да се разказвам? 😄  И аз се бях засилила за яке.

Общи условия

Активация на акаунт